• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başıma gelenler

sirin_kiz

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
7
0
6
35
İstanbul
Doğu ilinde görev yaparken iş dolayısıyla biriyle tanıştım, sadece üç saat içinde ilginç bir kişi olduğumu, tanımak istediğini, boş zamanlarımda neler yaptığımı ve belki de daha uzun süre burada kalabileceğimi anlattı durdu, istanbula tayin istediğimi söylediğimde o da tayin istediğini ama çıkmadığını söyledi.
telefonumu x şahıstan aldığını kaydettiğini söyledi, çağrı yaptı al işte bu da benim numaram kaydet dedi.30 yaşındayım o da 35 lerdeydi.evli olup olmadığını direkt sormadım ama şu şekilde sordum annen babanla mı yaşıyorsun evet demişti.
o gün ayrılırken buralara gelirsen mutlaka haberim olsun demişti.
sonra ne oldu aynı gün içinde bişi sormak için aradım soğuk davrandı, mesaj gönderdim dostum kelimesini görünce çıldırdım.sonra ne oldu...3 hafta boyunca kıs akışa aradım, sadece geri dönüş yaptı ama kendiliğinden hiç aramadı.
sonrasında dün sağlam bir kaynaktan öğrendim ki evliymiş, çıldırdım, insnalar neden böyle , br de bekar kızları evli adamların peşinden koşuyor derler, ne ilgisi var...artık kimseye güvenmiyorum...Kızlar dikkatli olun, gerçekten devir kötü...
bir de anlayamıyorum, neden böyle yaptı, neden...

Doğu ilinde görev yaparken iş dolayısıyla biriyle tanıştım, sadece üç saat içinde ilginç bir kişi olduğumu, tanımak istediğini, boş zamanlarımda neler yaptığımı ve belki de daha uzun süre burada kalabileceğimi anlattı durdu, istanbula tayin istediğimi söylediğimde o da tayin istediğini ama çıkmadığını söyledi.
telefonumu x şahıstan aldığını kaydettiğini söyledi, çağrı yaptı al işte bu da benim numaram kaydet dedi.30 yaşındayım o da 35 lerdeydi.evli olup olmadığını direkt sormadım ama şu şekilde sordum annen babanla mı yaşıyorsun evet demişti.
o gün ayrılırken buralara gelirsen mutlaka haberim olsun demişti.
sonra ne oldu aynı gün içinde bişi sormak için aradım soğuk davrandı, mesaj gönderdim dostum kelimesini görünce çıldırdım.sonra ne oldu...3 hafta boyunca kıs akışa aradım, sadece geri dönüş yaptı ama kendiliğinden hiç aramadı.
sonrasında dün sağlam bir kaynaktan öğrendim ki evliymiş, çıldırdım, insnalar neden böyle , br de bekar kızları evli adamların peşinden koşuyor derler, ne ilgisi var...artık kimseye güvenmiyorum...Kızlar dikkatli olun, gerçekten devir kötü...
bir de anlayamıyorum, neden böyle yaptı, neden...

canım bazen tesadüfler güzeldir evliyi ve eşimle tanışmam bir tesadüf sonucu oldu. ne yazıkki bazen karşımıza bu tip insanlar çıkabiliyor ama sen şanslısın seni kendine bağladıktan sonra da gerçekleri öğrenebilirdin en azından hikayeniz başlamadan bitmiş sen de kurtulmuşsun yalancı bir insandan.... ama bu olay seni küstürmesin hayatının aşkıyla ne zaman nerede karşılaşacağın hiç belli olmaz sadece kendinden emin ilerle ama ümidini kaybetme :))

başlamadı ama üç ay boyunca onu düşündüm, onun yüzünden hep telefonuma baktım, bir de ondan beklemedim bunu, şimdi diceksinz ne kadar tanıyordun ki, eğitimliydi kültürlüydü, sözleri güzeldi...Ama ben hala şurasındayım neden yaptı bana bunu

başlamadı ama üç ay boyunca onu düşündüm, onun yüzünden hep telefonuma baktım, bir de ondan beklemedim bunu, şimdi diceksinz ne kadar tanıyordun ki, eğitimliydi kültürlüydü, sözleri güzeldi...Ama ben hala şurasındayım neden yaptı bana bunu

işte insanı sürekli başa döndüren, aynı şeyleri düşündüren ve üzen de bu sorularla eskiyi yaşamak.... haklısınız kesinlikle normal bir insan böyle bir davranışta bulunmaz ama erkekler bazen egolarını tatmin etmek için bu tip oyunlar yapıyorlar. yakın bir arkadaşıma bir çocuk yaklaşmıştı, yemeğe falan çıkardı. arkadaşım tabi durumların değiştiğini düşündü, sevgili olabilecekleri falan.... aralarındaki sohbet de gayet yakındı.... 2 hafta geçti çocuk kıza selam bile vermemeye başladı ki ortak arkadaşları vardı... erkekler bazen anlaşılmaz davranabliyorlar... önemli olan artık senin bu olaya sünger çekmen oldu ve bitti..... çok sorgulamak insanı yoruyor....

o tekrar kısa bir süre için bizde göreve başladı, ne kadar gergindim anlatamam.oysa hiçbişi olmmaış gibiydi.fiziği ne kadar değişmiş, bıyık da bırakınca eskisi gibi hoşlanmadığımı anladım.arkadaşımın bir tanesi durumu anladı ona herkesin içinde evli olup olmadığını sordu evliyim deyince, onun ağzından duymak iğrençti.arkadaşım masustan gelen bir kıza çok güzel kız deyince ben sinirlendim'evli barklı adamsın, utanmıyor musun, karın duysa ne düşünür. sizin gibilerden iğreniyorum, seninle konuşuyorsam insanlğımdandır' dedim...
benimle konuşmak için her türlü yola başvuruyor, geldiğinde kolay gelsin dediğinde soğuk bir hoşgeldinizden başka bişi demiyorum.fotokopi makinası nasıl açılırmış, yok tabletimin şarjı iyi gidermiymiş, öksürüyorum yok halen iyileşememişim...
artık onu sevmiyorum ama geriliyorum sanki birileri evli olduğunu bilmeden onun peşinden koştuğumu anlıcak, şu anki görüntüsüyle şevkatli bir abi gibi.ama bana ders oldu.medeni durumundan emin olmadan bir daha ilk adımı atmıcam...

Back
X