basenlerimden liposuction oluyorum

HANGİ DOKTORA YAPTIRDIN CANIM:uhm: GEÇMİŞ OLSUN

cnm kime yaptırdın?

arkadaşlar birileri bana bişey desin,liposuction yaptırdım basenlerimden dün 1 hafta oldu aynaya bakıyorum hala kendimi basenli hissediyorum malum bir küçülme var fakat korkuyorum eğer şişlik değilse bu ,ya daha sonra verilen süre sonrasında da yine böyle görürsem ne olur acaba..canım sıkılıyor basenlerini aldıran arkadaşların yanları dümdüz oluyormu acaba bir cevap yazssanızda sevindirseniz şu zavallıcık beni,geçer dimi:Saruboceq: lütfen bir cevap yazın bu arada hasan fındık yaptı amelliyatımı yorum istiyorum lütfen...:Saruboceq:

sebosebo,
liposuction ile ilgili araştırma yaparken buldum bu topiği.
sen başlatmışsın ama sonra naptığını yazmamışsın.
aradan bir yıldan fazla zaman geçmiş, naptın, oldun mu ameliyatını.
memnunmusun sonuçlarından.
ben de önümüzdeki ay olmayı planlıyorum.
inşallah iyi geçmiştir ve sonuç da istediğin gibidir.

canım ben de 14ünde (2 hafta önce) basenlerimden oldum liposuction. Benim yanlarım çok çıkıktı çıkıklıklar fark edilir derecede azaldı ama dümdüz değiller ben de aynı tedirginliği yaşıyorum seninle. Herkes ödemden olduğunu telaşlanmamamı söylüyor. Bakalım 2-3 hafta sonra belli olur heralde gerçi senin artık 3 hafta olmuş belki bi değişiklik olmuştur.

ben de acayip derecede taktım şuan bu liposuction işine diz içindn olmak istiyorum naci çelik'e e-mail attım dün bugü cevap vermiş ve sorun sadece diz içi liposuction ise bunun ücreti 2500TL olur demiş.bana bu fiyat çok geldi üstelik ben öğrenciyim.ben de özellikle bette'ye soruyorum doktorun kimdi canım senin?güvenilir ama uygun fiyata yapacak bir doktora ihtiyacım var yoksa hayalimden vazgeçmek zorunda kalacağım

kızlar selam bilmiyorum şuan bu mesajımı okuyuyor musunuz ama bende 1 hafta oldu olalı. bugun korsemi kendim çıkartıp baktım dayanamadım ama basenlerim resmen duruyor( yarın kontrole gideceğim dokta sizin basenleriniz gitti mi kaç haftayı buluyor yok olması 1kilo 300 gr yağ alındı benden

selam eeex basen bölgende incelme oldu mu. bende 1 hafta oldum olalı korsemi çıkarttım ama hiçbir küçülme yok eskisi gibi duruyor ve bu da beni orkutuyor lütfen bana cevap verin. yarın kontrolüm var.

selam eeex basen bölgende incelme oldu mu. bende 1 hafta oldum olalı korsemi çıkarttım ama hiçbir küçülme yok eskisi gibi duruyor ve bu da beni orkutuyor lütfen bana cevap verin. yarın kontrolüm var.
merhabalar ceren ve eeex, bende basenlerimden liposakşın olmak istiyorum. ölçülerim cok orantısız, tüm yağlarım basenlerime toplanmış sanki.... üvey babam ve bir kaç kişi, alınan yağların iki katını geri alacaksın, diyorlar. cok tedirginim bu konuda. peki sizce doğru mu? ikinizde liposakşın olmuşsun ve ikinizde basenden. ameliyattan sonra diyet yapmam gerekiyor mu? yediklerime dikkat etmem gerekiyor mu? veya spor? acil cevap bekliyorum lütfen. cok tesekkur ederim şimdiden

Bacaktan lipo olmuş biri olarak yediklerinize dikkat etmeniz gerekir arkadaşlar.yemeyi çok sewen biriyseniz ve ben dikkat fln edemem deyip düzensiz beslenirsenz olmaz!benim akklim cikiyo yine yaglandimi alınan bulabilir misin)bazen çok abartiyorum o zaman da ertesiggüne toparlamaya calisiyorum..kalç
adan operasyon olmadim ama kkesinlikle odemdir oradaki şişlik ki siz dokunduğumuzda da bunu hissedersiniz aslında..diz içlerii için 2,5 milyar iyi bence ben daha fazla odemistim..daha az ücret veren bir doktor bulabikirmisin bilmiyorum..liposuctionda acıdan ameliyattan korkmayın arkadaşlar..ben deli gbi korkan biri olarak genel anesteziyi tercih ettim ve odadan cikişimla odaya giriş anim arasındaki süreci hatirlamiyorum bile..birakin mide bulantisi ve uyanirken zorlanmayı hafizam sıfır diyebilirim..:)gerçekten takiyosaniz paraniz da hazirsa öyle aylarca bbeklemeyen olun gitsin derim şahsen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…