Basima bela olan sapik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lütfen yazarken sesli harfleri kelimelerinizden çıkarmadan yazın bizim de konuyu daha net anlayabilmemiz için. Okurken anlaşılması biraz zor oluyor çünkü.
Cok haklisiniz. Ama korkuyrm. Ellerim buz kesti suan.
Lanet olsn boyle insanlara. Ne hale getirdiler beni. Hastalara sertm artik . olan o garibana oluyor

Seçenekler arasında neden polis yok anlamıyorum..
Eşinize de söylemiyorsunuz durum böyle daha da çıkmaza girmiyor mu ? Neden tek başınıza uğraşıyorsunuz üstelik hamilesiniz ?

Yarin hala takip ederse once lastigini indirip snra kadesten talepte bulunacagm.

Sikayetlerini yap ama mutlaka yaninda biber spreyi bulundur her ihtimale karsi.

Kalabalik bi ortamdayken suratina bakip AMCA hayirdir sen benden ne istiyorsun, babam yasinda adamsin ayip degil mi desene. Kart sapik yaa allahtan korkmaz, kuldan utanmaz.

O akrabalari olan doktora soyle bence.
Onu yapabilecek bir kadın olsa amca saramaz. Nerde sakin, naif kadınlar var onların kokusunu alırlar. Bana denk gelse ya bi tanesi de bi kan alsam kabasından.

Kizlar, gercekten zor durumdayim. Elim ayagim titriyr bunlari yazarken. Olay su:
Zamaninda onkoloji servisinde hemsireydim. Hastalarima hicbir zaman öf demedim. Hepsinin son zamanlariydi.ve hep sevgiyle yaklastm hepsine. Son istegi de olsa yerine getirmeye calistim hep mazlumlarn.
Bigun bir hastamiz vardi. Yasli bir teyze. Iki kizi ve oglu vardi. Oglu ise babam yasinda. Lanet olasica herif, annesi vefat etti . ama bana musallat oldu serefsiz. Yemin ederm ona bunu hissettirecej hicbisey yapmadm. Evliyim, hatta suan hamileyim. Daha once de musallat oldu. Sonra ortadan kayblmstu. Rahat nefes almstm. Simdi bugun calistigi. Yerin karsisinda benu bekliyr. Grmzden geldim.bindigim otobusu takio etti. Indigim yerde takip etti beni. Evime kadar takip edyr. Ya kendmi oldurecegim, ya onu. Nasil bir yol izleyecegim bilmiyrm. Kafayi yiyecegim. Ruh sagligim bozuldu. Bigun basima bisey gelmesinden korkuyrm
Polisi ara benzerini yasadim oldugun yerde kal sezdirmeden ekipler gelince sucustu yapicaklar uzaklastirma verirsin gerekirse koruma karari verirler ama korkma kendimi oldurecegim vs dusunme herseyin cozumu var

Mutlaka eşinize haber verin ve hastanenin kapısında bekliyorsa mutlaka hastanenin kameraları vardır ve kayıtlıdır. Polise şikayet edin ve kayıtları da incelemelerini isteyebilirsiniz.

yani bilmiyorum cevaplar garip değil mi. Polis ve eş dedikçe direniyor. Korkuyor mu anlamadım.
Yani buradaki herkes polis seçeneğini söylediği halde konu sahibinin hala tekerleklerini indireceğim demesi beni çileden çıkarttı.
Her şeyi geçtim hanımefendi hamileymiş. O kesici aletle arabasına zarar vermeye çalışırken adamın aleti elinden alabilmesini ve boğuşma yaşanma ihtimalini hiç mi düşünmüyor koca kadın? Çok temkinli yaklaşması gerekiyor.

Yarin hala takip ederse once lastigini indirip snra kadesten talepte bulunacagm.

Bu ne alaka şimdi? Adamin adini sanını bilmiyor degilsiniz. Adamin herşeyi meydanda, polise gidip ismini cismini bildirebilirsiniz gayet hatta plaka verebilirsiniz? Bicak taşiyip, bicakla lastik indirip kades filan...
Bu kadar aksiyona girmeyi göze alip polise gitmeye sikayetci olmaya niye cekiniyorsunuz?
Ayrica lastik indirmek icin de olsa ortaya bicak cikartmayin derim kotu seyler olabilir. Siz araba lastigi bicaklardan adam da oturup izlemez herhalde, hersey olabilir.

Sayin uye, sizin bu ulkede adalete guveniniz var mi? Babaannem koyundeki evinde olduruldu. Cinayeti isleyen 2 saate serbest kaldi. Elbette polise gidecegm. Ama elimdeki her secenegi degerlendirip polise gdcgm.
Esimin basi belaya grer diye korkuyrm. Neden anlamak istemiyrsnz.

Lastik indirmeye cesaretin var, eşine söyleyip savcılığa kadar gitmeye cesaretin yok mu? Şu dediğini yaparsan zaten herkes duyacak? Neden işi zorlaştırıyorsun?

Yarin takip ederse sucustu yapip polisi cagiracagm zaten. Ama sonuc cikar mi? Tabi ki hayir. Daha da musallat olursa

Esimin tirnagina zarar gelse kahrmdan olurum.
Adi sani belli zaten. Is yerine sikayet dilekcesi yazarm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X