bu sapkınlık derecesinde eski kız arkadaşlarını takan takık insanları malesef iyi tanırım

senin durumuna benzer bir olayı bende yaşadım yıllar öncesinde sonumuzu ve olayı anlatayım sana örnek olsun :2: bende üniversitemin ilk yılında biriyle tanıştım cocuk ailesi tarafından önemsenmeyen bir tipti(ben öyle sanmıştım) böyle acıların cocuğu gibi biri.. bende bunlara kanıp bir ilişkiye başladım ve 1 sene boyunca ilişkimiz sürdü sonra aşırı sinirli tavırlarında kıskançlıklarında dolayı yapamıyacağımı anlayıp bitirmek istedim işte o anda bana zindan yılları başladı beni bırakmadı ben ilşkiyi bitirdiğim halde peşimi bırakmadı ailemden ayrı şehirde okuduğum için yanımda ailemde yoktu ve bu onun ekmeğine hep yağ sürdü beni tehdit ediyordu sürekli seni öldürücem diye ben erkek arkadaş edinmeyi bırak doğru düzgün okul hayatı bile yaşamaymadım o benden önce mezun oldu ve gitti kurtuldum sandım ama tabikide yanıldım bir sabah saat 7 de kapıma dayandı aradan 2 yıl geçmiş düşünün o gün ondan asla kurtulamıycağımı düşündüm... benim okulum bitti ailemin yanına döndüm işe girdim kafasına estikçe işime geldi okulda yaptığı gibi beni işimdede rezil etti.. anlatması bile kötü iftiralar attı tahmin ettiğiniz konular üzerine..sonra biriyle tanıştım(nişanlım) ona bunların hepsini anlattım allahtan bir sürü kanıtım vardı mailler mesajlar erkek arkadasımıda bir süre taciz etti iftiralarını onada söyledi tabiki o inanmadı ona

ben hep ondan kurtulursam diye adak adamıştım o kadar zor durumdaydım düşünün sonra bir müddet sesi kesildi 2 ay falan facebookta tanıyor olabilceğim kişilerde gördüm evlenmiş inanamadım hemen o hafta adağımı kestik üzerimden o kadar büyük yük kalktıki anlatamam hayla onun adında bir isim duyunca tüylerin diken diken olur bu tramvayı atlattım hayır zor bir durum umarım sende atlatırsın (karakola şikayet edebirsin ileri giderse hoş ben karakola şikayet etmeye gidince oradaki polis bana nasihat verip yollamıştı sanki kocam

(