“Basenlerim o kadar büyük mü”

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
141137324599025.jpg
22 Eylül 2014 Pazartesi Saat: 11:07
“Basenlerim o kadar büyük mü”
Şarkıcı Hande Yener, büyük kalçaları ile ünlü ABD’li yıldız Kim Kardashian’a benzetilince isyan etti.

facebook twitter google + digg e-posta yazdır
GAZETEPORT / MAGAZİN Yaz boyunca konserlerine devam eden Hande Yener, geçtiğimiz gün Kanserli Çocuklara Umut Vakfı bünyesinde oluşturulan “Aile Evi”ne destek için sahneye çıktı. Şarkıları ve performansı ile dinleyenlere unutamayacakları bir konser veren Yener, sahneye çıkmadan önce gazetecilerle buluştu. Habercilerle sohbeti sırasında muhabirlerden biri Yener’e ‘Sizi Kim Kardashian’a benzetiyorlar’ deyince ünlü şarkıcı çok şaşırdı. Dolgun ve büyük kalçaları ile dünya çapında tanınan Kim Kardashian’a benzetilmesini anlayamayan Yener, gazetecilere arkasını dönüp ‘Benim basenlerim o kadar büyük mü?’ diye sordu. gazeteport

istemem yan cebime koy gibi olmuş,hem benzemek için bin takla atmış benzetilince de ayyy basenlerim o kadar büyük mü de?tek akıllı o zaten,bizler aptalız.içten içe oleyyy! yaşasıınn!benzemişim diye seviniyordur kesin.

çok şaşırmışmış,
Allahaşkına ya, resmen kim kardashian a benzemek için yapmadığı kalmamış, estetiği, makyajı, saçı, kıyafeti, herşeyi, bi de şaşırmışmış benzetilince:KK45::KK45::KK45:
bizim starlarımız böyledir..hep yabancı starlara özenirler..

hakkaten ya ilk baktığımda kim kardashian sandım arkadaş hande deyince tekrar baktım ve oymuş estetiğin nimetlerine bak sen ama hiç hoş olmamış bence

Bizim Hande'nin vücudunu, hatlarını daha doğrusu hatsızlığını hiç beğenmiyorum. Dümdüz geliyor bana.. Kimin de kalçalar aşırı büyük, böyle hoşa gitmeyecek kadar büyük geliyor( erkeklerin popo merakı olmasa hiç gideri yok yani, Eskiden derlerdi ya koca g..lü diye hah işte ondan..... ( Benim vicüdim çok güzel ya bir de başkasına laf söylüyorum) (Ben Banu Alkan dan alıp popçu Gülşene çarptıltılmışım gibi anlamsızım )( Ne demek istediğimi ben de anlamadım)

Ilk bakinca anlamadim Hande yener oldugunu ismini okudugumda bakip farkina vardim bu nasil bir tip boyle

Ne yapacağını şaşırdı bu kadın. Menapoz yaramadı zaar :KK53:

Lady Gaga bitti şimde Kim Kardashian 'a sıra geldi sanırım. Handenin imaj makere hiç özgün olamıyor sanırım...

Back
X