başbelası!

• Konu Sahibi Konu Sahibi lost0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lost0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
69
4
96
İstanbul
arkadaşlar bir türlü kurtulamadaığım bir kördüğümün içerisindeyim.3.ye aynı asistana düşüyorum derslerde.normalde dinlemek istediğim hocadan alıyorum dersi (aslında hocam başka) ama bir baktım gene o çıktı karşıma.artık diğer hocalar da şüphelenecek diye korkuyorum.ama adam evli zaten ama yine de korkuyorum.çünkü bu kadar tesadüf olamaz yani inanmazlar.bana gıcık arkadaşları da var.dersine girmemeyi düşünüyorum , evli ve çocuklu olduğunu yeni öğrendim.o yüzden derslere gelmediğimi düşünmesini istemiyorum.yani benim ondan hoşlandığımı kesinlikle anlamamlı.ben sadece iyi niyetle gittim .gittim çikolata götürdüm yardımları için ama ne anladı bilemiyorum. ama ne yapmalıyım sizce? son sınıftayım okulda olay çıkmasını istemiyorum.girersem de iyice şüphelenecekler bu kız hep bunu dersine giriyor diye.

Tam anlamadım aslında durumu. Adam bilerek mi senin olduğun derslere giriyor sence hediye ettiğin çikolatayı yanlış anlayıp? Senden şüphelenmeleri için bi durum yok bence. Sen özellikle onun olduğu dersleri seçmemişsin ki. Kendi hocanı seçmişsin karşına yine aynı asistan çıkmış.

yok bilerek beninm derslere girmiyor öyle bir hakkıı da yok zaten.çikolatayla da alakası yok.özellikle ben seçmedim ama o aldığım dreslere giriyor.nu dersi de normalde ondan almadığım ama iyi başka bir hocadan dinlemek istediğim için o hocadan alıyorum.ama asistan olarak o çıktı karşıma bilmiyordum.onun dersine girmicem ben de.ama girsem yanlış anlar mı ya da anlarlar mı?çünkü normalde başka hocadan alıyorum.artık çok göründüm yanında bi sorun çıkmasını istem,yorum.bi de bu beni sigara içmeye çağırdı ama evliymiş.muhabbetimiz iyidi.benim hatrımı sorardı.işte girmezsem anlar mı benim hoşlandığımı acaba? görmek istemiyorum da onu artık.

Bence gir al dersini. Neden bir adam yüzünden geri kalasın ki? Dersine gir çık ve onun dışında da muhabbet etme derim ben. Ne çikolata ver ya da sigara içmeye çağırdığında git veya buna benzer şeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…