hollandada yapılan terbiyesizlik bu açık ama be kardeşim adamlar ülkemizde referandum propagandası istemiyoruz diye açıkca söylediler, neden kanırtıp kovulana kadar uğraşıyorsunuz ki
ben bu ısrarların ve avrupayı kışkırtmanın da referandum propagandası olduğunu düşünüyorum, bakın herkes bize karşı herkes düşman bunlara karşı ancak başkanlıkla mücadele edebiliriz gibi, yani ortak düşmanlar yaratarak kitleler halinde insanları ikna ve idare etmek...
E tabiki canim baska ne olacak? Zaten yasaya gore de suc yurt disi temsilciliklerinde secim propagandasi yapmak. Bilerek kaşıdılar karşı tarafta da secim var. O da inada bindirdi aşırı sagcilarin oylari icin.
Olay bundan ibaret.
Baktilar Chp yapilanlara karsi cikmiyor, Karargah Rahatsiz haberi yeterli etkiyi yaratamadi onlar da bu sefer Avrupa bize karsi kozunu kullandi. Yerler mi? Yediler bile afiyet olsun
Cok yazık bir EVET ugruna ne acayip durumlara soktular ulkeyi.
Milli mesele diyip duruyorlar bir de. Niye milli olsun? Propaganda yapmazsan gelebilirsin diyenleri tehdit edersen karsi taraf da böyle davranıyor işte
Çünkü ciddi ciddi Hollanda'nın referandumda Evet çıkmaması için boyle bir sey yaptıklarını düşünüyorlarkonsolosluğun önüne 100 kişilik bir Türk grup gidip evet yazılı pankartlarla protesto etmişler, hollandanında çok umrundaydı sizin evet ya da hayır demeniz:)
aynen ortak düşman yaratmak ( gerçek ya da farazi düşmanlar) hep yaptıkları bişey, akıllıca bir hamle çünkü bu taktik binlerce yıldır insanlar üzerinde çok etkili bir taktik....
Çünkü ciddi ciddi Hollanda'nın referandumda Evet çıkmaması için boyle bir sey yaptıklarını düşünüyorlar
Bizi kiskaniyorlarmis guclenmemizi istemiyorlarmis. Suna cidden inaniyorlar. Neden kiskansinlar diye sor tek cevap veremiyorlar tabi
hollandada yapılan terbiyesizlik bu açık ama be kardeşim adamlar ülkemizde referandum propagandası istemiyoruz diye açıkca söylediler, neden kanırtıp kovulana kadar uğraşıyorsunuz ki
ben bu ısrarların ve avrupayı kışkırtmanın da referandum propagandası olduğunu düşünüyorum, bakın herkes bize karşı herkes düşman bunlara karşı ancak başkanlıkla mücadele edebiliriz gibi, yani ortak düşmanlar yaratarak kitleler halinde insanları ikna ve idare etmek...
bildigim kadarıyla 2017 secimleri var hollanda da bu asamada suan baska bir ulkenin miting yapmasınıda istemeyebilir birde devamlı karsı tarafa tehdit vari konusma mevcut biri gelip size boyle konussa tepkiniz ne olur aman cok korktum gelin hemen diyebilirmi hollanda daha kotu hale getiriyorlar kendi elleriyle
bende nette bir yourm okudum ne kdr dogru bilemem zaten hollanda secimler bitince gelin demis ama bizimkiler bunu kabul etmemis hollanda dan birinin yazısı ordaki haberlerde cıkanda buymus..hersey bir yana bu tehditlerle bir yere varılmaz hollandanın veya almanyanın korktugunu sanmıyorum prestijimiz yerlerde olan turkiye ye oluyorO zaman, secimlerden sonra kapimiz acik diyebilirlerdi.
Ayrica hayircilara neden kampanya yapilmasina izin veriliyor?
Sunuda belirtmek isterim, Wilders'i 2009 yilinda ingiltere ilk etapta kabul etmemisti.
Havalimaninda durdurulup geri gonderildi.
O zaman bu kadar tepki gosteren Hollanda hukumeti,
dun bir bayana ayni seyi yapti.
Birde sunu soylemekte fayda var. Rotterdam nufusunun %10'u Turklerden olusuyor.
Rutte'nin izin vermemesi politik bir hamleydi. Hollandalilarin artik ona oy vermek istemediginin farkinda.
Hatta soz verdigim seyleri yerine getiremedi, ozur dilerim ama bana bir sans daha verin demis bir insan.
Bu hamlesi, hala kime oy verecegini kararlastirmamis kitleyi dusundurdu.
Aa bak ne kadarda cesaretli bir adammis diye. Okudugum kadariyla yorumlarin bir kismida bu yondeydi.
bende nette bir yourm okudum ne kdr dogru bilemem zaten hollanda secimler bitince gelin demis ama bizimkiler bunu kabul etmemis hollanda dan birinin yazısı ordaki haberlerde cıkanda buymus..hersey bir yana bu tehditlerle bir yere varılmaz hollandanın veya almanyanın korktugunu sanmıyorum prestijimiz yerlerde olan turkiye ye oluyor
bizim olayımız da farklı burda hayır diyenler terorist vatan haini ilan ediliyor degil mi ama refarandum icin hollanda izin vermeyince bizde birden ozgurlukler demokrasi anlayısı ortaya cıktı:) celiskinin dibidir bakın buda bunu yapanların hollandaya hicbirsey demeye hakkı yok bence..hani nerde ozgurluk siz bunu halka oylamaya sunuyorsunuz ama hayır diyenleri sucluyorsunuz ne anladım bu isden..gosteriye katılanalrın sınırdısı edilcegine dair haberlerde dolanıyordu eylem yasadısı ilan edilmis orda yasayan turkler olarak sizler daha zor durumda kalıcaksınız aynı seyler burda yasansa emin olun burdaki insanların cogu begenmiyorsanız burda ne isiniz var ulkenize donun derdi aynısı orda da olucak hic iyi olmadıOlaylari anlamak zor, ozelliklede her iki tarafin medyasini okuyamayinca.
Her iki ulkede kendi menfaatleri icin inatlasti.
Dun kisada olsa bende ordaydim. Megafondan evlere dagilmamiz soylendi.
Bizde dagilin diyince eve gittik, olaylar biz eve gittikten sonra artmis.
Biri yuz kisi var yazmis ama orda rahat 1000 kisi vardi.
Biz eve giderken hala oraya giden insanlar vardi.
Roterdamda bence hicte azinlik sayilmayiz artik.
Nerdeyse %10'u turk. Herkes bu tepkinin gelecegini biliyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?