Başarıyı medicana hastanesinde yakalayanlar???

dryaaa22

Annesinin Aşkısııııı:)
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
201
3
96
İstanbul
:uhm:merhaba arkadaşlar ben ocak ayında tüp bebek tedavime başlıyorum medicana çok büyük ve heryerde şubeleri olan bir hastane ben beylikdüzündeki medicana international istanbul hastanesinde tüp bebek yaptırıcam ama daha önce yolu bu hastaneden geçenlerin veya geçecek olanları da dinlemek isterim.Bana ilkintiba iyi geldi aysun hanımla görüştük adetimin 2.günü yani ocağın başında ilaç tedavime başlıycam 10 gün sonra yumoş toplama işlemi var ama ondan önce eşimde sperm aranacak zaten sorunumuz sperm sayısı azlığı normal yada ameliyatla arayacaklar bulunursa 2-3 gün embiryo oluşacak sonra trasferim var 12 gün sonrada gebelik testi inşallah herşey yolunda gider hepimiz için:Saruboceq:.Sizide bekliyorum fikirleriniz ve önerileriniz benim için çok önemli.a.s.:enbuyukkk:

dryaaa 22 soruna gelecek cvbı bende bekliyorum...fiyat konuştunuzmu dr la???medicana beylikdüzü hast. internet sitesinde çok güzel anlatmış polikistik overi ve tüp bebeği.bayağı faydalandım,ilgimi çekti hastane.

arkadaşlar bahçelievler medicana da ilk denememi 27 kasımda yaptım ama sonuç negatif dondurulmuşları ocakta deneyeceğim inşallah olur dr. larınız kim

dryaaa 22 soruna gelecek cvbı bende bekliyorum...fiyat konuştunuzmu dr la???medicana beylikdüzü hast. internet sitesinde çok güzel anlatmış polikistik overi ve tüp bebeği.bayağı faydalandım,ilgimi çekti hastane.

canım bize 3.250.dediler eşim pazarlıkla 2.750 ye indirdi ilaçlarımıda aldıl 1.500 de onlar tuttu haftaya yumurta toplama işlemim var doktorumda aysun hanım çok iyi biri doktor ilaç kullanırken sürekli kontrole çağırıyor dün gitmiştim yarında çağırdı sen neler yaptın paylaşalımkaydirigubbakcemile5

canım bize 3.250.dediler eşim pazarlıkla 2.750 ye indirdi ilaçlarımıda aldıl 1.500 de onlar tuttu haftaya yumurta toplama işlemim var doktorumda aysun hanım çok iyi biri doktor ilaç kullanırken sürekli kontrole çağırıyor dün gitmiştim yarında çağırdı sen neler yaptın paylaşalımkaydirigubbakcemile5

arkadaşım hangi medicanadasın acele cevapla

fiyat konusunu biraz daha açayım 2.750 tüp bebek 1.500 ilaçlar toplam 4.250 uygun gibi geldi bize zaten heryerdede yaklaşık maaliyet böyle biz birde hastane yakın diye tercih ettik ama doktorumdan memnun kaldım sen ne yapacaksın

beylikdüzündeki medicana international istabnbul nolduki kızzzkaydirigubbakcemile3

yok birşey hayatım başlığı yeniden görünce topikte merak ettim yine ne oldu diye ben bahçelievlerde doç. dr. ali süha sönmeze 2.000.tl artı 1.000 tl ilaç parası ile yaptırdım da ondan :uhm:

fiyat konusunu biraz daha açayım 2.750 tüp bebek 1.500 ilaçlar toplam 4.250 uygun gibi geldi bize zaten heryerdede yaklaşık maaliyet böyle biz birde hastane yakın diye tercih ettik ama doktorumdan memnun kaldım sen ne yapacaksın

hayatım ben beklemedeyim ilki tutmadı buay dondurulmuşları deneyeceğim yarın dr. mu
arayacağım bakalım ne diyecek birde medicana yeni bir grup o yüzden ücretleri çok makul ama her medicananın tüp bebek bölümü hastahaneden bağımsız çalışıyor dikkat et hepsinin farklı tüpbebek isimleri var

dryaa senin galina raporun yok.o yüzden bu fiyatlar
benim raporum var 1.500 istdi benden 500 de ilaçlar tutuyor.şubat gibi gitmeyi düşünüyorum bende nasipse 3 aşılama yaptırdım olmadı 1 rini hatta süha bey yaptı medıcanada ama bana çok para düşkünü geldi her gittiğimde elime bir kağıt tutuşturup muayene parası almaya çalışıyorlardı ama ben aşılama yapılmadan tek kuruş ödeme dedim,ve de öle oldu 600 yl ödemiştim ama bakalım yine orayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar.....

hayatım ben beklemedeyim ilki tutmadı buay dondurulmuşları deneyeceğim yarın dr. mu
arayacağım bakalım ne diyecek birde medicana yeni bir grup o yüzden ücretleri çok makul ama her medicananın tüp bebek bölümü hastahaneden bağımsız çalışıyor dikkat et hepsinin farklı tüpbebek isimleri var

Canıö farklı tüp bebek isimleri kullanıyorlar derken neyi kast ettin anlayamadım :uhm:biraz daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim a.s.

medicana hakkında tüp bebek isimleri farklı derken biraz açarmısın.ben de bilgi alabilirmiyim.
ben de beylikdüzü medicanayı düşünüyorum fakat kararsızım.

Back
X