Başarısız tüp bebek sonrası regl'de parça gören var mı?

bilmem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2007
29
0
86
Ankara
Arkadaşlar, 12. gün negatif sonucundan 3 gün sonra bugün regl oldum. yani galiba ben öyle zannediyorum, çünkü kocaman parçalar geliyor, çok tedirgin oldum. acaba başına gelenler varmıdır? böyle bir durum nedendir? sabah doktoru arayacağım ama şu an birileri cvp yazarsa çok memnun olacağım.

canım bu durum gayet doğal bende de olmuştu çünkü kullandığımız ilaçlar rahim duvarını kalınlaştırıyor gebelik oluşmayınca da bunlar parçalanarak adet kanamasıyla geliyor geçmiş olsun canm

tedirgen olacak bişey yok kıllandıggımız jeli vucudumuz regli dönemimizde dışarı atıyomuş bendede olmuştu dr uma aramıştım korkmuştum ilk reglide oluyo sonra aynen normale dönüyo ama ben tüpten sonra 2 regl,i oldum normalde 7. gün abdest alırdım artık 4 günde bitiyo neden acaba benimde aklına o atkılı :(:(

Arkadaşlar, 12. gün negatif sonucundan 3 gün sonra bugün regl oldum. yani galiba ben öyle zannediyorum, çünkü kocaman parçalar geliyor, çok tedirgin oldum. acaba başına gelenler varmıdır? böyle bir durum nedendir? sabah doktoru arayacağım ama şu an birileri cvp yazarsa çok memnun olacağım.

canım banada hemşire adetimde parça gelebileceğini söylemişti...bende çok büyük gelmedi ama yinede gelmişti...inşallah Allah kucağımızı boş bırakmaz...

Parçaların gelmesinin sebebi daha çok rahimden gelen kalan haznede bekleyip daha sonra düşmesinden kaynaklıyor

benim de her denemeden sonra gelmişti.dr lar bunun sebebini vücudumuza fazla hormon verdiklerini bunun doğal olduğunu söylemişti.hatta ben öylesine zor düşürürdüm ki.doğum sancısı çeken kadınlar gibi yerlerde kıvranırdım.bir keresinde serum yazmışlardı.bense kendi kendime bunu düşük olabileceğini tutmadığını düşünürüm hep.

Back
X