Sweetb Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2015 10 2 1 40 25 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Sweetb #1 Basen ve simit bölgesi için estetik müdahale ne öneririsiniz ?
C ChAneL81 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Eylül 2014 4.627 3.995 248 26 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Sweetb #2 Sweetb .!.: Basen ve simit bölgesi için estetik müdahale ne öneririsiniz ? Genişletmek için tıkla... Ben lazer lipo oneriyorum eger yaglanma varsa tabi
Sweetb .!.: Basen ve simit bölgesi için estetik müdahale ne öneririsiniz ? Genişletmek için tıkla... Ben lazer lipo oneriyorum eger yaglanma varsa tabi
Sweetb Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2015 10 2 1 40 27 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Sweetb #3 Evet elbette var uzun boylu olmama ragmen 2 bölgem fena sen uygulattınmı pekı ve ne zaman? Bırde vaser varmı bır fıkrın varmı ?
Evet elbette var uzun boylu olmama ragmen 2 bölgem fena sen uygulattınmı pekı ve ne zaman? Bırde vaser varmı bır fıkrın varmı ?
C ChAneL81 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Eylül 2014 4.627 3.995 248 27 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Sweetb #4 Sweetb .!.: Evet elbette var uzun boylu olmama ragmen 2 bölgem fena sen uygulattınmı pekı ve ne zaman? Bırde vaser varmı bır fıkrın varmı ? Genişletmek için tıkla... Evet ben yaptirdim o iki bolgeye vazer lipo yapilmisti bir sene once Ama lazer lipo daha etkili sanirim
Sweetb .!.: Evet elbette var uzun boylu olmama ragmen 2 bölgem fena sen uygulattınmı pekı ve ne zaman? Bırde vaser varmı bır fıkrın varmı ? Genişletmek için tıkla... Evet ben yaptirdim o iki bolgeye vazer lipo yapilmisti bir sene once Ama lazer lipo daha etkili sanirim