Başarmış Çiftler

Hermione111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
23
Puanlar
98
Forumda bir sürü ailelerin müdahele olduğu bu yüzden zor başlayan ayrılıklı sonuçlanan bir sürü mutsuz evlilik hikayesi var. Varsa mutlu bir hikayeniz paylaşır mısınız ?

Forumda bir sürü ailelerin müdahele olduğu bu yüzden zor başlayan ayrılıklı sonuçlanan bir sürü mutsuz evlilik hikayesi var. Varsa mutlu bir hikayeniz paylaşır mısınız ?
Ben iyi giden evlilikleri birey olabilmiş her anlamda bağımsızlığını kazanmış çiftlere bağlıyorum.

Her anlamda bağımsızlığını sağlamış kısmını açar mısınız ?
Maddi ve manevi anlamda.
Maddi olarak ayakları üstünde durup aynı zamanda artık kendisinin aile kurduğunun farkında olup gerektiği yerde ana babasına da sınır çizebilecek bağımsızlıkta olanlar.
Ki birey olabilmiş kişiler karşıdaki insanın da birey olduğunun farkında olup ona da alan açabilenlerin genelde mutlu aile tabloları oluyor benim izlemlediğim kadarıyla.

Bana asla sesini bile yükseltmeyen, beni el üstünde tutan melek gibi bir eşim var çok şükür

Saygı
Ben başka bişeye inanmıyorum . İnsan kendıne saygısını yitirmemeli ki karşı taraftan müdehale olduğunda çizgisini net bi şekilde göstermeli .
Çiftler eğer birbirlerine anlayış gösterir saygısızlık etmezse kimse o çifte saygısızlık ve müdahale edemez sınırları olmalı söz konusu çekirdek ailesi olduğunda çiftlerin yoruma açık olmamalılar .

Sonra sevgi , inanmıyorum o çok sevıyoruz çok severek evlendık aslında iyi biridir sözlerine en öfkeli ,en yorgun ,en olumsuz zamanda bile saygı dur dedirtmeli kaybederim korkusunu bilmeli insan.kızgınlıkla söyledi özür diledi affettim yanımda kalacakmıs kalmasın o saatten sonra bu onu iyi biri yapmaz. Normalinde iyi biri öfke anında da saygılı biri olmalı öyle öfkelendim diyip ağzına geleni savurmamalı özellikle de çiftler birbirinin ailesi hakkında kötü konuşmamalı sıkıntılı zamanları olduysa yardım ettilerse bunu başa kalkmadan susup oturmalı

Aşk, bir göz kusurudur.Evlenince düzelir.Güzel ahlak varsa aşkı,sevgiyi,güzelliği boşverin.Yüzü güzele bir günde doyulur da gönlü güzele bir ömür doyulmaz.

Back
X