Başım ağrıyor

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Merhaba hanımlar
Dün covid testi yaptırdım eşimle birlikte.
Temaslıydık..
Annem sadece mesaj attı ne oldu sonucunuz negatif dedim çok şükür iyi falan yazdı. Kuzenlerimden arkadaşlarımdan arayan oldu annem aramadı 3kardesz ben ortancym hep dış kapının dış mandalı gibiyim..
İnsan arar nasılsın bişeyin var mı diye çok üzüldüm ben mi abartıyorum yoksa haksız mıyım
Tamam iyiyim şuan ama insan merak etmez mi

İnsanın annesinden ilgi görme hakkı da olsun.
Haklısınız, arasa daha iyi olurdu.
Ama olaylar karşısında aynı duyguyu hissedemiyoruz, anneniz stresinizi fark edemedi belki de.

Ben sandım ki negatif çıktı ama yine de başı ağrıyor

Paragraf teknikleri 101 dersi açacağım ilgilenen varsa danışmaya ismini yazdırsın

Ben sandım ki negatif çıktı ama yine de başı ağrıyor

Paragraf teknikleri 101 dersi açacağım ilgilenen varsa danışmaya ismini yazdırsın

Evet evet bağlantı bu olabilir. Negatif çıktı ama hala başı ağırıyor dolayısıyla pozitif olma ihtimalini düşünüyor ve annesi de bu ihtimali düşünsün istiyor. Çözdük sanırım.

Olabilir belki haklısınızdır ama inanın böylesi daha iyi kafanıza takmayın
Ben covid geçirdiğim dönem aileme hiçbir şey söylemedim atlatınca söyledim çünkü zaten hastayken bir de iyiyim diye başkalarını teselli etmeye çalışmak çok zorrr

Bu nasil cümle
Nasil oldugunu merak ettiği için arayabilirdi.
Aramak merak eyleminin neticesidir. Sizin kafanız karışmıs
Pozitif çıkınca da niye geçmiş olsuna gelmedi diye başı agrırdı sanırım . Bir çoğumuz ailemize hiç bir şeyi yansıtmıyoruz özellikle bunun gibi hassas konuları çünkü yeterince endişeliler zaten . Gereksiz kapris sadece.

Ben ailemle sıkı fıkı olmayi severim. Ararim , arasinlar isterim. Gecen gun bir suphe düştü icime korona acaba mi diye arayamadim supheliyim vs diye etkilenmesinler dedim.
He arayabilirim de başka bir süreçte, arasinlar da isterim.
Ama konu başlığının kel alakaligi ile yazilanlar toplaninca bir ilgi ×ilgi bagimlilgi gibi geldi bana da.
Ilgi istemek, ilgi vermek , ilgi beklemek normal ve olabilir ama bunu nasil yansittgimiz cok onemli
Pozitif ve hasta ziyareti komik bir ikili olmus yalniz ama bende sasirmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…