Merhabalar. 5 yillik evliyim 2.5 yasinda ve 13 gunluk 2 cocugum var. Universite mezunuyum fakat calismiyorum. Son zamanlarda esimle cocuk bakimiyla ilgili surekli tartisir olduk. Ben ona cocugun her istedigini yaptigi ve simarttigi icin o da bana cocuga kiziyorum diye surekli tartisiyoruz. Annesi dogumdan once ve sonra yatak odama pat diye girip duruyor, bir keresinde cinsel birliktelik esnasinda odamiza gelmisti, emzirirken giriyor gece bebek duruyor mu diye giriyor bisey oluyor giriyor destursuz. En son pazartesi gunu yine esimle tartistiktan sonra 2 saat kadar kafami toplamak icin evden ciktim gittim annesi rahatsiz olmus kendi evine gitti. Bu huyuna sinir olmamin disinda kayinvalidemle anlasiriz bu gune kadar hic saygisizlik yapmadim tartismamizda olmadi kendisiyle. Ben lohusaliginda vermis oldugu ruh haliyle birlikte iyice agresif ve surekli aglayan birine donustum esimden de bi hayli sogudum o da benden sogumustur saniyorum. Bugun tartisirken gerizekali herkesi kusturdun herkes senin yuzunden gitti iste calisiyorum bide evde calisiyorum senin evini ben topluyorum cocuga ben bakiyorum hala salak salak konusuyosun vs dedi. (evi toplama cocuga bakma konusu yeni dogum yaptigim ve dikislerim oldugu icin. Sabah kahvaltisini hazirlarim, aksama yemegini yaparim, bebegin bakimi da bende. Buyuk cocuga iste olmadigi zamanlarda o bakiyor o isteyken onun bakimi da bende) Gelelim meseleye ben artik bosanmayi dusunmeye basladim ama 13 gunluk cocukla ise girip calisamam babamla da gorusmuyorum ailemin yanina da gidemem, nafaka ne kadar cikar bilmiyorum ama gecinebilecegim bir miktar olmayacagi kesin. Evimiz kira bi arabamiz var yarisi 350-400 bin falan eder saniyorum biraz altinim var baska da maddi biseyim yok. Bana bu konuda akil verirseniz sevinirim.
Cok daginik yazmis olabilirim kusura bakmayin kafami cok toplayamiyorum.