tabiki hayatım zordur senin içinde nekadarda alsa insan kendi vatanında olmayınca bitakım şeler daha zor olur ama inan burdada çokzor e gerçekten türkiyede imkan çok ama insan gibi doktor az burda artık ticarete dönmüş işin inşallah hepimiz sağ sağlim yavrumuzu alalımda yeterki bidaha gerek kalmasın bu şlemlere olsun yavruma zaten herşeyim feda yine sonuna kadar neyim var neyim yok saarım hepimizde öle ben hep derim ev araba para değil insanın aile olmak için ihtiyacı sadece eşlerin sağlığı ve birde yavru bizim sen zaten anladın bizim ne demek istediğimiz benim bu protokollerden canım çok yandığı için biraz fevri davranıyorum örneğin hstaneye ne dava açabildim nede benim çocuğumun testleri temiz neden öldü diyebildim eşimi isten atcaklar korkusuna türkiyede çoooooook protokol var inan paran yksa kendini savunmakta yok bi yerlere gelmekte inşallah rabbim kimseyi bu tip insanların ellerine bırakmasında bizlerde hiç böle sitelerde derdimizi dökmeyelim hepimiz evimizde bebeğimizle oynayalım bu arada sen hamilemisin doğurdunmuSevgili Nurcan, seni kirdiysam oncelikle ozur dilerim ben kesinlikle dini yonden eminimki hepimizin inaci bir ondan kusku yok . dogu'da yasayanlar haklisin asas bir kanun getimeleri lazim nasil Cin'de 1 tane'den fazla cocuk yaptinmi devlet'e veriyosun vergi, oyle bir kanun onlar icinde getirilmesi KESINLIKLLE lazim. KAybettigin yavrun icinde tekrar basin sagolsun, rabbim hamileliginin sonunda hayirlisi ile bebegini kucagina alip buyutmeyi nasip etsin, Esinde cok kutsal bir gorevi var, dilerim her sey gonlunuzce olur, Benim kendi bakis acimla sadece yorum yaptim, ama senin baskis acindan bambaska benim bilemedim detaylari varmis, tekrar kusura bakma , benimde tuzum kuru degil arkadasim, allah bin sukur esim is ayirmiyor haftanin yedi gun gurbette calisiyor, parayi denklestirsin diye benimde ikinci turkiye'deki donmuslara tedavimde gebelik olustu ama yasadim ulke ucakla 11 saat, geldimde dusuk yasadim ondan sonra, Turkiye cok stersli olmustu benim icin cunku kimse tedavi gordumu bilmiyordu ailem disinda niye yatiyosun , neyin var bitmeyen sorular o yuzden Canada'da tedavi gordum cok para harcadik canim o benimde icime oturdu onun icind edim yine ne varsa VAtanimizda var diye... Ins. bu yavrunun hayirlisi ile kucagina alirsin bide kaynana inat normal yoldan hamile kalirsin..... RABBIm diledimi olmiycak bir sey yokkk...![]()
benim herkez biliyodu hatta kaynanam olcak olsa olurdu ne para harcıyonuz dedi deteği zaten yok Allaha şükür kardeşlerim destek oldulr arkadaşlarım destek oldular manevi olarakda olsa destekleri yetti tabi eğer onlar olmasa ben kafama takardım üzülürdüm tutmazdı eminim
Son düzenleme: