BAŞBAKAN Erdoğan, kendisine "Uzun adam" şarkısını yapan Murat Göğebakana ziyarette bulundu. Demirhan HARARLI 4 Temmuz 2014 O fotoğrafa açıklık getirdi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezindeki programının ardından, eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile birlikte kendisine "Uzun adam" şarkısını yapan ünlü şarkıcı Murat Göğebakanı Leventteki evinde ziyaret etti.
Erdoğan, yaklaşık 1 saatlik ziyaretin ardından kendisini dışarıda bekleyen basın mensuplarına ''iyi akşamlar'' diledikten sonra makam aracına binerek Göğebakanın evinden ayrıldı. Başbakan'ın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da, Twitter hesabından ziyaretin fotoğrafını paylaştı. Ancak cep telefonuyla çekilen fotoğrafta Murat Göğebakan'ın kötü görünmesi, daha önce kanser tedavisi gören ünlü şarkıcının sağlığının iyi olmadığını düşündürdü.
BENİ RAHAT BIRAKSINLAR
Bu fotoğraf üzerine hurriyet'in ulaştığı Göğebakan " Burada bile rahat yok. Bu haberleri nereden, niye çıkıyor gerçekten anlamıyorum. Beni rahatsız etmek moralimi bozmak için kasıtlı olarak çıkartıyorlar. Sağlığım çok iyi, Silivri' de bulunan yazlığımda dinleniyorum, bu insanlarla uğraşmaktan yoruldum bıktım. Beni rahat bıraksınlar insan dinlendiğinde bile dedikodu haberleri çıkartıyorlar, hiç birine cevap vermek istemiyorum dedi.