Tabiki mutlaka yazarım ilk izlenimim benim bir oğlum var hamdolsun hoca sürekli tevekkül etcez dedi hani herkesin gorusu farklı ama biraz boyle inanclı biriyle de süreci goturmek bana ekstra motivasyon verdi

gittiğimizde iki cihazla baktı ben de amh dusuklugu var ki ben hakan hoca oncesinde aile dostumuzun onerdiği bi dra da gorundum ist tüp bebek merkeziyle anlaşması olan bi hocaydı ama hic ilgikenmedi soru sormadı yani profesyonel olmadıgı belli oldu yani sorgulamadı gidin bi soraki ay gelin dedi biz hatta sakaryadan gelioz uzak hocam dedik tlfon ko bile veresi gelmedi ne sorabilirsiniz ki bana tlfondan dedi biz şok olduk eşimle

hakan hocada bir saat içerde kalıp sürecimizi baştan sonra anlattık ve dinleyip tavsiye verdi ne yapmamız gerektiğini soledi o da aynı sekil beslenmeye cok dikkat edin dedi felan sonra moral cok verdi acıkcası elimden geleni yapcam dedi ki ben 30 yasına 2 ay sonra gircem yaşın gec avantaja cevirmeye calıscam felan dedi acıkcası guveniorum suan ha ilkte hemen olur mu bilmiorum bazı seyler de nasip işi

ama Elimizden geleni yapıp tevekkül etmeliyiz her işte old gibi

Allahım hepimize nasip etsin inşallah sgalıcakla guzel haberler veririz birbirimize suan reglıme 5gun felan kaldı olunca hemen gidip ilaç başlatcaz ama sizi haberdar ederim bi de ist tüp bebek merkezinde arat kamer hoca var ben hakan hocayı ilkte keşfetmeseydim sanırım ona gitcektim ki onun hastaları geneli 40 yaşmış instagramdan adını yazın adamı takip edin cook bilgilendirici paylasımları var ben bu iki hocanın her yprumunu her ropörtajını izledim dinledim cok sey öğrendim

siz de bakın haberleşirz mutlaka yine olumlu olumsuz yonlerini yazarım size sonucta babamın oğlu değiller vala neyse onu solerim boşuna onca para harcamayalım

inş ghic gerek kalmaz Allahım burdaki tüm arkadaslarıma nasip et