Yaa acaba benim sikayetlerimde duzlesmedenmi ozaman? Ayağımda karıncalanma uyuşma oluyor oyuzden Dr boyundan demedi. Sadece baş ve el kol olsa boyundan tamamda ayaklarada vuruyormu boyun düzleşmesi fıtık? Boyundaki sinirler el kol ve başı etkiler diye biliyorum. Ya detaylı anlatirmisiniz ona göre ben başka bir de gideyim yoksa stresten demişti antidepresani artircaklar. Zaten antidepresan baskilayacak sikayetleri azaltcak ama sebep boyunsa başka tedaviye yonelirim en azindanEdiyor ellerim ayaklarım beynim ugusuyordu rahatladım kitleniyordu bazen parmaklarım
Benim başımda ellerimde ve ayaklarımda karıncalanma var bacak bacak üstüne atınca anında basliyo karıncalanma ellerimi kıvırıp uyursam karincalaniyo gece kafam hep karıncalı zatenYaa acaba benim sikayetlerimde duzlesmedenmi ozaman? Ayağımda karıncalanma uyuşma oluyor oyuzden Dr boyundan demedi. Sadece baş ve el kol olsa boyundan tamamda ayaklarada vuruyormu boyun düzleşmesi fıtık? Boyundaki sinirler el kol ve başı etkiler diye biliyorum. Ya detaylı anlatirmisiniz ona göre ben başka bir de gideyim yoksa stresten demişti antidepresani artircaklar. Zaten antidepresan baskilayacak sikayetleri azaltcak ama sebep boyunsa başka tedaviye yonelirim en azindan
Ben 15 gun ayak parmağımı hissetmediğimi Biliorum havuza gidiyordum beni yüzmek kurtarmış omirilik ters dönmeye gelmiş felçe kadar giderdi dedi doktorYaa acaba benim sikayetlerimde duzlesmedenmi ozaman? Ayağımda karıncalanma uyuşma oluyor oyuzden Dr boyundan demedi. Sadece baş ve el kol olsa boyundan tamamda ayaklarada vuruyormu boyun düzleşmesi fıtık? Boyundaki sinirler el kol ve başı etkiler diye biliyorum. Ya detaylı anlatirmisiniz ona göre ben başka bir de gideyim yoksa stresten demişti antidepresani artircaklar. Zaten antidepresan baskilayacak sikayetleri azaltcak ama sebep boyunsa başka tedaviye yonelirim en azindan
43 evliyim evet olmustur stresliydim çocuklar küçükken falan ama şuan iyiyim niye böyle oluyor anlamadım. Antidepresan ictigimde hiç kas agrisi kist olmuyor. İcmeyince devamlı kist oluşuyor bende. Ve şekil degistiriyor sanki sikayetlerim icmedigim dönemlerde. Bu sefer kas ağrıları geçti uyuşmalar karincalanmalar basladi. Boyun düzleşmesi dışında tetkiklerde bişey
Bende 41 yaşındayım 3 çocuk annesiyim benim de çocuklarım büyüdüler ama tabi çok yıprandım fakat şuanda mesela ufacık bir sinirlenmeye vücudumun verdiği tepki inanılmaz ağır oluyor.kaldıramıyorum eskisi gibi .43 evliyim evet olmustur stresliydim çocuklar küçükken falan ama şuan iyiyim niye böyle oluyor anlamadım. Antidepresan ictigimde hiç kas agrisi kist olmuyor. İcmeyince devamlı kist oluşuyor bende. Ve şekil degistiriyor sanki sikayetlerim icmedigim dönemlerde. Bu sefer kas ağrıları geçti uyuşmalar karincalanmalar basladi. Boyun düzleşmesi dışında tetkiklerde bişey çıkmadı.
Kol ve bacaktan EMG sinir testi yapıldı normal dediler kan testi vitamin değerlerine bakıldı başka tetkik istemedi herşey normal olunca fibromiyalji yada psikolojik dedi antidepresan verdi oda 10 mg cipralex üç hafta oldu fayda etmedi belki artırır dozunu. Kist rahimde oluyor bikac adet sonrasi kendiliğinden geçiyor ama çok sık oluyor. Adet duzensizligiyle gidiyorum kist çıkıyor. Antidepresan içtigim dönemler hiç olmuyor. Boyun düzleşmesi demiş biri ondan şüphelendim şimdide. Ama ayağa vurmaz demişti Dr larBende 41 yaşındayım 3 çocuk annesiyim benim de çocuklarım büyüdüler ama tabi çok yıprandım fakat şuanda mesela ufacık bir sinirlenmeye vücudumun verdiği tepki inanılmaz ağır oluyor.kaldıramıyorum eskisi gibi .
Kist nerenizde çıkıyor
Çok iyi biliyorum ağrı karıncalanma onun peşinden farklı semptomlar gelir
Ben pilatesle ve kardiyoyla kendime biraz geldim vücudunuzdaki kan dolaşımı oksijen alımı için çok önemli bence iyi hissettiriyor
Hiç denediniz mi
Ayrıca emar dışında nöroloji doktoru hangi tetkikleri uyguladı size
Spor denemedim çünkü kalcamda pirifprmis sendromu var omuzlarimda kas sıkışması var spor bana pek yaramıyor belki fizyoterapistle belli egzersizleri yapabilirim sadeceBende 41 yaşındayım 3 çocuk annesiyim benim de çocuklarım büyüdüler ama tabi çok yıprandım fakat şuanda mesela ufacık bir sinirlenmeye vücudumun verdiği tepki inanılmaz ağır oluyor.kaldıramıyorum eskisi gibi .
Kist nerenizde çıkıyor
Çok iyi biliyorum ağrı karıncalanma onun peşinden farklı semptomlar gelir
Ben pilatesle ve kardiyoyla kendime biraz geldim vücudunuzdaki kan dolaşımı oksijen alımı için çok önemli bence iyi hissettiriyor
Hiç denediniz mi
Ayrıca emar dışında nöroloji doktoru hangi tetkikleri uyguladı size
Yaa her Dr ayrı bişey diyor benim boyun mr bakan Dr boynunda bişey yok dedi geçti sadece bir tanesi duzlesmeden dolayı küçük fıtığını yoğun hissedersin demişti. Düzleşme var ama ne boyutta bilmiyorum bende. Fizyoterapist dahil sorduğum dr.lar ayaktada olduğu için boyundan değil dediler. Ordan geçen sinirler farklı dediler. Ay gerçekten kafam çok karıştı. Bu uyuşmalar karincalanmalar bende dirsegimi bukunce uyurken bacak bacak üstüne atınca yoğunlaşıyor birden sizdede oylemiydi ya çok Dr gittim bende kafamda oturtmaya çalışıyorum ona göre boyuna yogunlasicam emin olursamBen 15 gun ayak parmağımı hissetmediğimi Biliorum havuza gidiyordum beni yüzmek kurtarmış omirilik ters dönmeye gelmiş felçe kadar giderdi dedi doktor
Ben ayak başparmağımdaki hissiyatı kaybedince direk nörolojiye gittim boyun düzleşmesi ve fıtık dediYaa her Dr ayrı bişey diyor benim boyun mr bakan Dr boynunda bişey yok dedi geçti sadece bir tanesi duzlesmeden dolayı küçük fıtığını yoğun hissedersin demişti. Düzleşme var ama ne boyutta bilmiyorum bende. Fizyoterapist dahil sorduğum dr.lar ayaktada olduğu için boyundan değil dediler. Ordan geçen sinirler farklı dediler. Ay gerçekten kafam çok karıştı. Bu uyuşmalar karincalanmalar bende dirsegimi bukunce uyurken bacak bacak üstüne atınca yoğunlaşıyor birden sizdede oylemiydi ya çok Dr gittim bende kafamda oturtmaya çalışıyorum ona göre boyuna yogunlasicam emin olursam
Bana Dr lar boynunda bişey yok diyip durdu ama benim yıllardır duzlesmem var. Fizik Dr düzleşme demişti ama bu bendeki şikayetlere sebep olmaz diyo doktorlar. Ayağa bacağa vuruyorsa fibromiyalji dedi. Hangi Dr gidecegimi şaşırdım artık anlamiyolar herhalde. Fizik tedavi gordunuzmuBen ayak başparmağımdaki hissiyatı kaybedince direk nörolojiye gittim boyun düzleşmesi ve fıtık dedi
Yüzmeye gidiyordum 2 senedir,Bana Dr lar boynunda bişey yok diyip durdu ama benim yıllardır duzlesmem var. Fizik Dr düzleşme demişti ama bu bendeki şikayetlere sebep olmaz diyo doktorlar. Ayağa bacağa vuruyorsa fibromiyalji dedi. Hangi Dr gidecegimi şaşırdım artık anlamiyolar herhalde. Fizik tedavi gordunuzmu
Ben sudan pek hoşlanmıyorum ama kursa gidip yüzme ogrensem iyi olacak. Boyunla alakalı şikayetlerim boynumu yordugumda olurdu bu son uyuşma karincalanmalar devamlı var. Belkide benimkisi psikomatik olabilir. Boynumu eğerek bişey yaptıysam ensemin üzerinde ağrı baş ağrısı mide bulantısı da ekleniyordu başta karıncalanma olurdu bir hafta sonra geçerdi bu bir aydır devam eden geçmeyen değişik bı durum. Şuan ayağımı toplayıp oturayım hemen karıncalanma yogunlasiyor ellerimi kaldirayim karincalaniyor değişik kafam sürekli karınca geziyor gibi. Yani bilemedim drlarda anlamiyorki kendi kendimize anlamaya çalışıyoruz. Sizin şikayetleriniz devamlı değildirYüzmeye gidiyordum 2 senedir,
şımdı hamileyim ara verdım .
Ben havuz ve yastıktan sonra baya düzeldim uyuşmalar bitti denilecek kadar azaldı bide bu hareketleri duzenlı yapıyorumBen sudan pek hoşlanmıyorum ama kursa gidip yüzme ogrensem iyi olacak. Boyunla alakalı şikayetlerim boynumu yordugumda olurdu bu son uyuşma karincalanmalar devamlı var. Belkide benimkisi psikomatik olabilir. Boynumu eğerek bişey yaptıysam ensemin üzerinde ağrı baş ağrısı mide bulantısı da ekleniyordu başta karıncalanma olurdu bir hafta sonra geçerdi bu bir aydır devam eden geçmeyen değişik bı durum. Şuan ayağımı toplayıp oturayım hemen karıncalanma yogunlasiyor ellerimi kaldirayim karincalaniyor değişik kafam sürekli karınca geziyor gibi. Yani bilemedim drlarda anlamiyorki kendi kendimize anlamaya çalışıyoruz. Sizin şikayetleriniz devamlı değildir
Linki banada atarmısınızLınk attığım
Benim başımda ellerimde ve ayaklarımda karıncalanma var bacak bacak üstüne atınca anında basliyo karıncalanma ellerimi kıvırıp uyursam karincalaniyo gece kafam hep
Bence vurur vücudumuz bir bürün boyundan beyne giden çok önemli sinir ve damarlar var bunlarda birtanesi daji düzleşme be fıtık sebebiyle hasar görürse tüm vücuda yada bağlı olduğu bölgeye rahatsızlık verebilirKol ve bacaktan EMG sinir testi yapıldı normal dediler kan testi vitamin değerlerine bakıldı başka tetkik istemedi herşey normal olunca fibromiyalji yada psikolojik dedi antidepresan verdi oda 10 mg cipralex üç hafta oldu fayda etmedi belki artırır dozunu. Kist rahimde oluyor bikac adet sonrasi kendiliğinden geçiyor ama çok sık oluyor. Adet duzensizligiyle gidiyorum kist çıkıyor. Antidepresan içtigim dönemler hiç olmuyor. Boyun düzleşmesi demiş biri ondan şüphelendim şimdide. Ama ayağa vurmaz demişti Dr lar
Linki banada atarmısınız
Ayaktaki uyuşma sadece baş parmaktamiydi? Benim bazen ayağımın komple altı bazen bütün parmaklar uyusuyo.Ben havuz ve yastıktan sonra baya düzeldim uyuşmalar bitti denilecek kadar azaldı bide bu hareketleri duzenlı yapıyorum
Yok benim düzensizlik kistten ve iki adet sonrasi kendisi atiliyo adetle stresten oluyo antidepresan iki yıl içtim kist olmadı icmeyince oluyor. Ayağa uyuşma vurma olayod akac Dr gittim fizyoterapiste sordum ayakta olduğu için boyundan değil dediler. Fibromiyalji olabilir dediler. Bütün vücuda yansıyan bir sinir olmazmış boyun kola başa vururmus bende burda sadece duydum bunu ve şüphe duydum boyundan olabilir diye nöroloji anlamadı belkide beyin cerrah yada fizikcimi anlar bilemedim ama boynumu yorunca artan şikayetlerde değil bendekiBence vurur vücudumuz bir bürün boyundan beyne giden çok önemli sinir ve damarlar var bunlarda birtanesi daji düzleşme be fıtık sebebiyle hasar görürse tüm vücuda yada bağlı olduğu bölgeye rahatsızlık verebilir
Adet düsebsizliğiniz varsa erken menopoza girebilirsiniz
Bakın benim de adet dönemime yakın oluyor bu tarz şikayetlerim aslında daha şiddetli oluyor diyelim
Vücudunuz menopoza kendini yıllar öncesinden bu gibi belirtilerle hazırlayabiliyor
Tiroit baktırdınız kemikleriniz ağrıyorsa nununda menopoza hazırlıkla bağlantısı olabilir
Progesteron östrojen testesteron gibi hormonlarınıza baktırınız adetinizin 3. Cü günü çbjnu jinekolog doktorunuza söyleyin
Ben yüzmeye gidiyordum zaten direk doktorum kendı kendını tedavi etmişsiniz ileri de olabilirdi demiştiAyaktaki uyuşma sadece baş parmaktamiydi? Benim bazen ayağımın komple altı bazen bütün parmaklar uyusuyo.
Yuzmeye bend ebaslamayi düşünüyorum. Ayaktaki uyuşma baş parmaktamiydi sadece?Ben yüzmeye gidiyordum zaten direk doktorum kendı kendını tedavi etmişsiniz ileri de olabilirdi demişti
Evet 15 gun falan yok gibiydi yani hatta korktuk iğne falan batırdık hissiyat yoktu eşime hissetmiyorum diyince doktor a gittikYuzmeye bend ebaslamayi düşünüyorum. Ayaktaki uyuşma baş parmaktamiydi sadece?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?