• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başım büyük dertte kızlar lütfen bir yardım edin

bilgilitugba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
397
21
38
Hakmar markete iş başvurusu yaptım kabul edildim görüştük tekrar olumlu geçti ve sağlık raporu Vs hazırlamamı istediler okey onuda yaptım ama tıp merkezi birini geç birini erken verdi ordan oraya oruçlu oruçlu koştururken deli oldum evrakları teslim ettim adam aradı şu fotokopi olmamış şu olmamış tekrar yap bankaya git bide o ara yağmur yağıyor ama hava nasıl sıcak onuda tamamldım bu sefer aramıyorlar kaç gün bende sıkıldım istemiyorum dedim anneme bi zaman sonra aradılar beni iki gündür çalışıyor göstermişler ama ben gitmek istemiyorum birde telefondan artık aramasınlar diye bi bahane bulmak istedim sık boğaz ettiler tam orucumu açıcam. O zaman bile arıyorlar bende bahane olarak sözlüsüyüm telefonlarımız aynı olduğu için yanlışlıkla bende kaldı ben ben eskişehirdeyim pazartesi dönücem Vs yazdım onların hakkına girrmek istemiyorum ama arayamıyorum da ne yapıcam markette tam kapının önünde :-(

Başınız büyük dertte derken?
Neden gitmek istemiyorsunuz, anladıysam nolayım

Sık boğaz oldum yaptım beğenmediler bu sefer ben bekledim günlerce daha çok sıkıldım Aradılar kararsız kaldım o gün telefonu açmadım sonra istemedim bahane Bulmak zorunda kaldım market Kapıda aşağı insem bile görüyorlar için huzursuz bu yüzden dertliyim hak var Vs ne diyeceğimi bilmiyorum o yüzden yazdımn canım

Is basvurusu yapiyosun gunlerce beklettiler diye hevesin kaciyo.Kusura bakma ama bu simarik.Onlarca cv gonderip aylarca cevap bekleyenler napsin? Kocam izin vermiyo de.Allahaskina calis diyecek halleri yok.Aman aman da sensiz donmeyecek bir yer degil.Yerine bulurlar birini hemen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Muhalefet olun demedim yaptım iş pişmanlık verdi tamam görüşmeye gittiğim adamda rahatsız edici bi tipti durmadan gözlerimin içine bakıyor da nasıl anlatsam arkadaşım rahatsız oldum insanla oynar gibi dalga geçer gibi oruç tepeme bindi zaten olamaz mı abes birşey mi var yardımcı olacağınıza zaten hemen bi anne moduna bürünüyorsunuz ilahi siz ya bu kabalığı annene babana eşine dostuna da yap hadi görmediğiniz insana yapmak kolay tabi

Hakmar markete iş başvurusu yaptım kabul edildim görüştük tekrar olumlu geçti ve sağlık raporu Vs hazırlamamı istediler okey onuda yaptım ama tıp merkezi birini geç birini erken verdi ordan oraya oruçlu oruçlu koştururken deli oldum evrakları teslim ettim adam aradı şu fotokopi olmamış şu olmamış tekrar yap bankaya git bide o ara yağmur yağıyor ama hava nasıl sıcak onuda tamamldım bu sefer aramıyorlar kaç gün bende sıkıldım istemiyorum dedim anneme bi zaman sonra aradılar beni iki gündür çalışıyor göstermişler ama ben gitmek istemiyorum birde telefondan artık aramasınlar diye bi bahane bulmak istedim sık boğaz ettiler tam orucumu açıcam. O zaman bile arıyorlar bende bahane olarak sözlüsüyüm telefonlarımız aynı olduğu için yanlışlıkla bende kaldı ben ben eskişehirdeyim pazartesi dönücem Vs yazdım onların hakkına girrmek istemiyorum ama arayamıyorum da ne yapıcam markette tam kapının önünde :-(

Merhaba ,

İş başvurunuz olumlu sonuçlanmış. Sigorta girişi ve maaşınızın yatacağı hesap gibi detaylar içinde gerekli olan evrakları götürmeniz istenmiş. İş yeri üzerine düşeni yapmış sigorta girişinizi de aksatmadan yapmışlar.

Yazdıklarınızda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeyen taraf sizsiniz. Çalışmaktan vazgeçmişsiniz ancak bunu zamanında iş yerine bildirmemişsiniz ve iş yeri sigortalılık işlemlerinizi başlatmış. Bu aşamada mağdur olan taraf başvurduğunuz iş yeri.

Bulduğunuz bahaneler çok gereksiz olmuş. Çalışmaktan vaz geçti iseniz dahi bunun yolu kaçmak değil. Gider sgk işlemleri için şirkete yol açtığınız maddi zararı ödersiniz öncelikle. Sonrası şirket politikasına bağlı.

abes birşey var tabi..

yazdığın şeyler çok saçma git ben başlamıcam de yada aç telefonu söyle dilin mi yok anlamadım hadi dilin yok annene söylet yada mesaj at oooooooo

çözüm çok yapak yok :52::52::52:

Muhalefet olun demedim yaptım iş pişmanlık verdi tamam görüşmeye gittiğim adamda rahatsız edici bi tipti durmadan gözlerimin içine bakıyor da nasıl anlatsam arkadaşım rahatsız oldum insanla oynar gibi dalga geçer gibi oruç tepeme bindi zaten olamaz mı abes birşey mi var yardımcı olacağınıza zaten hemen bi anne moduna bürünüyorsunuz ilahi siz ya bu kabalığı annene babana eşine dostuna da yap hadi görmediğiniz insana yapmak kolay tabi
E bize burda cemkiriyorsunuz ama adamlara gitmeyeceğinizi söylemekten acizsiniz. Bu ne perhiz ?

vallaa kusura bakmayında para kazanmak okadar kolay değil...bende kpssyi kazanınca ordan oraya koştur sürekli rapordu evraktı fotokobiydi tel trafiğini hiç anlatmayayım dahai ii...dilekçeler vs...bir sürü ıvır zıvır...bide çalışacağım kurum il dışıydı ..evraklar için il dışına çık tekrar memlekete dön bikaç defa....sizce hangisi daha yorucu

arkadaşım başına gerçekten BÜYÜK dert gelse naparsın acaba ???

Merhaba ,

İş başvurunuz olumlu sonuçlanmış. Sigorta girişi ve maaşınızın yatacağı hesap gibi detaylar içinde gerekli olan evrakları götürmeniz istenmiş. İş yeri üzerine düşeni yapmış sigorta girişinizi de aksatmadan yapmışlar.

Yazdıklarınızda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeyen taraf sizsiniz. Çalışmaktan vazgeçmişsiniz ancak bunu zamanında iş yerine bildirmemişsiniz ve iş yeri sigortalılık işlemlerinizi başlatmış. Bu aşamada mağdur olan taraf başvurduğunuz iş yeri.

Bulduğunuz bahaneler çok gereksiz olmuş. Çalışmaktan vaz geçti iseniz dahi bunun yolu kaçmak değil. Gider sgk işlemleri için şirkete yol açtığınız maddi zararı ödersiniz öncelikle. Sonrası şirket politikasına bağlı.

Birtek şirket para çıkarmadı canım madem bu kadar bilgilisin o evrakların kaç parayı ağlattığını yol parasını da biliyorsunuz tek taraflı düşünmeyin artık rahatsız oldum daha gitmeden ordaki kız benim konumumdayken ahkam kesmeye başladı bende buna gelemedim bi sürü sebep buldum kendime zaten ikinci deneyimim olacaktı demek ki rahatıma düşkün bir insanmışım olmadı istemedim okey

pek çok işyeri deneme adı altında aylarca sigortasız çalıştırırlar,bak siz daha işe başlamadan sigortanız yapılmış.aslında şansınızı tepiyorsunuz:34:

bu yalanlara ne gerek var ben vazgeçtim çalışmak istemiyorum de kapat başına silah dayamıcaklar ya

abes birşey var tabi..

yazdığın şeyler çok saçma git ben başlamıcam de yada aç telefonu söyle dilin mi yok anlamadım hadi dilin yok annene söylet yada mesaj at oooooooo

çözüm çok yapak yok :52::52::52:
Dilim yok ne kadar akıllısın sen

kimi iş bulamaz kimi de işe başlamadan önce hastane koşturmacasını bahane edip işe gitmez.
yazık günah valla.
o işe gerçekten ihtiyacı olup başvuranlar vardır.
keşke önce iyi bi düşünüp taşınsaydınız.

İşyerine gidin ya da telefon edin vazgeçtiğinizi ve çalışmak istemediğinizi söyleyin bitsin gitsin. Onlarda gerekli işlemleri yaparlar başka birini ararlar. Geç kalmadan söyleyin. İşyerini mağdur etmeyin.

pek çok işyeri deneme adı altında aylarca sigortasız çalıştırırlar,bak siz daha işe başlamadan sigortanız yapılmış.aslında şansınızı tepiyorsunuz:34:
Biliyorum haklısınız ama sıkıldım zaten tercih yaptım onun sonucunu bekliyorum kararsız kaldım gitmeyi istiyorum ama kararsızım bahane buldum yüzüm yok o da var

kimi iş bulamaz kimi de işe başlamadan önce hastane koşturmacasını bahane edip işe gitmez.
yazık günah valla.
o işe gerçekten ihtiyacı olup başvuranlar vardır.
keşke önce iyi bi düşünüp taşınsaydınız.
Koşturmacayı bahane ettiğimi nerden çıkardın daha okuduğunuzu anlayamıyorsunuz beğenmediler diyorum tekrar yap tekrar et bende sıkıya gelemedim dostum anlatabildim mi

Birtek şirket para çıkarmadı canım madem bu kadar bilgilisin o evrakların kaç parayı ağlattığını yol parasını da biliyorsunuz tek taraflı düşünmeyin artık rahatsız oldum daha gitmeden ordaki kız benim konumumdayken ahkam kesmeye başladı bende buna gelemedim bi sürü sebep buldum kendime zaten ikinci deneyimim olacaktı demek ki rahatıma düşkün bir insanmışım olmadı istemedim okey

Bir işe başvuruyorsanız ve işe başlayacaksanız evrak hazırlamanız gayet normal. İş ararken insanların harcadığı tutarları veya işe giriş evrakları için harcadıkları tutarları ; iş bulduklarında iş yeri ödemek zorunda değildir. Bu düşünce yapısıyla ; ilgili iş yerinde çalışmama tercihiniz iş yeri açısından daha hayırlı olacaktır.

Rahatınıza düşkünsünüz veya değilsiniz. Bir konu açtınız. Biz de okuduk , yanıt verdik. Size verdiğim yanıtla kendi yanıtınızı lütfen yeniden okuyun. Daha güzel bir üslupla kendinizi ifade edebilirsiniz.

Back
X