Başarısız Tüp Bebek Sürecim ve Tavsiyelerim

Yani orayı mı tercih edeyim sizin Ankara'da önereceğiniz başka yer var mı

İnşallah en kısa sürede bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz, malesef bazı noktalarda ben de aynılarını yaşadım. Asla hiç kan alınmadan verilen yumurta grliştiriciler. Eşimin iki yıl önceki sperm testini tekrarlamak konusunda hocaya danıştım gerek yok dedi. Çok iyiyidi oradaki değerler ama ben bir türlü pozitifi göremiyordum üç deneme geride kaldı. Sonra başka yerde bir test daha verdi morfoloji 1 sayı iyi ama hız düşük. İki yılda düşmüş eşim stresli ortamda çalışıyor. Pıhtılaşma panelini bile kendi araştırmalarımla yaptırdım. Hematoloğa sonuçlarla gittim o da baan aynı şekilde düşük yoksa araştırmaya gerek yok dedi kan beynime sıçrdı. Ben defalarca deneyecem bir pozitifi gördüm diye sevinirken allah muhafaza düşük yapıcam da ondan sonra araştıracaklarmış. Ben de önlem almaya gelmiştim dedim. İyi madem birkaç test daha bakalım dedi lupus falan baktı. Ben hala pozitifi göremedim malesef saçma sapan yerlerde saçma sapan bilmeden tedavlerle paramızı da bitirdik. Oturduk bekliyoruz şimdi

Esiniz dna fragmantasyon testi yaptirmis miydi? Yaptirmadiysaniz ona da bi bakabilirsiniz. Gercekten Allah dusurmesin insan paranoyak oluyor artik her seyi bilmem lazim yoksa maddi manevi bize zarar verilecek kafasina girip saatlerce arastirma yapiyorum yasiniz cok ileri degilse denemeye devam en sagliklisi umarim cok uzamadan gelir bebis

Amin inşallah yaşım çok da genç değil 33oluyorum artık.. o testi yaptırmadık yaşadığımız şehirde yapan yer yok lara da yok zaten şuan yaza kadar takviye kullanıp sonra başka bir şey çıkmazsa yola tekrar girmeyi düşünüyoruz

33 gayet güzel bir yas vaktiniz de var daha emin olun, biz bir yili askin suredir baya takviye ve spora onem verdik. Varikosel ameliyati olali bir yil oldu. 6 ay sonra degerleri duzeldi. Havalar sogudu ve hemen bir gelisme oldu:) esiniz c vit, omega, nac, q10 ve l carnitine gibi takviyeleri kullanmiyorsa baslamasi faydali olabilir. Sizin icin de gecerli tabi. Biraz sabirla insallah olacak

Evet ben de başladım, eşime de aldık. Bakalım nasip. Teşekkürler

Bilkent şehir hastanesi Prof. Dr. Şebnem Özyer hanımda tedavi gördük sürecimiz çok güzel ilerledi ekip çok iyiydi şuan bebişimi uyutmaya çalışıyorum özel kliniklere gidecek durumumuz vardı ama ben önce devlette denemek istedim ve ilk denemede pozitif sonucu aldık tabi nasip meselesi kimisi 2.-3.de pozitif alır sonucunu, biz negatif sonuç dahi alsak Şebnem hanımda ilerlemeye devam edecektik. Herkesede tavsiye ediyorum

Merhaba bende orda tedaviye başladım henüz dosyamı yeni oluşturdum ancak doktorum Yüksel onaran Adet olunca ilaçlara başlayacaklar ben doktorumu değiştirebiliyor muyum ? Yüksel hocayla ilgili bilginiz var mı ?

Merhaba bende orda tedaviye başladım henüz dosyamı yeni oluşturdum ancak doktorum Yüksel onaran Adet olunca ilaçlara başlayacaklar ben doktorumu değiştirebiliyor muyum ? Yüksel hocayla ilgili bilginiz var mı ?
Ben araştırmalarım sonucu Şebnem hanımı buldum ama diğer doktorlarda iyidir çünkü tüm doktorlar 2 güne bir kan değerlerini ve yumurta kalitesini takip edip ona göre ilaç dozunu ayarlıyorlar ve birbirleriyle fikir alışverişi yapıyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…