- 18 Temmuz 2013
- 504
- 212
- 83
- Konu Sahibi DegisikRuhHali
-
Eee? O adam olsun ne olacak? Nasıl bir mantık bu.Nasıl pislik,karaktersiz insanlar.Provakatör olunca şiddet uygulamasını farz mı ilan ettiler? Adama tapıyorlar resmen yaa kendilerini kandıracak birşey bulup temiz kalpli(!) başbakanımızı masum,mağdura döndürmeye çalışıyorlar hoş çoğu cahilde inanıyor ya neyse
ama önüne gelen herkes başbakana istediğini söyler, istediği gibi küfreder ,bunun adı da özgürlük yok Türkiye de öylemi. hadi yurt dışında birisi ülkenin başbakanına küfür etsin etsin , tivitler atsın ,ağzına geleni söylesinn yazıkkk çok yazıkk
nasıl bir düşünce nasıl insanlık
Soma'da meydana gelen faicadan sonra ortaya çıkan durumlar şunu gösterdiki,Bu ülkede hazırda bekleyen çakallar mevcut.Hükümete Başbakan,a nasıl ve nerde saldırırız küfür ederiz açık yakalarız vs vs,Bu vatan hainleri sanki bunun için yaşıyorlar bu ülkede.Başbakanın karşısına geç anasına kadar küfür et,sonrada görevlilerden birisi it ezer gibi ezince vay efendim,beni dövdüler.!
Soma'da meydana gelen faicadan sonra ortaya çıkan durumlar şunu gösterdiki,Bu ülkede hazırda bekleyen çakallar mevcut.Hükümete Başbakan,a nasıl ve nerde saldırırız küfür ederiz açık yakalarız vs vs,Bu vatan hainleri sanki bunun için yaşıyorlar bu ülkede.Başbakanın karşısına geç anasına kadar küfür et,sonrada görevlilerden birisi it ezer gibi ezince vay efendim,beni dövdüler.!
[url=http://postimage.org/]
çoklu resim upload[/URL]
terbiyenizi takının onun sizle alakası yok bu kadar seviyesizliği görmedim haddinizi bilinO it gibi lafini sana iade ediyorum !
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne yazdığınızın farkında mısınız? çirkin üslubunuzu kınıyorum kültürlü hanfendi
gelen terbiyesizce yorumlara cevap vermeyeceğimi bildiriyorum, ne oldu elinize fırsat mıgeçti tepe tepe kullanın
gelen terbiyesizce yorumlara cevap vermeyeceğimi bildiriyorum, ne oldu elinize fırsat mıgeçti tepe tepe kullanın
İt gibi tabirleriyle konuşan bir insanin yumruk atan bir adami savunmasindan daha dogal ne olabilir ki...
Karakter benzer olunca empati kurmak kolay oluyordur...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ama önüne gelen herkes başbakana istediğini söyler, istediği gibi küfreder ,bunun adı da özgürlük yok Türkiye de öylemi. hadi yurt dışında birisi ülkenin başbakanına küfür etsin etsin , tivitler atsın ,ağzına geleni söylesinn yazıkkk çok yazıkk
nasıl bir düşünce nasıl insanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?