merhaba!karın ve belden liposactıon yaptırdım.bugun 10.günüm ve karnımda dalgalanma var.doktorum şişlikten dedi fakat ben yine de inanılmaz tedirginim.yaptıran arkadaşlarıma sormak istiyorum dalgalanma oldu mu sizde de?cvp please!
Selam, ben sirt , bel etrafindaki simit karin bolgem, basenle bacaklar ve diz iclerinden lipo yaptirdim. 8 martta oldum. Benim bekledigim gibi agri olmadi. basen, bacak ve karin bolgesinde adele agrilari gibiydi hatta ama su simitler epey acidi ama sezeryanla dogumun bile 5 te 1 i kadar. Basenlerimin yan cikintilari sanki traslanip duzeltilmis gibi oldu. Naci bey ile gorusmustum bana da cok guven vermisti ama ben onun rakamini odeyemezdim. BU islemleri ben 4000YTL ve100 YTL korse parasi yaptirdim. KOrse ile esim genc kiz gibisin diyor yani daha spor yapip sikilastirmaliyim. 1. hafta kendini hasta gibi hissediyorsun ama ben bu kadar islemle bile yanimda kimse yoktu esim yirt disindaydi ve cocuklarimin islerini evimin islerini kendimi yormamaya calisarak acil islerimi kendim yaptim. Yalniz ameliyattim gece idi arkadasim beni eve getirdi ve sabah 7 de isine gitti. Baska hicbir yardim almadim. Belki 3. gun su toplarken minik igneler batmasina benzer biragrin olur birtek bu tip agri seni rahatsiz edecek oda 1.5 gun suruyor cok oturup kalkmazsan fark etmezsin. Agrilar daha cok spor yapip tutulmussun gibiydi. Degmeyecek bir agri oldugunu dusunmuyorum hem sende cok daha guzel sonuc alinir doktorun tek yere odaklanacak. RIsk oldugunu sanmiyorum. iyi sanslar.
Slm arkadaşlar drmla görüştüm 1ay sonra basen ve bel liposuction yaptırıyorum.
ama feci korkuyorum.Bu gece tvde kötü karın liposu olan karnı yapışmış kadınıda görünce birde ayşe armanın yazısını okuyunca vazmıgeçsem diyorum.Anlamadığım d.seki,p.aylin gibi ünlüler yaptırıyor bişicik olmuyor.Doktorum naci çelik.Paylaşmak istediğiniz düşüncelerinizi bekliyorum.Napmalıyım.Birde doktorum acı olabileceğini hazır olamam gerektiğini dedi.of çıldııcam.Hayallerim, korkularım ......
arkadaşlar birileri bana bişey desin,liposuction yaptırdım basenlerimden dün 1 hafta oldu aynaya bakıyorum hala kendimi basenli hissediyorum malum bir küçülme var fakat korkuyorum eğer şişlik değilse bu ,ya daha sonra verilen süre sonrasında da yine böyle görürsem ne olur acaba..canım sıkılıyor basenlerini aldıran arkadaşların yanları dümdüz oluyormu acaba bir cevap yazssanızda sevindirseniz şu zavallıcık beni,geçer dimi:Saruboceq: lütfen bir cevap yazın bu arada hasan fındık yaptı amelliyatımı yorum istiyorum lütfen...:Saruboceq:
canım ben de 14ünde (2 hafta önce) basenlerimden oldum liposuction. Benim yanlarım çok çıkıktı çıkıklıklar fark edilir derecede azaldı ama dümdüz değiller ben de aynı tedirginliği yaşıyorum seninle. Herkes ödemden olduğunu telaşlanmamamı söylüyor. Bakalım 2-3 hafta sonra belli olur heralde gerçi senin artık 3 hafta olmuş belki bi değişiklik olmuştur.
arkadaşlar birileri bana bişey desin,liposuction yaptırdım basenlerimden dün 1 hafta oldu aynaya bakıyorum hala kendimi basenli hissediyorum malum bir küçülme var fakat korkuyorum eğer şişlik değilse bu ,ya daha sonra verilen süre sonrasında da yine böyle görürsem ne olur acaba..canım sıkılıyor basenlerini aldıran arkadaşların yanları dümdüz oluyormu acaba bir cevap yazssanızda sevindirseniz şu zavallıcık beni,geçer dimi............. lütfen bir cevap yazın bu arada hasan fındık yaptı amelliyatımı yorum istiyorum lütfen................
merhabalar ceren ve eeex, bende basenlerimden liposakşın olmak istiyorum. ölçülerim cok orantısız, tüm yağlarım basenlerime toplanmış sanki.... üvey babam ve bir kaç kişi, alınan yağların iki katını geri alacaksın, diyorlar. cok tedirginim bu konuda. peki sizce doğru mu? ikinizde liposakşın olmuşsun ve ikinizde basenden. ameliyattan sonra diyet yapmam gerekiyor mu? yediklerime dikkat etmem gerekiyor mu? veya spor? acil cevap bekliyorum lütfen. cok tesekkur ederim şimdidenselam eeex basen bölgende incelme oldu mu. bende 1 hafta oldum olalı korsemi çıkarttım ama hiçbir küçülme yok eskisi gibi duruyor ve bu da beni orkutuyor lütfen bana cevap verin. yarın kontrolüm var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?