kızlar direk konuya girmek istiyorum,sevgilimle daha yeni barıştık tabi aramızda soğukluk var biraz o kadar şeyden sonra.neyse işte dedik ki artık bazı şeyleri sorun etmeyelim kıskançlık yüzünden kavga çıkmasın dedik,ama ben hala bazı şeyleri sorun ediyorum ona belli etmiyorum ama içim içimi yiyo burda.
mesela bi kız var okulda sinir oluyorum kıza o kızla ortak bi yayın yapıcaklarmış duydum başıma ağrılar girdi..ona bişey demedim tabi,napıcam ben ya acaba bu yayını hazırlarken sık sık bir araya gelcekler mi
canım ya kıskanclık insanı kurutuyor gercekten bence sen onu gercekten cok sevdigini guzl laflar sole ve deki birtnm ben senı cok seviyorum ve sana cok guveniyorum eminim senden ama bazn bu içimdeki kıskançlık cok kotu ediyor benı sende hak ver bana bazn sende kıskanıyorsun benım yerime kendini koy filn de sonrada o kızla yayın için bir araya geldiginde sana haber vermesini iste cıkısındada sana haber vermesini iste olmamı?
cnm çok doğru söylemişsin bende böyle söylemek istiyorum ama beni tersler diye korkuyorum onu o kadar bunalttım ki saçma sapan şeylerle şimdi o kız geldiğinde beni de çağır demeye korkuyorum((
cnm çok doğru söylemişsin bende böyle söylemek istiyorum ama beni tersler diye korkuyorum onu o kadar bunalttım ki saçma sapan şeylerle şimdi o kız geldiğinde beni de çağır demeye korkuyorum((
Böyle yaparak kendine edersin emin ol.
Kendine diyorum çünkü kıskançlığın kaçan dozu karşıdaki insanı içten içe soğutur.
Bi'an gelir en olmadık şeyde "bıktım" cevabı gelir.
Bu kadar kıskançlık çok kötü. Bence kendine güvenmiyorsun. Gören de kızla bastın falan sanır, adamın işi o...
Her hemcinsimizde art niyet ararsak adamları kafese koymamız lazım, ee bu da imkansız.
Biraz olsun kendinin farkına varsan, adamı azıcık merkezinden çıkarsan daha mutlu olacaksın.
işte asık kadının konusması .... kesinlikle sevgilin sana cok asık cunkı bende bole hısediyorum cogu zmn :)))ama ben ne kdr emin olsamda kıskanırım arkadas o benım sevdigim kimse bakamaz ....
Böyle yaparak kendine edersin emin ol.
Kendine diyorum çünkü kıskançlığın kaçan dozu karşıdaki insanı içten içe soğutur.
Bi'an gelir en olmadık şeyde "bıktım" cevabı gelir.
Bu kadar kıskançlık çok kötü. Bence kendine güvenmiyorsun. Gören de kızla bastın falan sanır, adamın işi o...
Her hemcinsimizde art niyet ararsak adamları kafese koymamız lazım, ee bu da imkansız.
Biraz olsun kendinin farkına varsan, adamı azıcık merkezinden çıkarsan daha mutlu olacaksın.
Şahsen benim sevgilim ki çok sevdiğimi belirtmem lazım işim konusunda "kıskanıyorum hak ver ben de gelicem" derse orda bi'duracaksın derim. İş yahu bu biraz profesyonel düşünmek lazım. Aşkla işi karıştırıyorsunuz oyüzden potansiyel tehdit olarak algılıyorsunuz her kadın iş arkadaşını.
Biraz da "aman bi'şey yaparsa da o kaybeder" düşüncesini yerleştirin kafanıza
benıde cagır deme oda farkındadır senın onun ustune gittgini herseye ragmen yanındaysa senı seviyordur ona bole suclu gibi davranma normal davran onu sev erkekler sefakatten cok hoslanır ona guvendıgını sole yaptıkların için pişman oldugunu sole ben demedim sana yanına git die sadece senı haberdar etsin bunu sole :)o ztn senın huyunu bıldıgı için senın içini ferahlatıp boyle bı problemin bir daha yasanıpta canını sıkmak istemez ve sana bu kız konusunda ıcını rahatlatıcı sekilde davranır :)
evt çok haklısın,hayatımın merkezi olmuş resmen olmamalı ama bunu nasıl başarcam bilmiyorum.
tmam iş ama ne bileyim o kıza sinir olduğumu biliyo.
haberdar etse daha huzursuz olurum ben niye orda değilim diye:)
bana bu kız konusunda içimi rahatlatacak şekilde davranmaz asla çünkü çok bunalttım şimdi resmen o benim üzerime geliyo(
kızlar peki desem ki benide çağırırmısın o kız geldiğinde hem tanıştırırsın filan böyle desem olmaz mı???fikir verin şekerlerya sevgilimin kötü bi huyu var çok yumuşak yüzlü bana sadık ama bu kadar yumuşak yüzlü olması sinir ediyo beni
İyi ama sen de sevgilinin çevresindeki her kızı kıskanıyorsun ya da sinir oluyorsun:44:
Bence sakın beni de çağır falan deme zaten yeni düzeldiniz. Anladığım kadarıyla adam işinde, gücünde birisi sen gereksiz kuruyorsun kafanda.
Ve şunu da demeden geçemeyeceğim aşkından ölse bile kimse bu kadar kısıtlanmayı sevmez boğulur çünkü:44:
Biraz kendine güvenmeyi öğren biliyorsun ki kızlar heryerde. Kız-erkek arkadaşlarınız da olabilir ne var ki bunda. Sevgilin mi hemen iş arkadaşına sarkabilecek birisi yoksa kız mı asılacak seviyede?
Sen çalışıyor musun ?
bence sen sevgline guvenmiyorsun yumusak yuzlu dıyorsun ve hala sana tavır yapıyormus ? benım sevgilimle 1 hafta once eski sevgilleri yuznden kapris yaptım belki konumu okumussundur ama o yınede ben senı sevıyorum filn diyordu ben beddua ediyordum o ole diyordu yani kafamda kurdum kurdum ama ben tm ozur dılerım dedigimde o kdr sevındıkı kul kole oldu ona dondugum için ben sevgilimi ole bunltttımki ama benden hıc sıkayet etmedi sen bolesın solesın diye ben soluyorum askm bole yaptım cocukcaydı olabılır dyo bazn insana gelir diyo ben senı cok seviyorum aramıza hiç bişekilde bozulmasına izin vermem diyor .... yani sevgilin yumusak yuzlu derken cidder kafamı aıstırdı bı tuaflık var bence...
kızlar direk konuya girmek istiyorum,sevgilimle daha yeni barıştık tabi aramızda soğukluk var biraz o kadar şeyden sonra.neyse işte dedik ki artık bazı şeyleri sorun etmeyelim kıskançlık yüzünden kavga çıkmasın dedik,ama ben hala bazı şeyleri sorun ediyorum ona belli etmiyorum ama içim içimi yiyo burda.
mesela bi kız var okulda sinir oluyorum kıza o kızla ortak bi yayın yapıcaklarmış duydum başıma ağrılar girdi..ona bişey demedim tabi,napıcam ben ya acaba bu yayını hazırlarken sık sık bir araya gelcekler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?