Basım,elim,ayağım uyuşuyor psikolojikmi?

Yok benim düzensizlik kistten ve iki adet sonrasi kendisi atiliyo adetle stresten oluyo antidepresan iki yıl içtim kist olmadı icmeyince oluyor. Ayağa uyuşma vurma olayod akac Dr gittim fizyoterapiste sordum ayakta olduğu için boyundan değil dediler. Fibromiyalji olabilir dediler. Bütün vücuda yansıyan bir sinir olmazmış boyun kola başa vururmus bende burda sadece duydum bunu ve şüphe duydum boyundan olabilir diye nöroloji anlamadı belkide beyin cerrah yada fizikcimi anlar bilemedim ama boynumu yorunca artan şikayetlerde değil bendeki
Baş dönmeniz var mı

Mrb kızlar öncelikle evet Dr gittim ama bu Dr larda birinin dediğini öteki tutmuyor benzer bişey yasadiysaniz bı öneri bı destek olur bı anlayan olur diye yazmak istedim. Öncelikle kafamda karıncalanma başladı karınca geziyo gibi ayağımda bazen topuklarda sonra uyurken ellerim uyusmaya başladı nadir bacağım uyusur gibi oldu gece özellikle. Uyanıyorum ellerimi açıyorum. Beyin mr temiz el ayak EMG temiz bende boyun düzleşmesi küçük bir fıtık var. Ama ayaktada bazen oluyor oyuzden onla alakalı gibi değil. Dr fibromiyalji yada psikolojik diye cipralex 10 mg verdi 3 haftadır kullaniyorum. bir haftadır daha iyiydim dün gece aynı şikayetlerim tekrar arttı. Mesela ayağımın üzerine otursam anında karincalaniyor uyurken ellerimi düz tutarak uyursam daha iyi bukersem uyuşuyor kafam zaten hep bı tuhaf karıncalanma uyuşma basınç gibi oluyor bazen. Beyin cerrahinami gitsem boyundanmi acaba böyle psikolojikse eğer stresli dönemde değilim mutluyum bı sorunum yok. Ben anlamadım bu işten ne yapacağımı da şaşırdım antidepresanlar beni uyusturuyor çok uyutuyor. Sanki vücudumda kalp gibi atıyor bazen parmağım bazen topuğun falan
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı şikayet bende de var kafamın bir noktasında karıncalanma başladığı anda avuç içleri ayaklarım da uyuşuyor bende de boyun düzleşmesi ve fitik var ayrıca kireçlenme de var bir de çene eklem problemim de var diş sıkmam var benim şikayetlerim daha çok sağa tarafımda basımı da döndürüyor denge bozukluğu da yapıyor dönem dönem ben migrenden de şüpheleniyorum Her migren baş ağrısı yapmıyor biliyorsunuz bazı migrenler sadece bu tarz şikayetlerle de oluşabiliyor fakat insanın hayat kalitesini çok etkiliyor ben de panik atak anksiyete de var bazen bulantı da vuruyor o ataklar esnasında dün mesela çok sıcak bir hava vardı başıma resmen güneş geçti sonrasında sağ avuç içimde karıncalanma kolumda karıncalanma sağ ayağıma vurdu ve ben felç geçiriyorum beyin kanaması geçiriyorum sana bir panik bir telaşa kapıldım Eve gidip hemen kendimi yatağa attım ama o kadar sersem o kadar uyuşuk bir haldeydim ki hala devam etmekte tabii ki hap içtim sakinleştirici aldım ve aşırı bir yorgunluk uykusuzluk vuruyor sonrasında boyun MRı çektirdiniz mi

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı şikayet bende de var kafamın bir noktasında karıncalanma başladığı anda avuç içleri ayaklarım da uyuşuyor bende de boyun düzleşmesi ve fitik var ayrıca kireçlenme de var bir de çene eklem problemim de var diş sıkmam var benim şikayetlerim daha çok sağa tarafımda basımı da döndürüyor denge bozukluğu da yapıyor dönem dönem ben migrenden de şüpheleniyorum Her migren baş ağrısı yapmıyor biliyorsunuz bazı migrenler sadece bu tarz şikayetlerle de oluşabiliyor fakat insanın hayat kalitesini çok etkiliyor ben de panik atak anksiyete de var bazen bulantı da vuruyor o ataklar esnasında dün mesela çok sıcak bir hava vardı başıma resmen güneş geçti sonrasında sağ avuç içimde karıncalanma kolumda karıncalanma sağ ayağıma vurdu ve ben felç geçiriyorum beyin kanaması geçiriyorum sana bir panik bir telaşa kapıldım Eve gidip hemen kendimi yatağa attım ama o kadar sersem o kadar uyuşuk bir haldeydim ki hala devam etmekte tabii ki hap içtim sakinleştirici aldım ve aşırı bir yorgunluk uykusuzluk vuruyor sonrasında boyun MRı çektirdiniz mi
Çektirdim düzleşme var dedi küçücük fıtık varmış duzlesmeden yoğun yasiyormusum başka de baktı düzleşme sadece dedi hiçbiri boyundan kaynaklı demedi. Çoğunluk sol tarafta ama bazen sağ parmağım sol parmagim vücutta geziyor sanki. Belkide psikolojik stres ansiyetede yapabilir diye düşünüyorum ben. Düzenli antidepresan içsek belki geçer. Drlar bsiey bulamayınca psikolojik diyor hep

Gidecem canım randevu aldım
Ama bana içtiğim antidepresanı aile doktorum verdi yoğun anksiyete kaygı için mesela vücuduma saplanan en ufak Ağrı’da karıncalanmada sersemlik duygusunda veya baş dönmesinde bayılma korkusu beyin kanaması geçirme korkusu bilincini kaybetme korkusu sarıyor benim ve bulunduğum o andan kurtulmak için hemen harekete geçiyorum bir dönem çarpıntı ile uğraştım sol kol ağrısı sol bacak ağrısıyla savaş şimdi bunlar geçti sağ tarafımda şikayetlerim var sonra iç organlarıma vuruyor ya idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ya kabız ya ishal bitmeyen bir döngü
Merhabalar nasılsınız bende tedavi oluyorum 1 yık olcak ama bu ara yine yoğun çarpıntıyla uğraşıyorum siz nasılsınız şimdi

Back
X