• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basima gelene bakin

adam senden kurtulduğuna sevinmeli bence
Sen dön kendi konularını oku.
Ne hadsiz yorum o.

Konu sahibi; ben de kısmen aynı durumdayım.
Biz aynı şehirdeyiz üstelik, 1 aydır bir soğukluk aldı gidiyor.

Ben kestirip atmadım, sebebini soruyorum.
Belki günü kurtarıyorum, ama şu an kesin ayrılık kaldıracağım yük değil.

yahu arkadaslar yanlis anliyorsunuz beni yada tam okumadiniz
tabiki haber vermek zorunda degil mesele o degilki zaten
mesele ondan öncede aramizda bir iletisimin olmamasi soguk davranmasi ve aramizda 2saat mesafe varken yan apartmana gelip beni görmek istememesi cünki 1aydir görüsmüyoruz

Sen benim yorumumu iyice anladin mi? Bir cumleyi okuyup otekileri es gecmissin.

Öyle ya da böyle, seni istemiyor bu kesin.
Seni tınlamıyor umrunda değilsin.
Bitti bile yazma sekerek gitsin.
Sana değer vermeyen birinden kurtulmuşsun ne güzel.

Ne hadsiz yorum o.

hastalığın daniskası habersiz gitti diye hemen kafada kurmak. kocası değil bir şeyi değil istediği yere gider adam. gitti diye hemen aldatmamış da sayılmıyor

Ne hadsiz yorum o.

cok iyi anliyorum seni
Bende bir ay boyunca sebebini sordum sabir ettim ilgilendim üstüne düstüm ama tam tersine uzaklasti artik dünki olay son hamleydi zor olsada mecbur ayrilik gerekti.
Umarim senin durum düzelir

hastalığın daniskası habersiz gitti diye hemen kafada kurmak. kocası değil bir şeyi değil istediği yere gider adam. gitti diye hemen aldatmamış da sayılmıyor
Ee aldattığını mı düşünüyor sence?

Nasıl okuyorsun, nasıl anlıyorsun hayret.

Ayrıca, haber vermek zorunda değil elbet.
Zaten ilişkide iş dışında, sosyal hayatta çiftler birbirinden haberdar olur, doğal akış bu.

Gercekten nasil anliyorsun hic anlamadim
önceki meseleyi okumadin galiba tabiki haber vermek zorunda degil ama en azindan telefon acik olsun insan birbirine ulasabilsin ki sadece sevgili durumu icin degil bu.

Ee aldattığını mı düşünüyor sence?

Nasıl okuyorsun, nasıl anlıyorsun hayret.

Ayrıca, haber vermek zorunda değil elbet.
Zaten ilişkide iş dışında, sosyal hayatta çiftler birbirinden haberdar olur, doğal akış bu.

Tam anlamadım. Adamın geldiği yer sizin yan apartmanınız ve 2 saat yol gelmiş öyle mi? Eğer öyleyse çok haklısınız ve gittiği yeri haber vermek zorunda mı diyenler de komik olmuş yani. Adam yan apartmanına geldiyse bi zahmet haber versin. O arkadaşınız da suçlu özellikle ondan önce sizle arkadaşsa.

Gercekten nasil anliyorsun hic anlamadim
önceki meseleyi okumadin galiba tabiki haber vermek zorunda degil ama en azindan telefon acik olsun insan birbirine ulasabilsin ki sadece sevgili durumu icin degil bu.

muhatap olmuyorum seninle senin yüzünden ban yemek istemiyorum

Tam anlamadım. Adamın geldiği yer sizin yan apartmanınız ve 2 saat yol gelmiş öyle mi? Eğer öyleyse çok haklısınız ve gittiği yeri haber vermek zorunda mı diyenler de komik olmuş yani. Adam yan apartmanına geldiyse bi zahmet haber versin. O arkadaşınız da suçlu özellikle ondan önce sizle arkadaşsa.
Evet dogru anlamissin tsk ederim :)
bir an kendimi suclu hissettim birkac kisi anlamak istemiyor sanirsam

Zaten belli bir süredir soğuk davranmasından bitirmek istediği ama söyleyemediği ortada, bu konu da tuz biber ekmiş. Gerçekten çok acımasızca ama ne yazık ki çoğu erkek ayrılığın sorumluluğunu üstlenmek yerine bu şekilde oyalama taktiğine geçiyor ki siz ayrılın. Geçmiş olsun Cicim, sana tavsiyem bundan sonra için ne kadar acırsa acısın muhatap olma ve kararından dönme. Bu adam seninle yüzyüze konuşmaya gerek görmeyecek kadar zayıf karakterli.

Tabiki hayir ama aramizda zaten 2 saatlik mesafe var ve 1 aydir görüsmüyoruz yani beklerdimki bes dk da olsa görüselim
2 saatlik mesafe olduğunu söylememiştin,öyleyse durum değişir tabi,belliki açıkça bitti diyemiyecek kadar zayıf karakterli biri,sende neden diye sorma tenezzülünde bile bulunma...

Basiniza ne gelmis ki? Muhtemelen 20'li yaslarinizin basindasinizi bu olayi bu kadar taktiginiza gore. Adam sizle gorusmek istememis, tlf kapatmis ve yuksek ihtimalle de arkadaslarinizi tembihlemis. Adam sizinle gorusmek istemedigini soyledigi arkadaslariniz sizi davet etmedi diye mi onlara kiziyorsunuz?

Tam tersini dusunun, siz bu adamdan ayrilmayi dusunseniz, emin olmasaniz daha, arkadaslariniza onu davet etmemesini soyleseniz ama davet etseler ne derdiniz? Ben kizardim arkadaslarima. Yani velhasili, insanlar sizin beklediginiz sekilde davranmadi diye kizmaya hakkiniz yok bence

Back
X