başım yanar mı

nellix

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2018
162
180
23
eski konumu okuyup meseleyi iyice anlayabilirsiniz.Bugün internetten yaptığım bir alışverişte fatura kesmediler diye maliyeye şikayet ettim tüm kimlik bilgilerim alındı daha sonra adam dedi ki eğer tüketici hakem heyetine başvurmak isterseniz karşı taraf şikayet edenin sizz olduğunu bilecek ama yok başvurmayacağım derseniz kimin şikayet ettiğini öğrenemezler.Ben de tüketici hakem hetetine başvurmak istediğim için kabul ettim ama şu an pişmanım bilgilerimle napabilirler mahkemeye başvururlar mı

mahkemeye başvursalar ne olacak? çekinceniz nedir? haklı görünüyorsunuz konularınıza bakınca
elinizde yazışma arşivi de var
neden korkuyorsunuz?

mahkemeye başvursalar ne olacak? çekinceniz nedir? haklı görünüyorsunuz konularınıza bakınca
elinizde yazışma arşivi de var
neden korkuyorsunuz?
haklısınız sanırım da ailem hiç uğraşmak istemez o sebeple hiç o topa girmek istemiyorum

haklısınız sanırım da ailem hiç uğraşmak istemez o sebeple hiç o topa girmek istemiyorum

girmişsiniz bile sanki
ailenize de durumu bir an önce anlatın bence
ayrıca ailenizin sizinle gurur duyması lazım böyle bir adım atıp haksızlığa karşı geldiğiniz için

girmişsiniz bile sanki
ailenize de durumu bir an önce anlatın bence
ayrıca ailenizin sizinle gurur duyması lazım böyle bir adım atıp haksızlığa karşı geldiğiniz için
Şimdi gidip anlatmak en iyisi o zaman , teşekkür ederim .Benim endişem de olur da karşı taraf dava açarsa ailem uğraşamayız bununla der mi diyeydi ama şimdi mantıklı düşününce ne gerekçe ile dava açabilirler ki yüzde doksan dokuz haklıyım .

Fatura kesmeyen onlar sizin niye başınız yansın?
bilmem bilgilerim onlarla paylaşılacağı için tedirgin oldum bir an .Ama şimdi düşününce isteseler bile bir şey yapamazlar değil mi sonuçta haksız hiçbir şey yapmadım

Faturayı e-posta adresinize göndermiş olabilirler mi e-mail adresi verdiniz mi kontrol ettiniz mi?

Faturayı e-posta adresinize göndermiş olabilirler mi e-mail adresi verdiniz mi kontrol ettiniz mi?
verdim ama göndermediler fotoğrafını çekip yollayalım diye iki gün oyaladılar ben de ısrarla posta yoluyla istiyorum dedim bugün yarın diye diye erteleyip durdular en son bugün öyle bir şey mümkün değil diye cevap yazmışlar

O zaman siz yapmanız gerekeni yapmışsınız. Merak etmeyin bir şey olmaz. Vergi kaçıran düşünsün asıl..

Bileğilerinizi fatura kesmek için istedi maliye

Sizin başınızın yanacağı bir durum yok iftira falan atmadıysanız. Karşı taraf düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…