- 3 Eylül 2016
- 30
- 38
- 3
- 31
Merhaba arkadaslar dün gece itibari ile aranızda bulunmaktayım.Benim sorunum hep başarısız olacagim hissi.Zamanında kız çocuğuyum diye beni okutmadilar evliliğe hazırladılar ben inat ettim herkesi karşıma aldım liseyi disardan bitirdim.Ailemi zorlaya zorlaya üniversite sınavlarına katilacagimı onlari ikna ettim.Kendi emeklerimle de olsa bi bölüme yerleştim ama gerek kötü bi bölüm olması daha doğrusu mezub olunca is bulamama duauncesi gerek aile ve cevremdeki insanların baskilarindan kaynaklı psikolojik sorunlar yasadim ve okulu bıraktım maddi durumumuz kötü devam etseydim eğer boşuna para gidecekti bende sırf okumak icin okumak istemedim.Sonrasında tekrardan hazirlandim kac kere ancak psikolojim yerle yeksen yoruldum artık.Hic okula gitmedm dershaneye gitcek imkanda yok evde internette yok video izleyeyim e haliyle ders calismak temelden cok zor oluyor üstüne bide psikolojik olarak kötü olunca hiç bir şey yapamıyorum calisamiyorim hep başarısız olacam düşüncesi mutsuz olacağım düşüncesi.Kendisi ile barışık bi insanda degilim ne guzelim ne bi şey ve kilo problemim vardı 35 kilo verdim vücudum perisan vaziyette catlaklar sarkiklar aynayada bakasim yok üstelik.Iğrenç bi halde.Bide bunlar yetmezmiş gibi evlendirilmeye calisiliyorum hayir dedikçe üstüme geliyorlar ben daha 22 yaşındayım.Ailem ile kendim ile ilgili ciddi problemlerim var o lanet olasica her şeye birnunu sokan akrabalafi saymiyorum bile! en son intihar edicem o olucak.
Neyse konu cok dağıldı.Ne dogru düzgün calisailiyorum ne bi şey bildiklerimi bile sınava gifince unutuyorum nerdeyse.Sinava hep
"Basaramazaan hayatin biter basaramazsan hayatin biter"düşüncesi ile giriyorum e böyle olunca kitleniyorum.Ya geçen sinavda sinavim iyi geçmesine ragmen sonradan bi baktim li kaydirma yapmisim son dakikalarda hepsi gitti.Etraftakiler hep bana basaramayacaksin başarısız gözü ile bakiyorlar ve beni cok incitiyor bu.
Neyse konu cok dağıldı.Ne dogru düzgün calisailiyorum ne bi şey bildiklerimi bile sınava gifince unutuyorum nerdeyse.Sinava hep
"Basaramazaan hayatin biter basaramazsan hayatin biter"düşüncesi ile giriyorum e böyle olunca kitleniyorum.Ya geçen sinavda sinavim iyi geçmesine ragmen sonradan bi baktim li kaydirma yapmisim son dakikalarda hepsi gitti.Etraftakiler hep bana basaramayacaksin başarısız gözü ile bakiyorlar ve beni cok incitiyor bu.