- 10 Ocak 2015
- 475
- 257
- 103
- 32
- Konu Sahibi CicimBalim
-
Tabiki hayir ama aramizda zaten 2 saatlik mesafe var ve 1 aydir görüsmüyoruz yani beklerdimki bes dk da olsa görüselimArkadaşınızlamı aldattı sizi? Eğer öyle değilse attığı her adımı size haber mi vermesi gerekiyor?
Senin ayrılmanı bekliyor,adam ayrılmak için bile çaba sarfetmiyor.
Haklısın ben olsam aynı şeyleri hissederdim.
Hiç düşünme çaba sarfetme. Söylediğin sözleri anlayacak biri olsa zaten böyle davranmazdı.
Bir kısa mesajına bakar düzlüğe çıkman. ''BİTTİ.''
Emin ol sen uzun uzun yazsan da kendini de parçalasan anlamayacak
tüm gün telefonu kapaliydi
Hayat bu kadar arabesk olmak için çok kısa ve çok güzel yahu.Ne düsünüyorsunuz hanimlar? Resmen Erkek arkadasim ve sevdigim arkadaslarim sirtimdan vurdular
Bir yere gittiginde sana haber vermek zorunda degil , tek basina da eglenebilir ancak "ortada bir iliski varsa" aradiginda ona ulasabilmen gerek.
Seni gozden cikarmis. O yuzden hic arkana bakma.
Ne gelmiş yani başınıza?
Adam siz veya haberiniz olmadan bir şey yapamıyorsa asıl onun başına "siz" gelmissiniz bence.
Not: Buradaki anahtar kelime "bence"dir.
Fakat arada 2 saat mesafe olduğunu yazmamışsınız ki konuda.yahu arkadaslar yanlis anliyorsunuz beni yada tam okumadiniz
tabiki haber vermek zorunda degil mesele o degilki zaten
mesele ondan öncede aramizda bir iletisimin olmamasi soguk davranmasi ve aramizda 2saat mesafe varken yan apartmana gelip beni görmek istememesi cünki 1aydir görüsmüyoruz
haklisiniz hemen ekliyeyim ozaman :)Fakat arada 2 saat mesafe olduğunu yazmamışsınız ki konuda.
Haliyle normalde gorustugunuzu düşündüm ben.
konuyu anlamayan biri dahaadam senden kurtulduğuna sevinmeli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?