• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başıma ağrılar girdi

songullunur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
1
0
1
30
Merhaba ilk defa burda bir şeyler paylaşıyorum sizinle ama birilerinin düşüncelerini bilmeye çok ihtiyacım var bu konuda. 21 yaşındayım ve hayatıma ilk defa biri ciddi anlamda girdi hemde güm diye. Daha tanışalı 16 gün kadar oldu ama biz sevgili gibiyiz ama değiliz. Yani bir adımız yok ama ben olmasını da istemiyor gibiyim. Ona karşı bir şeyler hissettiğimi düşünmüyorum biliyorum çok kısa bi süreç ama ben bunu kabullenemiyorum. Onunla zaman geçirmek çok eğlenceli ama ondan ayrılınca anında bambaşka düşüncelere bürünüyorum. Çok tatlı ve iyi biri ama ona karşı en ufak bir şey hissetmiyorum gibi. Sırf biri olsun diye onunla olmak gibi geliyor bu durum. Aslında buna da ihtiyacım yok. Ona uzaklaşalım diyemiyorum onu kırmaktan ya da kazanmamışken kaybetmekten de korkuyorum aslında. Kafam oldukça karışık yani sizce ne yapmalı?

Bence olmayan ilişkinizi bitirmelisin. Demek ki o da kararsız ki sana sevgilisi gibi davranıp kendini geri çekiyor...

Daha ortada bir ilişki yokken, ilerlememek senin elinde. Stratejik davranırsan kırmazsın, arkadaşlığını da kaybetmemiş olursun. Eğer ilişki yoksa ve ilişki konuşulmamışsa, ona onu yakın arkadaşı olarak gördüğünü benimsetmelisin. Birinden hoşlanıyormuş gibi yapıp ondan tüyo al mesela. Amacı aşk ilişkisiyse yavaş yavaş senden uzaklaşacaktır.

Back
X