• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başıma bunlar geldiği için çok üzgünüm.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdi böyle düşünmen çok normal. Bende boşanmış bir bayan olarak seni çok iyi anlayabiliyorum. Zararın neresinden dönersen kardır canım, çocuğunun olmaması büyük bir şans olarak nitelendiriyorum ben.. toparlanaman ve o insanda sıyrılman oldukca kolay olacak. Ben evliliğimde çalışmazken ve boşandığımda birde çocuğum olmasına rağmen eğitimime ve hayatıma her ne zorluk çıkarsa çıksın devam ettim.
Kendimde kaybettiğim ve birdaha yerine getiremediğim duygularımda elbet oldu.. Çok zor günler gecirdim. Bunu hep içimde yaşadım illaki hayatın bir dalından tutmam gerekiyordu buna mecburdum. Yoksa ahla vahla gün gecmez. Hayat herşeye rağmen devam ediyor.
Bizler tek başımıza ayakta duramazsak evet çok insan laf söyler ezmeye çalışabilir.
Sen ne kadar güclü olduğunu önce kendine ispatla etraf bunu görüp sana laf söylemeye çekinir olur. Hiç canını sıkma bu sıkıntıların gün gelip gececek. Yerini hayat telaşı alacak.
Ha ikinci evliliğe gelince evet ne yazık ki insan aşk evliliği asla yapmak istemiyor. Ama bak ben kendi adıma konuşuyorum. Ben bu konuda kendimi hep geri çekiyorum. Sevmek aşık olmak çok çok bağlanmak bana göre değil. Bu elimde olmadan böyle oluyor. Çünkü çok acı bir tecrübe yaşadım. Bunu üstümden atamıyorum. Yanılmak korkusuyla 2. evliliğe adım bile atamıyorum. İşte bende kalan iz bu ve buna benzer şeyler... belki sen daha az yara aldın çünkü evliliğin kısa sürmüş.. Bu ne kadar yara aldığına bağlı. Beni sorarsan ben kendimi kaybettim. Eski çoşkum o gülen yüzümden eser yok. Ben esasında kendimde çoğu şeyi bitirdim. Ve yerine getiremiyorum ben artık öylesine yaşıyor gibiyim. Zaten insanlarda hep bozuk dengini bulmak zor. Birde çocuk var herşey iki, üç kat daha zor benim için..... o yüzden hayatım haline şükret sen tek başına silkenebilirsin.. Ama bir yavrun olsa silkelenmen daha zor.. Her an eskiye dönmen olağan bişey olurdu..

Sana yazıcam diye acayip moralimde bozuldu..:delphin: Yine biraz canım yandı.. olsun bugünüme şükür allah aileme ve oğluşuma sağlık versin daha başka bişey istemem..

hayır kayınvalidem değildi sebep eşim bana değer vermiyordu aşırı anneciydi ve bana sürekli hakaret ediyordu evden kovmadan tutun küfüre kadar ve ben ne annemden ne babamdan görmediğim muameleyi eşimden gördüm. eşimin bana değer vermemesinde ve hakaretlerinde kayınvaldemin dolduruşunun payı oldukça fazlaydı ama yapan eşimdi. neticede beni severek evlendi ben onu zorla evlendirtmedim kendimle benimle annesini ayıramadı zaten sonra da benden vazgeçti şimdi anasıyla oturuyordur ben ilgilenmiyorum artık.önceki konularımda bakabilirseniz eğer çok anlatmıştım ipucu olabilir neler yaşadığıma dair.. barışmayı hiç mi hiç istemiyorum. ama aklını başına toplar ayrı ev açar tedaviyi de kabul ederse dönerim belki ama o adam bu kadar uğraşmaz benim için. o benden çoktannn vazgeçti. bende beni istemeyeni istemiyorum....
hihoyyytanladım canım sen en iyi kararı vermişsin zaten o adamdan adam olmaz bırak ne hali varsa görsün sende bundan sonraki yaşamına bak ailen ne güzel senin arkandaymış çok sevindim ailenide takdir ettim boş ver canım senin için kötü bir deneyim olmuş ama her işte bir hayır vardır unutma

canım ne güzel ailen yanında burda nice insanlar var aileleri destek olmayacagından cekindikleri için ayrılamayan hayatları heba olanlar..
işin olduktan sonra paranı kazandıktan sonra senden güçlüsü yok 2. evliliğide bal gibi yaparsın hiç onu hayatına girmemiş gibi düşün hatta memnun olman lazımki bu kadar kısa zamanda anlamısın sana hakaret eden adamdan koca olmaz en basta kendine sen deger vereceksin 1 senen daha fazlası hatta onunla gecti ama olsun hiç evlenmesen içinde hep ukte olcaktı evlendikten sonra tanımıssın insanlar 20 yıllık evlliliklerini bitirip yeni hayat kuruyorlar korkma herşeyin üstesinden gelebilirsin tekrar yuvan olur cocukların olur ama bu evliliğinde yaptıgın hataları yada tavizleri vermezsin hayat bir sınav düşe kalka yasıoruss

ama zamanla daha fazla koyuyor ve ben biliyorum ki herkes bana acıyor....

sana aciyanlar aynaya bakip hallerine acisinlar asil. bence cok yerinde ve cesur bir karar vermissin. kendinle gurur duyman lazim. senin yasadiklarindan cok daha kotusunu yasayip sirf hayattan korkularindan ve korkakliklarindan eziyete kendilerini mahkum eden ve cekmeye devam eden binlerce kadin var. senin yaptigin ise gelecegini kontolun altina alarak yanlistan donmek. bu kadar basit. seni kutluyorum ve butun planlarin icin iyi sanslar diliyorum!

a.s.

Arkadaşım..
Hiç kimse sana acımıyor..
Sadece senin canın acıyor..
Geçecek inşallah,biraz sabır..:teselli:

Canım, biraz bencil ol lütfen. Hayat aslında o kadar güzel ki, seni kırmış, incitmiş, değer vermemiş insanlara 2. şansı verme. Sadece kendine mutlu olma şansı ver. Bazen insan eşini hayatın merkezine oturturur, en önemlisi o olur, ta ki ondan sağlam bir tekme yiyinceye kadar. O yüzden bekarlığın, karışanın olmamasının tadını çıkar. ıstediğin renge saçını boya, istediğin yere git, annene istediğin kadar sarıl ... vs vs vs Unutma sen dünyanın merkezindesin ve kendin için senden önemlisi yok. Çünkü sen yoksan hiç bir şey yok. Mutluluklar, taze başlangıçlar..

Canım, biraz bencil ol lütfen. Hayat aslında o kadar güzel ki, seni kırmış, incitmiş, değer vermemiş insanlara 2. şansı verme. Sadece kendine mutlu olma şansı ver. Bazen insan eşini hayatın merkezine oturturur, en önemlisi o olur, ta ki ondan sağlam bir tekme yiyinceye kadar. O yüzden bekarlığın, karışanın olmamasının tadını çıkar. İstediğin renge saçını boya, istediğin yere git, annene istediğin kadar sarıl ... vs vs vs Unutma sen dünyanın merkezindesin ve kendin için senden önemlisi yok. Çünkü sen yoksan hiç bir şey yok. Mutluluklar, taze başlangıçlar..

çok teşekkür ederim sana. aynen dediğin gibi eşim hayatımın merkezindeydi kendimi de öyle sanıyordum zamanla hayatının merkezinde sadece annesinin olduğunu görene kadar hiç bir sorun yok gibiydi içimi kemiren şey dışında. onu da buldum ve o adamın beni sevmediğini benim kendimi kandırmam için ufacık şeyler verdiğini gördüm. 2,5 yıl boyunca evlenmeden öncesiyle birlikte hep hayatımın odak noktasıydı ama şimdi öyle huzurluyum ki. çünkü resmen sırtım bir kamburdu yüktü psikolojik olarak çok ağır bir insandı. eziyetkar eziyetli bencil asi uslanmaz ukala umursamaz bunlardan ibaret bir erkek işte. neyse bir de kaynan derdi vardı tabi ki. o da ayrı bir kulvar... neyse geldi geçti ama insanlara söylerken hep boğazımda bişiler düğümleniyor. bunun suçlusu ben değilim ama ben açıklamak zorunda kalıyorum insanlara.....:çok üzgünüm:

kimseye hiç bişey açıklamak zorunda değilsin onlara ne kime ne
yapamadık yürütemedik dersin o kadar gerisi kimseyi ilgilendirmez
üzülme artık yükünü o çirkin kamburunu atmışsın sırtından
istediğin gibi bir hayat kurman dileğiyle
mutlu ve güzel günler seninle olsun

Back
X