- 16 Aralık 2014
- 331
- 348
- 103
- Konu Sahibi belki sonra
-
Ben òyle ďüşünmüyorum.değişik fikirler duymak herzman iyidir.burdaki cevaplari fkirleri önemsiyorum ben.Sizin kafanıza yattıysa buradaki fikirlerin ne önemi var?
Aslinda ben onu konuşturmak da istiyorum.kafasinsan neler geciyo neden böyle davraniyo.üstündeki ketumliğu atsin ve ne hale geldigimizi görebilsin istiyorum.çocuk ev rutin işlerin stresi olmazsa acaba daha bir ďöküluŕ ve o da bende rahatlarmiyiz diyorumBaşbaşa bir haftasonu bize iyi gelir, söyle sessiz sakin bir yerlere kaçalım dese partnerim bana, haftasonunu sorunlarımızı, hayal kırıklıklarımızı paylaşarak geçireceğimizi düşünmem. Böyle birşeyle karşılaşırsam da hayal kırıklığına uğrarım.
Gerçekten tatile çıkın belki mekan değişimi iyi gelir ama bir yüzleşme olarak düşünmeyin bu haftasonunu. Rahatlayı keyifli vakit geçirmek için bir ara olarak düşünün
Deneyin derim, zarari mi var? Telefonlarınızı filan da kapatin. Bas basa bir 48 saat. En fazla evdeki gibi olursunuz zaten. Tatil sorun çözmede ise yarar mi bilmiyorum ama çiftleri duygusal olarak daha yakin kildigi kesin. Bol bol fanfinfon yapmayi unutmayin
En fazla evdeki gibi olursakkk..olursak da şaşiracak bir durumumuz yok nasilsaDeneyin derim, zarari mi var? Telefonlarınızı filan da kapatin. Bas basa bir 48 saat. En fazla evdeki gibi olursunuz zaten. Tatil sorun çözmede ise yarar mi bilmiyorum ama çiftleri duygusal olarak daha yakin kildigi kesin. Bol bol fanfinfon yapmayi unutmayin
+1Başbaşa bir haftasonu bize iyi gelir, söyle sessiz sakin bir yerlere kaçalım dese partnerim bana, haftasonunu sorunlarımızı, hayal kırıklıklarımızı paylaşarak geçireceğimizi düşünmem. Böyle birşeyle karşılaşırsam da hayal kırıklığına uğrarım.
Gerçekten tatile çıkın belki mekan değişimi iyi gelir ama bir yüzleşme olarak düşünmeyin bu haftasonunu. Rahatlayı keyifli vakit geçirmek için bir ara olarak düşünün
+1
Ya da plan yaparken haberi olacak sorunlarin konusulacagindan..
Haftasonu kaçamağı kime iyi gelmez ki?haberi olursa daha gitmeden öf pöff iş güç varken bunu nerden çıkaradın v.s diyebilir.ama orda usul susul konu açılıncada konuşmak istemiyorum vs. diyede lafı ağzıma tıkabilir..eşimin tepkilerini kestiremez oldum yaa ,okadar mı uzaklaştık ki :/
Mrb.evliliğimde yaşadiğim sorunlari paylaşabildigim farkli sehirde yaşayan bi arkadaşim var.son yaşadigim seyleri konuştuk.acaba yakin bi yeremi gitseniz başbaşa bi haftasonu falan dedi.herkes eteğindeki taşi döksün.mota mot yüzleşin hayatinizla ama suçlamadan.sadece olaylara takilmadan yaşananlarin sana neler hissetttirdigi üzerinde dursan.sonra elbet onunda hayal kiriklikari vs.birşeyler vardir bunca yaşanan şeylerin altinda sende hiç tahrik olmadan onu dinlesen nasil olur dedi.ben hep iletişime açik biriyim.kafamda oturdu.ama sizce nasil olur.doğayla iç içe gidebileceğimiz yerler yakinlarda var.nasil bi fikir sizce.ben olumlu düşündüm ama sizce nasil olur böyle bi paylaşım ?
Baska bir yere gitseniz zaten araniz saglamlasirne zaman tatile gitsek guzel gezi planlari yapsak iliskimiz daha eglenceli ve sevgi dolu bir hal aliyor.
haberi olursa daha gitmeden öf pöff iş güç varken bunu nerden çıkaradın v.s diyebilir.ama orda usul susul konu açılıncada konuşmak istemiyorum vs. diyede lafı ağzıma tıkabilir..eşimin tepkilerini kestiremez oldum yaa ,okadar mı uzaklaştık ki :/
Bence de çok güzel olur neden olmasın. AMA ondediğiniz eteğindeki taşları dökmek olursa biraz zor olabilirAslinda ben onu konuşturmak da istiyorum.kafasinsan neler geciyo neden böyle davraniyo.üstündeki ketumliğu atsin ve ne hale geldigimizi görebilsin istiyorum.çocuk ev rutin işlerin stresi olmazsa acaba daha bir ďöküluŕ ve o da bende rahatlarmiyiz diyorum
tüm baskılari sürtusmeleri negatif ne varsa yaşadigimiz yüzleşip orada birakabilirsek sifirdan bi başlangiç yapabilirmiyiz diye umutlandim.ama dediginizde dogru geldi şimdi belkide öyle bi ortam onun icin iyice ters tepedebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?