Başıma gelecek endişesi:(

Bir şeye çok üzüldüğümüzde başıma gelmesin diye okunan dua 'Allahümme salli ala seyyidina ve lebina muhammed' dir, ben hep yaparım.

valla canım bendede arada oluyo öyle mesela su münevver olayında olan balta durumu beni cok sarsmıstı yalnız kalamıyodum evde sanki biri beni münevverin ölümü gibi öldürecek sanıyodum .. arada geliyolar öle :S:gitme:

bende de aynı durum sözkonusu durup dururken için acır yanar hissederim sanki bişeyleri. birkaç gün sonra nedeni belli olur ama o birkaç gün kendimi kurarım. vesveseye kapılıyoruz bu gibi durumalrda sürekli dua etmeyiliz aklımızda dolaştırmamamız gerekiyor konuları. bana doktor çok sinirleniyorsun ondan oluyor diyor ama tamamen vesveseden kaynaklandığını biliyorum. dualarla rahatlıyorum sizde deneyin yüreğiniz çarpmaya başladığında aklınız bulanmaya başladığında dua edin ilahiler dinleyin süper bir huzur oluşuyor.

Mrb arkadaslar.sorunuma cozum onerileri bekliyorum bi zahmet.Gun icinde kotu bir olay duydum,gordum veya hissettim diyelim.aman allahim bir endisedir beni alir .sanki basima gelecekmis gibi:sm_confused:.Buradaki cogu arkadasin dertlerini,sikintilarini okuyamam.Gazetedeki kotu haberleri okumam,televizyondaki aci,uzuntulu haberleri dinleyemem.hani kacsam ne kadar kacabilirimki.Bir baskasina gelen kotu birsey benimde basima gelebilir.Yani su hayatta hic birseyin garantiside yok ama gelin gorunki aci seyler bilmek beni cok huzursuz ediyor.Iste dinledim diyelim her aklima geldiginde dualar ederim hem kendime hem o aciyi yasamis kisiye.Yaklasik iki uc gun aklimdan cikmaz.Ne yapsam bilmiyorum.Acaba aranizda boyle bisey yasayan arkadaslar varmi veya bana tavsiye verebilecek arkadaslar.Onerilerinize ihtiyacim var:delphin:

canım mutlaka zaman zaman hepimiz senin durumuna düşüyoruzdur. bende kötü olaylardan çok etkilenirim hemen annemi, eşimi yada arkadaşlarımı arayıp mutlaka uyarırım gece aklıma gelirse uyku igrmez gözüme ya bana da olursa diye
ne zaman seyahat etsem uçakla ederdim en son ısparta uçak kazasından beri hiç bir kuvvet beni uçağa bindiremedi sadece 1 kez mecbur kaldım toplantı için şehir dışına çıkmam gerekti oda patronlar vardı dedim ben otobüsle geleyim saçmalama dediler hatta dönüşte iptal edeyim dedim aracı firma bana iade almıyoruz mecbur öyle yada böyle bineceksiniz dedi Allahım dedim kesin öleceğim paranoya oldum yurtdışına çıkamıyorum bu yüzden....
aslında kötü haber okumaman çok iyi, böylece huzursuzluğun azalıyor bol bol dua etmek gerek Allah hepimizi kötü şeylerden korusun diyorum...

Back
X