dryaaa 22 soruna gelecek cvbı bende bekliyorum...fiyat konuştunuzmu dr la???medicana beylikdüzü hast. internet sitesinde çok güzel anlatmış polikistik overi ve tüp bebeği.bayağı faydalandım,ilgimi çekti hastane.
canım bize 3.250.dediler eşim pazarlıkla 2.750 ye indirdi ilaçlarımıda aldıl 1.500 de onlar tuttu haftaya yumurta toplama işlemim var doktorumda aysun hanım çok iyi biri doktor ilaç kullanırken sürekli kontrole çağırıyor dün gitmiştim yarında çağırdı sen neler yaptın paylaşalımkaydirigubbakcemile5
arkadaşım hangi medicanadasın acele cevapla
beylikdüzündeki medicana international istabnbul nolduki kızzzkaydirigubbakcemile3
fiyat konusunu biraz daha açayım 2.750 tüp bebek 1.500 ilaçlar toplam 4.250 uygun gibi geldi bize zaten heryerdede yaklaşık maaliyet böyle biz birde hastane yakın diye tercih ettik ama doktorumdan memnun kaldım sen ne yapacaksın
hayatım ben beklemedeyim ilki tutmadı buay dondurulmuşları deneyeceğim yarın dr. mu
arayacağım bakalım ne diyecek birde medicana yeni bir grup o yüzden ücretleri çok makul ama her medicananın tüp bebek bölümü hastahaneden bağımsız çalışıyor dikkat et hepsinin farklı tüpbebek isimleri var
Canıö farklı tüp bebek isimleri kullanıyorlar derken neyi kast ettin anlayamadım :uhm:biraz daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?