Başbaşa bi haftasonu bize iyi gelir mi?

belki sonra

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
331
348
103
Mrb.evliliğimde yaşadiğim sorunlari paylaşabildigim farkli sehirde yaşayan bi arkadaşim var.son yaşadigim seyleri konuştuk.acaba yakin bi yeremi gitseniz başbaşa bi haftasonu falan dedi.herkes eteğindeki taşi döksün.mota mot yüzleşin hayatinizla ama suçlamadan.sadece olaylara takilmadan yaşananlarin sana neler hissetttirdigi üzerinde dursan.sonra elbet onunda hayal kiriklikari vs.birşeyler vardir bunca yaşanan şeylerin altinda sende hiç tahrik olmadan onu dinlesen nasil olur dedi.ben hep iletişime açik biriyim.kafamda oturdu.ama sizce nasil olur.doğayla iç içe gidebileceğimiz yerler yakinlarda var.nasil bi fikir sizce.ben olumlu düşündüm ama sizce nasil olur böyle bi paylaşım ?

Başbaşa bir haftasonu bize iyi gelir, söyle sessiz sakin bir yerlere kaçalım dese partnerim bana, haftasonunu sorunlarımızı, hayal kırıklıklarımızı paylaşarak geçireceğimizi düşünmem. Böyle birşeyle karşılaşırsam da hayal kırıklığına uğrarım.

Gerçekten tatile çıkın belki mekan değişimi iyi gelir ama bir yüzleşme olarak düşünmeyin bu haftasonunu. Rahatlayı keyifli vakit geçirmek için bir ara olarak düşünün

Baska bir yere gitseniz zaten araniz saglamlasir ne zaman tatile gitsek guzel gezi planlari yapsak iliskimiz daha eglenceli ve sevgi dolu bir hal aliyor.

Aslinda ben onu konuşturmak da istiyorum.kafasinsan neler geciyo neden böyle davraniyo.üstündeki ketumliğu atsin ve ne hale geldigimizi görebilsin istiyorum.çocuk ev rutin işlerin stresi olmazsa acaba daha bir ďöküluŕ ve o da bende rahatlarmiyiz diyorum
tüm baskılari sürtusmeleri negatif ne varsa yaşadigimiz yüzleşip orada birakabilirsek sifirdan bi başlangiç yapabilirmiyiz diye umutlandim.ama dediginizde dogru geldi şimdi belkide öyle bi ortam onun icin iyice ters tepedebilir

En
En fazla evdeki gibi olursakkk..olursak da şaşiracak bir durumumuz yok nasilsa

Yarin bununla ilgili ince bi plan program yapmam lazim.birde çok absürt olmaz degilmi aniden böyle birsey teklif etmem.zira yine konuşmuyoruz biz bikac gündür

+1
Ya da plan yaparken haberi olacak sorunlarin konusulacagindan..

+1
Ya da plan yaparken haberi olacak sorunlarin konusulacagindan..

haberi olursa daha gitmeden öf pöff iş güç varken bunu nerden çıkaradın v.s diyebilir.ama orda usul susul konu açılıncada konuşmak istemiyorum vs. diyede lafı ağzıma tıkabilir..eşimin tepkilerini kestiremez oldum yaa ,okadar mı uzaklaştık ki :/

Haftasonu kaçamağı kime iyi gelmez ki?
Ama şimdi tepkilerini bilemiyorum deyince düşündüm de ya gitmem derse daha çok üzülmez misiniz?
Bu tür değişikliklerin her iki tarafın da orta yolu bulmak için çaba gösteren çiftlere iyi geleceğini düşünüyorum.

Ama oraya eteğinizdeki taşları dökecekseniz neden gidiyorsunuz ki ?
Yani bence bunlardan uzaklaşmanız ve gene dediğiniz gibi doğa ile başbaşa bir yer seçip kafa dinlemeye gidin.
Belki size bu konuları yada sıkıntıları konuşmamak daha iyi gelecek.

Baska bir yere gitseniz zaten araniz saglamlasir ne zaman tatile gitsek guzel gezi planlari yapsak iliskimiz daha eglenceli ve sevgi dolu bir hal aliyor.

Çünkü aşk için bile paraya ihtiyac var körolasica dunyada artik :) fakir nasi yapsin bunlari.. Ortam iyiyken herkes iyi olur zaten. Parasizlikta monotonlukta iyi olun da görelim

Ya da tepkisinden emin olamazsan şöyle yapabilirsin; Gezmek, kafa dağıtmak maksatlı gittiğini söyleyip "hatırlıyor musun önceden(burada belirli bir zamandan da bahsedebilirsin) şunu şunu(bu da sana kalmış) yaparken ne kadar güzel vakit geçiriyorduk?" diye konuya yavaş yavaş kendinden başlayabilirsin.
Aşırı tepki vereceği zaman geri adım atıp susarak konuyu yumuşatmaya çalışarak seni neyin mutlu/mutsuz ettiğini anlatıp, onunkini de sorarak devam edersen bence hem gezmiş hem başbaşa vakit geçirmiş hem de sorunları ortaya dökmüş olursunuz.

Her evlilikte sorunlar olabileceğini, kolay olmadığını, konuşmadan sorunların halledilmeyeceğini de anlatmalısın..

Bence de çok güzel olur neden olmasın. AMA ondediğiniz eteğindeki taşları dökmek olursa biraz zor olabilir
İnsan tatile neden gider rahatlamaya, mutlu olmaya, eğlenmeye...
Ben olsam tatili ayarlarım ve hiç sorunumuz yokmuş gibi muhteşem bi tatil yaptırırım adama. Önce bi rahatlasın adam, güzel zamanları hatırlasın demi yaa
Ondan sonra gelince de bir akşam yemeğine çıkarım o güzel tatili ve eski güzel zamanlarıda hatırlatarak sorunları konuşurum.

Niye konuşma yapıyorsun ki? Sadece başbaşa tatile çık, sarıl, öpüş oynaş. Daha önce 1500 defa konuştum yazmışsın demek ki konuşmak işe yaramıyor. Aradaki aşkı alevlendirmek istiyorsan konuşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…