• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarısız tüp bebek

melek202523

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
3
Herkese merhaba kızlar .ben 33 yaşındayım.bütün değlerim iyi .1.5 yıllık evliyiz hiç gebelik oluşmadı .eşimde ileri hız ve sayı düşüklüğü var .elazığ da yaşıyorum ama Malatya da tüp bebek yaptırdık fakat negatif oldu .bende Burdan okuduklarımla yola çıkarak dna hasar testi yaptırmak istedim eşime.ve Ankara da özel bi laboratuvarda testi yaptırdık %20 çıktı doktor çok yüksek dedi ve 2 aylık ilaç tedavisi verdi .ilaçla düşer dedi .2 ay sonra kontrol önerdi .ve benim merak ettiğim konu şu .dna hasarı düşerse ve sayı yükselirse normal gebelik olur mu ? Benimle aynı durumu yaşayanlar var mı ?

Herkese merhaba kızlar .ben 33 yaşındayım.bütün değlerim iyi .1.5 yıllık evliyiz hiç gebelik oluşmadı .eşimde ileri hız ve sayı düşüklüğü var .elazığ da yaşıyorum ama Malatya da tüp bebek yaptırdık fakat negatif oldu .bende Burdan okuduklarımla yola çıkarak dna hasar testi yaptırmak istedim eşime.ve Ankara da özel bi laboratuvarda testi yaptırdık %20 çıktı doktor çok yüksek dedi ve 2 aylık ilaç tedavisi verdi .ilaçla düşer dedi .2 ay sonra kontrol önerdi .ve benim merak ettiğim konu şu .dna hasarı düşerse ve sayı yükselirse normal gebelik olur mu ? Benimle aynı durumu yaşayanlar var mı ?
Merhaba cnm bizim de 15.6 çıktı stres beslenme vs etkiliyor hasarı cnm. Doktor hangi ilacı yazdı size istersen özelden yazabilriisn. Umarım tez vakitte bebeleri kucağımıza alırız en kolayından

Sizin sorun neydi? Tüp bebek neden yaptırdınız?
Benm aslında bir tane doğal gebeliğim var 20 haftalık plesanta ayrıldı aldılar sonra 2 yıldır deniyoruz olmadı doktora gittik sperm düşüklüğü çıktı çok umutluyduk doktorumuz herşey olumluydu ama negatif oldu bizde anlamadık

Back
X