Başıma gelenler..

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.661
276
198
Eşimin akrabaları ile aynı ortamda bulundum, bana şöyle davran böyle davran diye x kişi diyelim direktif verdi, sonrada herkes içinde argo bir kelime kullandı (gıcık aptal vs kelimesi ile eş değer bir kelime diyelim), tabi ben alındım bir daha x kişi ile muhatap olmadım ama evimize gelince kvalidem bana sen suçlusun dedi, bende dedim aynı kelimeler sana dense ne hissedirdin, x in huyu böyle kabullen dedi canı istediği gibi konuşur, bende dedimki benimde huyum böyle alınganım..O gün bugündür kvalideme kırgınlığım geçmiyor..

not: lütfen alıntı yapmayın...

o zaman yazmamanız daha evla olur

Son düzenleme:
Haklısın, kimsenin argo kelimesine ya da patavatsızlığına katlanmak zorunda değilsin. Herkes ona o şekilde alışmış olabilir ama sen alışmak zorunda değilsin.

Haklısın, kimsenin argo kelimesine ya da patavatsızlığına katlanmak zorunda değilsin. Herkes ona o şekilde alışmış olabilir ama sen alışmak zorunda değilsin.[/QUOTE

alışmıyorumda zaten görmezden geliyorum.............................

Son düzenleme:
eşimin akrabaları ile aynı ortamda bulundum, bana şöyle davran böyle davran diye x kişi diyelim direktif verdi, sonrada herkes içinde argo bir kelime kullandı (gıcık aptal vs kelimesi ile eş değer bir kelime diyelim), tabi ben alındım bir daha x kişi ile muhatap olmadım ama evimize gelince kvalidem bana sen suçlusun dedi, bende dedim aynı kelimeler sana dense ne hissedirdin, x in huyu böyle kabullen dedi canı istediği gibi konuşur, bende dedimki benimde huyum böyle alınganım..o gün bugündür kvalideme kırgınlığım geçmiyor..

Not: Lütfen alıntı yapmayın...

ben yaptım tanıdıklar varsa gizliyse yazmayacan

Eşimin akrabaları ile aynı ortamda bulundum, bana şöyle davran böyle davran diye x kişi diyelim direktif verdi, sonrada herkes içinde argo bir kelime kullandı (gıcık aptal vs kelimesi ile eş değer bir kelime diyelim), tabi ben alındım bir daha x kişi ile muhatap olmadım ama evimize gelince kvalidem bana sen suçlusun dedi, bende dedim aynı kelimeler sana dense ne hissedirdin, x in huyu böyle kabullen dedi canı istediği gibi konuşur, bende dedimki benimde huyum böyle alınganım..O gün bugündür kvalideme kırgınlığım geçmiyor..

Alinti yapmak serbest, konu silmek yasak. :D

üyelik iptali istiyorum, konumm kapatılsın şimdiye kadar destek olan arkadaşlara teseşkkürler
konyanın ve uşağın güzel insanlarına selamlar...

Kırılmakta haklısın,güzel bir dille kırgınlığı anlatmalısın kv ne.:31:
Bu arada hoşçakal..:5::5:

Kırılmakta haklısın,güzel bir dille kırgınlığı anlatmalısın kv ne.:31:
Bu arada hoşçakal..:5::5:

çok değil aarada anlayış istiyoruz insanlardan sözde kadın dayanışması olan bir site sonuçta dert yandığımız kişi kayınpeder olabilir, kayın birader olabilir...
ama hata bende geçen konu da görmüştüm kimse tepki vermemiş ti böyle, tepki alacağımı bilemezdim..
siteden ayrılmak istemezdim...

çok değil aarada anlayış istiyoruz insanlardan sözde kadın dayanışması olan bir site sonuçta dert yandığımız kişi kayınpeder olabilir, kayın birader olabilir...
ama hata bende geçen konu da görmüştüm kimse tepki vermemiş ti böyle, tepki alacağımı bilemezdim..
siteden ayrılmak istemezdim...
Arkadaşım eğer konu açıyorsan herşeyi göze alacaksın.
Siteden ayrılmanı gerektirecek birşey yok,Mune hanımdan rica edip konunu kapattırabilirsin..
Ama üyelik iptali falan yaptırma cidden,sıkıntıya düşerim diyorsan nickini değiştirebilirsin.

Arkadaşım eğer konu açıyorsan herşeyi göze alacaksın.
Siteden ayrılmanı gerektirecek birşey yok,Mune hanımdan rica edip konunu kapattırabilirsin..
Ama üyelik iptali falan yaptırma cidden,sıkıntıya düşerim diyorsan nickini değiştirebilirsin.

tamam canım nickimi değiştireyim yönetime mesaj atayım...

Back
X