- Konu Sahibi myloveangell
-
bende 8 aylık evliyim düğünde senin gibi 52 kiloydum 65 e kadar çıktım. Tamamen aynı duyguları yaşıyoruz yalnız ben sigara kullanmıyordum ama yinede aldım kiloSon 2 haftadır dikkat ediyorum kendime 63 e düştüm inşallah eski halime dönemesemde bi 55 56 olmak istiyorum
merhaba kızlar benim işyerimdede kilo problemi yaşayan müdürümüz vardı birazda genetik ama dikkat etmek gerek. Liposacsın öneriyolar artık bende femmeplast diye bir merkeze gittim orda bi hastaylakonuşurken dişnledim yetykilileri de müdürüme de anlattım oda lipo oldu aynı gün kalktı 3 gün sonra iş başı vayyysss dedik göbek meme sırt filinta oldu valla adam haaa biz şok yaniii:)[/QUO
bu tarz yöntemler beni biraz korkutuyo açıkçası.. şimdi 7- 8 kilo için ben onu göze alamam heralde :) kaç kiloyduki müdürünüz ?
1.63 Boyum suan 62 kiloyum.simdiye kadar 52 kilonun ustune cikmadim.evleneli 6 ay oldu ve sigari biraktim.dun tartildim 10 kilo almisim pskolojik olarak coktum.nasil bir yol izlesem acaba bilemdm.
merhaba kızlar benim işyerimdede kilo problemi yaşayan müdürümüz vardı birazda genetik ama dikkat etmek gerek. Liposacsın öneriyolar artık bende femmeplast diye bir merkeze gittim orda bi hastaylakonuşurken dişnledim yetykilileri de müdürüme de anlattım oda lipo oldu aynı gün kalktı 3 gün sonra iş başı vayyysss dedik göbek meme sırt filinta oldu valla adam haaa biz şok yaniii:)[/QUO
bu tarz yöntemler beni biraz korkutuyo açıkçası.. şimdi 7- 8 kilo için ben onu göze alamam heralde :) kaç kiloyduki müdürünüz ?
aynen cok buyuk haledilmyck gibi dgl,bogazmzi tutarsk basarcgmza inanyrm :))
arastrcgm cnm saol:))sigaradan dolayi surekli atstryrm.iki gundur spora da bsladm bkalm :))http://cloudpage.co/oneriler
karatay sağlıklı beslenme tarzını öneririm canım sen en soru sigarayı bırakarak başarmışsınn biraz dikkat ve biraz sporla başaracağına inanıyorum
arastrcgm cnm saol:))sigaradan dolayi surekli atstryrm.iki gundur spora da bsladm bkalm :))http://cloudpage.co/oneriler
karatay sağlıklı beslenme tarzını öneririm canım sen en soru sigarayı bırakarak başarmışsınn biraz dikkat ve biraz sporla başaracağına inanıyorum
destekle haledrz ins cnm:)))merhaba kızlar benim işyerimdede kilo problemi yaşayan müdürümüz vardı birazda genetik ama dikkat etmek gerek. Liposacsın öneriyolar artık bende femmeplast diye bir merkeze gittim orda bi hastaylakonuşurken dişnledim yetykilileri de müdürüme de anlattım oda lipo oldu aynı gün kalktı 3 gün sonra iş başı vayyysss dedik göbek meme sırt filinta oldu valla adam haaa biz şok yaniii:)
arastrcgm cnm saol:))sigaradan dolayi surekli atstryrm.iki gundur spora da bsladm bkalm :))
merhaba kızlar benim işyerimdede kilo problemi yaşayan müdürümüz vardı birazda genetik ama dikkat etmek gerek. Liposacsın öneriyolar artık bende femmeplast diye bir merkeze gittim orda bi hastaylakonuşurken dişnledim yetykilileri de müdürüme de anlattım oda lipo oldu aynı gün kalktı 3 gün sonra iş başı vayyysss dedik göbek meme sırt filinta oldu valla adam haaa biz şok yaniii:)
rica ederim cnmbende sigara bırakmaya çalışıyorum darısı başıma birden bırakamadım ama baya azalttım
ben yillardm azaltp birakmaya calistm olmadi,birdn birakcksn yoksa olmaz en kotu sgrayla devam et tiksnrsn cnm,birak bosver..ben yemekten tad almaya bsladm umarm sende bsarirsn.
haklısın canımm birden bırakmak en güzeli aslında fakat aniden bırakılınca yaralar çıkıyormuş ondan tırstım açıkçası inş bitanemm kesinlikle bırakacağım
baslamak bitirmenin yarisidir)
aynen cok buyuk haledilmyck gibi dgl,bogazmzi tutarsk basarcgmza inanyrm :))
yine burada arkadaşalrdan öğrenmiştim sabahları uyandığında ve gece yatarken bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi koyup içincede baya kilo verenler olmuş. Bende denedim 2kg falan verdim ama devam ettiremedim:26::26:Ah şu tembelliğim
yine burada arkadaşalrdan öğrenmiştim sabahları uyandığında ve gece yatarken bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi koyup içincede baya kilo verenler olmuş. Bende denedim 2kg falan verdim ama devam ettiremedim:26::26:Ah şu tembelliğim
bunuda deniyecgm ins etkisi olur.:))
iyi akşamlar kızlar sıgara falan derken bende oldum 150cm boya 78 kilo top gibi olmuşum yani. neyse sıgara bırakmayıda düşündüm ama yok yapamıcammmm valla müdürü her gördüğümde liposakşın denen o olayı önemsemeye başladım meme protezim iyice kendimi iyi hissedeyim ben taktım galiba lazer lipoz varmış bölgeselmiş belkide motive olmak için doktor ibrahim aşkara giderim.bu işi araştıran müdürümdü tavsiye eden ben müdür mutlu ben şişko yum galibaaa( 56:
bunuda deniyecgm ins etkisi olur.:))
eve bide tiwister aldım dönüp duruyorum inşallah inceleceğim
eve bide tiwister aldım dönüp duruyorum inşallah inceleceğim
ins:))ben bisiklet cevyrm 20dk,ip atlyrm 50 tane ve bck hareketleri bkalm snc ne olck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?