Basen liposuction ve mini karın germe 2 hafta sonra

newin81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2017
7
1
1
43
Merhaba arkadaşlar 2 hafta sonra basen liposuction ve mini karın germe ameliyatı olacağım Denizlide .Göğüs altı ve dız altı korsesi kullanacakmışım tuvalet ihtiyacı için altı açık olacakmış genel olarak bu konuda her bilgiye deneğime ihtiyacım var .Kendimi bildim bileli basenlerim vardı kabusum oldu artık boyum 155 cm 65 kg .hem çok heyecanlı hemde çok korkuyorum doktorum o kadar yoğunki bir kere görüşebildim ameliyat öncesi inş tekrar randevu alıp herşeyi tekrar netleştircem ama böyle içim rahat ve mutlu olamıyorum ya kötü olursa düşüncesinden çıkamıyorum

Son düzenleme:

ne yaptınız, ameliyat oldunuz mu merak ettim. ben de yaklaşık 1 ay önce oldum. sizin durumunuzu merak ediyorum.

newin81 sanırım ameliyat olduğunuz için foruma girmiyorsunuz. girdiğinizde dört gözle sizi bekliyor olacağız

merhaba. geç gördüm mesajınızı üzgünüm. ben basen bölgesinden ve bir miktar popodan oldum. evet basenlerim yani üst bacağım baya inceldi. 2.5 ay oldu. bence hala tam oturmadı vücudum ama iyi ki yaptırmışım diyorum kesinlikle.

geçmiş olsun denizlide nerde yaptırdınız kaça maloldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…