- 16 Aralık 2017
- 11
- 66
- 3
- 28
- Konu Sahibi Yagmurlubulutlu
Iyi geceler kizlar. Az önce olan olayi anlatayim. Ben esim ve bebegimiz baska sehire esimin ailesinin yanina geldik 1 haftaliga gezmeye. Bu gecede teyzede kaldik. Teyzenin iki yetiskin cocugu var 23.24 yasinda. Neyse oturduk sohbet muhabbet derken ben bebegi uyuttum gectim yatmaya esimde geldi yatmak icin odanin kapisi kapandi. Sonra ben esimin yanina gectim yattim. O ara öpüşüp koklasiyoduk. Esime yat uyu birisi gelcek diyorum odanin kapisi kapali kimse girnez diyo. Şunuda belirteyim o isi yapcak degildik baskasinin evinde sadece biraz cilvelesiyoduk yalnis anlasilmasin. Herneyse öpüşürken pat diye 24 yasindaki oglan odaya daliverdi elinde telefon flasinida acmis bisey aramak icin. Sonra televizyonun ordan bisey ararken flasi bizim suratimiza tutmazmi pat diye. Sok olduk ne yapcagimizi ilemedik oda panikledi cikti sonra annesini yollamis o geldi aramaya tabi ben esimin yaninda yatiyorum. 2 tane ayri yatak hazirlamislardi. Beni orda görünce oda bi garip oldu noluyo der gibi bakti guldu sonra. Rezil olduk anlicaginiz. Bi okadarda sinir oldum löp giye odaya dalmalarindan. En azindan kapiyi calaydin yahu. Simdi ben bunlara sabah laf sokmalimiyim odaya daldiklari icin yoksa hic bisey olmamis gibimi davranmaliyim?