• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başım büyük belada:(

Millet sanır ki bu benim nişanlım ben bunu aldattım yoğun bir ilişki yaşadık terkettim vs bunların hiç bitişi Yok ben bunu reddettiğim için gururuna yediremedi bu olay bu.

Millet ne sanarsa sansin, bosveriniz Allah askina..
Boyle manyaklar gelip sizi tehdit ediyor, milleti ne der ne dusunuru degil de kendi caninizi hayatinizi dusunun biraz..

Bir şey yaşa, yaşama .. Suan tek sorun tehdit ediyor olmasi..
Hat degistirseniz, hesaplardan engelleseniz bu seferde akliniz , ya is yerime gelip beni insanlara rezil ederse de kalacak..

En guzeli kokten cozum..
Gidip savciliga sikayet et..

Hepiniz haklısınız ama şikayet etmekte kolay değil bu memlekette suçsuz bulundu hadi aklandı atıyorum daha da hırslanıp beni daha büyük takıntı yapıp bir zarar vermesi endişem babam zaten polis duyarsa o kişiyi parçalar benide paylar tam bir aile faciası :(

Korkum çirkeflik yapıp olay çıkartması mesleğim gereği saygın bir insanım insanlar hakkımda saçma şeyler düşünür atıyorum bu rezillik çıkartır yada ikinci ihtimal beni bulup fiziksel bir zarar vermesi :KK43: yoksa elbette ne yaşanmışlık var nede uygunsuz bir durum ben bu adamın sağlam ayakkabı olmadığını anladığım için kestim irtibatı zaten :KK43:
Kimse böyle bişeye kolay kolay kalkismaz korkma. O senin üstüne geldikçe sen onun üstüne git ki o seni sindirdigini düşünmesin

Arkadaşlar numara değiştirmeyi düşünüyorum Yen'i hat almadan netten online değişim oluyor mu?

Ne olursa olsun ailenle Paylaş bunu da.
Takıntılı mi ne anne korkuyorum de.
Onlardan saklama Allah korusun manyak mi ne belli değil.
Korkma sen ama önlemini de al

Baban polismis iste soyle korkma.ailen de bunu bilip sana yardım etmek isterdi emin ol.baban ne kadar paylasa da,o psikopatin verecegi zararin yaninda gul suyu kalir.kizima hep derim ki;*basinda bir sikinti olursa once bize soyle korkma ne kadar kizsakta, seni en iyi biz korur, biz sever kiyamayiz *hemen anlat ve kurtul bence.

bence bu durup durup arada yazıp seni böyle yokluyorsa bır sey yapmaz. yani bana öyle geliyor. seni gelip rezil etmesinden degil de bir sey yapmasından kork bence ama bir sey yapacagını sanmıyorum.

bence bu durup durup arada yazıp seni böyle yokluyorsa bır sey yapmaz. yani bana öyle geliyor. seni gelip rezil etmesinden degil de bir sey yapmasından kork bence ama bir sey yapacagını sanmıyorum.
İnş dediğin gibi olur en büyük korkum o zaten :(

Arkadaşlar bundan iki yıl önce swarm dan bir çocukla tanıştım iyi hoş konuştuk bir defa da görüştük bir kafe de ama çocuğun davranışları hal ve hareketleri hoşuma gitmedi bi süre sonra irtibatı kestim aradan uzun zaman geçti bu tekrar yazdı konuştuk baktım cidden kötü niyetli bununla irtibatı kesmek için hiç yazmadım bu çıldırdı tabiki yazıyor benden cvp yok en sonunda dedim açık açık konuşmak istemediği mi diretti salladım bende başka sevdiğim var dedim Buda ağza alınmayacak laflar tehditler etti bana işte seni bitiririm iş yerine gelir rezil ederim herkes senin nasıl biri olduğunu öğrenir vs çok korktum ama baktım olmuyor her yerden sildim engelledim uzun zamandır sesi çıkmıyordu bugün bir mesaj atmış ismimi yazıp soru işareti koymuş ben engelledim gene ama korkuyorum başka numaralardan ulaşır bana diye ne yapayım :KK43:
Nasıl bir psikopatla karşı karşıya olduğunu bilmiyorsun .önce aileni haberdar et durumdan sonra da şikayetçi ol .bir engelin yoksa numaranı da değiştir.

Şok cihazı satın al bi tane bide o olmasa başka sapığa lazım olur torpidoda dursun:KK53:

Canım senin korktuğunu hissetmiş..gercekten babana şöyle bırak birazda o korksun.

Bence arada sıkıldıkça sana saran bi tip, üzerinde durma. Erkek kuzenin ya da yakın bi arkadaşın varsa o muhattap olsun bikaç sefer

Sosyal medya hesaplarınızı da mesajlara kapatın bence ulaşamasın. Numaranızı da değiştirirseniz tamamdır işte. Hem iş adresinizi falan nereden biliyor ki

Boş boş sallamış.

İşyerine gelip ne diyebilir?
Bağıra bağıra "Bu kız benimle swarmda tanışıp buluştu" falan mı diyecek?

Cevap vermeyin yeter.

Arkadaşlar bundan iki yıl önce swarm dan bir çocukla tanıştım iyi hoş konuştuk bir defa da görüştük bir kafe de ama çocuğun davranışları hal ve hareketleri hoşuma gitmedi bi süre sonra irtibatı kestim aradan uzun zaman geçti bu tekrar yazdı konuştuk baktım cidden kötü niyetli bununla irtibatı kesmek için hiç yazmadım bu çıldırdı tabiki yazıyor benden cvp yok en sonunda dedim açık açık konuşmak istemediği mi diretti salladım bende başka sevdiğim var dedim Buda ağza alınmayacak laflar tehditler etti bana işte seni bitiririm iş yerine gelir rezil ederim herkes senin nasıl biri olduğunu öğrenir vs çok korktum ama baktım olmuyor her yerden sildim engelledim uzun zamandır sesi çıkmıyordu bugün bir mesaj atmış ismimi yazıp soru işareti koymuş ben engelledim gene ama korkuyorum başka numaralardan ulaşır bana diye ne yapayım :KK43:
yapacak olsaydi simdiye kadar yaprdi elinre birsey yoksa korkmani gerektirecek birsey yok

Back
X