• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başım belaya girmeden acil yardımınıza ihtiyacım var

canlarım çok teşekkür ederim hepinize ben çıkıyorum.
ders çalışmam gerek. yardımlarınız için çok teşekkr ederim hepinize
:70: :70: :70:

bu sapkınlık derecesinde eski kız arkadaşlarını takan takık insanları malesef iyi tanırım :(senin durumuna benzer bir olayı bende yaşadım yıllar öncesinde sonumuzu ve olayı anlatayım sana örnek olsun :2: bende üniversitemin ilk yılında biriyle tanıştım cocuk ailesi tarafından önemsenmeyen bir tipti(ben öyle sanmıştım) böyle acıların cocuğu gibi biri.. bende bunlara kanıp bir ilişkiye başladım ve 1 sene boyunca ilişkimiz sürdü sonra aşırı sinirli tavırlarında kıskançlıklarında dolayı yapamıyacağımı anlayıp bitirmek istedim işte o anda bana zindan yılları başladı beni bırakmadı ben ilşkiyi bitirdiğim halde peşimi bırakmadı ailemden ayrı şehirde okuduğum için yanımda ailemde yoktu ve bu onun ekmeğine hep yağ sürdü beni tehdit ediyordu sürekli seni öldürücem diye ben erkek arkadaş edinmeyi bırak doğru düzgün okul hayatı bile yaşamaymadım o benden önce mezun oldu ve gitti kurtuldum sandım ama tabikide yanıldım bir sabah saat 7 de kapıma dayandı aradan 2 yıl geçmiş düşünün o gün ondan asla kurtulamıycağımı düşündüm... benim okulum bitti ailemin yanına döndüm işe girdim kafasına estikçe işime geldi okulda yaptığı gibi beni işimdede rezil etti.. anlatması bile kötü iftiralar attı tahmin ettiğiniz konular üzerine..sonra biriyle tanıştım(nişanlım) ona bunların hepsini anlattım allahtan bir sürü kanıtım vardı mailler mesajlar erkek arkadasımıda bir süre taciz etti iftiralarını onada söyledi tabiki o inanmadı ona :71: ben hep ondan kurtulursam diye adak adamıştım o kadar zor durumdaydım düşünün sonra bir müddet sesi kesildi 2 ay falan facebookta tanıyor olabilceğim kişilerde gördüm evlenmiş inanamadım hemen o hafta adağımı kestik üzerimden o kadar büyük yük kalktıki anlatamam hayla onun adında bir isim duyunca tüylerin diken diken olur bu tramvayı atlattım hayır zor bir durum umarım sende atlatırsın (karakola şikayet edebirsin ileri giderse hoş ben karakola şikayet etmeye gidince oradaki polis bana nasihat verip yollamıştı sanki kocam :4:(

bu sapkınlık derecesinde eski kız arkadaşlarını takan takık insanları malesef iyi tanırım :(senin durumuna benzer bir olayı bende yaşadım yıllar öncesinde sonumuzu ve olayı anlatayım sana örnek olsun :2: bende üniversitemin ilk yılında biriyle tanıştım cocuk ailesi tarafından önemsenmeyen bir tipti(ben öyle sanmıştım) böyle acıların cocuğu gibi biri.. bende bunlara kanıp bir ilişkiye başladım ve 1 sene boyunca ilişkimiz sürdü sonra aşırı sinirli tavırlarında kıskançlıklarında dolayı yapamıyacağımı anlayıp bitirmek istedim işte o anda bana zindan yılları başladı beni bırakmadı ben ilşkiyi bitirdiğim halde peşimi bırakmadı ailemden ayrı şehirde okuduğum için yanımda ailemde yoktu ve bu onun ekmeğine hep yağ sürdü beni tehdit ediyordu sürekli seni öldürücem diye ben erkek arkadaş edinmeyi bırak doğru düzgün okul hayatı bile yaşamaymadım o benden önce mezun oldu ve gitti kurtuldum sandım ama tabikide yanıldım bir sabah saat 7 de kapıma dayandı aradan 2 yıl geçmiş düşünün o gün ondan asla kurtulamıycağımı düşündüm... benim okulum bitti ailemin yanına döndüm işe girdim kafasına estikçe işime geldi okulda yaptığı gibi beni işimdede rezil etti.. anlatması bile kötü iftiralar attı tahmin ettiğiniz konular üzerine..sonra biriyle tanıştım(nişanlım) ona bunların hepsini anlattım allahtan bir sürü kanıtım vardı mailler mesajlar erkek arkadasımıda bir süre taciz etti iftiralarını onada söyledi tabiki o inanmadı ona :71: ben hep ondan kurtulursam diye adak adamıştım o kadar zor durumdaydım düşünün sonra bir müddet sesi kesildi 2 ay falan facebookta tanıyor olabilceğim kişilerde gördüm evlenmiş inanamadım hemen o hafta adağımı kestik üzerimden o kadar büyük yük kalktıki anlatamam hayla onun adında bir isim duyunca tüylerin diken diken olur bu tramvayı atlattım hayır zor bir durum umarım sende atlatırsın (karakola şikayet edebirsin ileri giderse hoş ben karakola şikayet etmeye gidince oradaki polis bana nasihat verip yollamıştı sanki kocam :4:(

zamanında tatsız olaylar yaşadığımda keşke şikayet etseydim ama etmedim:50: keşke buda evlense ya 23 yaşında adam evde kaldı off :87: evlense kurtulurum herhalde tamamen ama kim napsın onu. herkes ben gibi salak mı. ama salak demeyeyim kendime üzülüyorum sonra çocuktum sonuçta :55: şimdiki aklım olsa yanından bile geçmezdim. hayatımın hatasıydı. aslında onunla bir birlikteliğimiz olmazdı ama boşluktaydım karşıma fahit ürekte çıksa onada aşık olurdum:83: acayip boşlukta ruh zamanlarımdaydım. beni o boşluktan kurtaracak sanırken uçurumdan attı :84: ama şaka maka istemedende olsa amma zarar vermiş bna. parmağımı bile kesti düşünün. ama benimde suçum vardı. bunları hatırlayıp gülüyordur.

zamanında tatsız olaylar yaşadığımda keşke şikayet etseydim ama etmedim:50: keşke buda evlense ya 23 yaşında adam evde kaldı off :87: evlense kurtulurum herhalde tamamen ama kim napsın onu. herkes ben gibi salak mı. ama salak demeyeyim kendime üzülüyorum sonra çocuktum sonuçta :55: şimdiki aklım olsa yanından bile geçmezdim. hayatımın hatasıydı. aslında onunla bir birlikteliğimiz olmazdı ama boşluktaydım karşıma fahit ürekte çıksa onada aşık olurdum:83: acayip boşlukta ruh zamanlarımdaydım. beni o boşluktan kurtaracak sanırken uçurumdan attı :84: ama şaka maka istemedende olsa amma zarar vermiş bna. parmağımı bile kesti düşünün. ama benimde suçum vardı. bunları hatırlayıp gülüyordur.

vallahi tatlım o adam bile bir kız bulup evlendiyse seninkide bulur emin ol parmağımı kesti demişsin ya siddete meğilli insanlar bunlar ben küçükte değildim ama acıların cocuğu tavırlarına kandım sonra acımaktan maraz doğdu tabi adam acıların cocuğundan cıktı terminatör oldu kafasız...... aklına geldikce arar rahatsız eder biter gider takınıtısı

Son düzenleme:
vallahi tatlım o adam bile bir kız bulup evlendiyse seninkide bulur emin ol parmağımı kesti demişsin ya siddete meğilli insanlar bunlar ben küçükte değildim ama acıların cocuğu tavırlarına kandım sonra acımaktan maraz doğdu tabi adam acıların cocuğundan cıktı terminatör oldu kafasız...... aklına geldikce arar rahatsız eder biter gider takınıtısı

aman etmesin istemem. koca kafalı mahluk.kavga ediyorduk eline bıçak aldı kendimi kesicem diye tutturdu. bende kesersen kes dedim. baktım gerçekten kesicek gibi görünüyor. hemen atladım bıçağa parmağım acayip derin kesildi. hastaneye götürüyordu inmedim arabadan. kendi pansuman yaptı. ama koptu sandım parmağım çok fenaydı :50: sonra bide üzülmüş ayağı yaptı. yörü get nan:57::57::57:

Ne Enteresan İnsanlar Var Yahu!!
Yaşamışsın Bitmiş..
Daha İnsanların Hayatlarına Niye Maydonoz Olurlar ki?

Bir de Sen Niye Bu Kadar Korktun ?
Yaşları Kaç Bu 2 Arkadaşın ? (Eski ve Yeni)

Ne Enteresan İnsanlar Var Yahu!!
Yaşamışsın Bitmiş..
Daha İnsanların Hayatlarına Niye Maydonoz Olurlar ki?

Bir de Sen Niye Bu Kadar Korktun ?
Yaşları Kaç Bu 2 Arkadaşın ? (Eski ve Yeni)

onun gelişi huzurun gidişi o yüzden korkuyorum çok mutluydum çünkü.
adını duymak bile yetiyor mutsuzluğuma

18 olucam daha olmadım ama :61:

Aferin Sana..:46:
Daha 18 Olacaksın, Kendinden 6 Yaş Büyük Birisiyle Çıktın..
Neyse ki Bu Yenisi İdare Eder..

25 Olsan 35 Yaşındaki Biriyle Tamam Ama 17 Yaşındaki Bir Genç Kızla 23 Yaşındaki Delikanlı Sakat İş..:19:
Boyundan Büyük İşlere Kalkışmışsın..:4:
Neyse Olan Olmuş Bu da Sana Tecrübe Olsun..:34:

Facebooktan Falan Mesaj Silme, Hiç Bir Şeye Karışma..:34:

Çok Öpüyorum Seni, Hoşçakal..:70:

Aferin Sana..:46:
Daha 18 Olacaksın, Kendinden 6 Yaş Büyük Birisiyle Çıktın..
Neyse ki Bu Yenisi İdare Eder..

25 Olsan 35 Yaşındaki Biriyle Tamam Ama 17 Yaşındaki Bir Genç Kızla 23 Yaşındaki Delikanlı Sakat İş..:19:
Boyundan Büyük İşlere Kalkışmışsın..:4:
Neyse Olan Olmuş Bu da Sana Tecrübe Olsun..:34:

Facebooktan Falan Mesaj Silme, Hiç Bir Şeye Karışma..:34:

Çok Öpüyorum Seni, Hoşçakal..:70:

sildim çoktan.. :50: işin kötüsü ben onunla 15 yaşıma yeni girmişken çıktım oda 21 yaşındaydı bu daha büyük facia:83: aman Allah korudu ondan beni. 3 aylık bir ilişkiydi sadece. nursuz kocaman bir adamdı neyini sevdim ben onun off:22:
teşekkürler yorumn için :70:

sildim çoktan.. :50: işin kötüsü ben onunla 15 yaşıma yeni girmişken çıktım oda 21 yaşındaydı bu daha büyük facia:83: aman Allah korudu ondan beni. 3 aylık bir ilişkiydi sadece. nursuz kocaman bir adamdı neyini sevdim ben onun off:22:
teşekkürler yorumn için :70:

İnsanların O Yaşlarda Sürekli Fikirleri Değişir..:27:
Hatta Şimdi ki Nesil Kendinden Büyük İnsanlardan Hoşlanıyorlar Kendi Yaşıtlarından Değil.. :27:
Tabi İstinalar Hariç, Hepsi Değil..
Çok Komik Duruma Düşüyorlar Hiç Farkında Değiller...:27:

Örnek Vereyim Eşimle Nişanlıyken Komşunun Kızı Nişanlım Geldiği Zaman Bizim Eve Fırlardı..:27:
Nişanlım Annemle Sohbet Ederken Dakikalarca Gözünü Kırpmadan Dudaklarına Bakardı.. :1:
Çok Gülerdim O Zaman İlkokul 5'e Gidiyordu..:27:

Neyse Tecrübe Oldu Sana, Böyle Olumlu Şeyler Düşün ki..
Kendini Yıpratma Daha Fazla..:70::70:

Ben de ben tekim felan sanıyordum... Benimde senden bir farkım yokki sana bişi önerebiliyim.. dua edelimde birini bulsunda yakandan düşsün artıkk .. yoksa sen evlensen felanda rahat bırakmaz ..

eee sonuçç ??.........

anlatmadım önce. bekledim bekledim. tam anlatmaya niyetlendim, uzaylılar hakkında konuşmaya başladı. gel bi uzaylıları araştıralım dedi. bilgisayarı açtık. uzaylılara baktık vs. sonra faceye girdi :53: inşallah birşey yoktur diye dua ederken bir arkadaşlık isteği vardı vardı tahmin edersiniz ki o :50: mesaj atamadı ya eklemektende geri kalmadı şerr......iz. reddetti takmadı gibi göründü ama sinirleri zıpladı kızardı bozardı. niye ekledi şimdi bu dedi. cevap veremedim. jüpiterede bakalım dedim konuyu değiştirdim. . neyse sonra ben onunla yarım saat konuştum güzel güzel. sana birşey söylücem diye başladım ve dün olanları anlattım. kağıdı gösterdim. sanırım bişey olmucak. facei kapatırsın dedim. kapatıcam tabi dedi. aramızda saatlerce soğukluk vardı hep daldı gitti uzaklara . . iyi bir şekilde ayrıldık ama ne yapar ne eder bilemem. korkmuyor değilim. ama ona güveniyorum. bir söz verdiyse sözünde durur

Son düzenleme:
Back
X