Basima gelenler

COLIN

Müzmin iyi kalpli🤷
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
7.190
44.613
798
Kizlar meraba,
Ilk kez burda konu aciyorum. Nasil kizgin, nasil uzgunum anlatamam. Bugun bir is gorusmesine gittim. Evim organize sanayi bolgesinin icinde bi koyde. Toplu tasima araclari cok uzun araliklarla geciyor. Tam bir saat araba bekledim. Gidecegim yerde yuruyerek 20 dakika. Arabayla iki dk bile surmedi dusunun. Iki dk icin bes lira aldilar. Neyse lanet olsun dedim. Gittim gorumeye. Gorusme cikisi yine ayni ulasim sorununu yasayacagim icin saatlerce yolda beklemeyeyim diye en iyisi yuruyeyim dedim. Yuruyecegim yolda ankara asfalti. Yurumez olaydim. Herhalde korna calmadan gecen araba olmadi. Bes dk da bir bir araba geldi durdu dibimde gel gidelim diyen mi ararsin durup mal mal bakan mi... O an resmen sinir krizi geciriyordum. Aklimda deli dusunceler. Kim bilir diger aractaki insanlar hakkimda ne dusunuyor diye. Agladim aglayacam. Zor tutuyorum kendimi. Bir de aglarsam heralde biri kaptigi gibi goturur diye tuttum kendimi. Eve kendimi zor attim. Ziril ziril agladim. Bu insanlara(ki onlara insan demeye dilim varmiyo aslinda) noluyo boyle. Bir kadin yolda yuruyunce illa kotu kadin mi oluyo. Nasil bu kadar ahlaksiz olabiliyorlar nasil bu kadar vicdansiz. Bunlarin karisi kizi yok mu? Ben orda hayat mucadelesi veriyorum, bi is bulayim, ailemi gecindireyim derdindeyken bu mahlukatlar ne derdinde. Hala agliyorum bunlari yazarken. Belki abartili bulacaksiniz duygularimi ama bilmiyorum ben cok cok kotu oldum. esim aradi noldu gittinmi diye sormak icin, o sinirle ona patladim. Basima gelmeyen kalmadi bi tecavuze ugramadigim kaldi diye. Hele birde insanin araba kullanmayi ogretmemekte israr eden bi kocasi olunca daha da zor geliyor yasadiklarim deyip telefonu kapattim.
O an ne yapabilirdim de yapmadim bilmiyorum. En son birine bagirmak zorunda kaldim defol git diye. Durup kavga edip bagirip cagirsam daha cok dikkat cekip, daha cok yanlis anlasilmaya musait olacakti durumum. Hicbirsey yapmadan kendimi eve attim. Bunu bana yasatanlara diyecek hakaret, edecek beddua bulamiyorum. Umarim birileri de sizin yaninizda sizin namusunuza goz diker, laf atar da, siz de birsey yapamayin, eliniz kolunuz bagli kalsin benim gibi.
Kusura bakmayin kizlar ya sadece yazip rahatlamak istedim.

Maalesef böyleleri var. Ben de yürürken yanımda duranlar oluyor. Halbuki normal yürüyorum. Yüzlerine tüküresim geliyor ama bir şey demiyorum.

Kizlar meraba,
Ilk kez burda konu aciyorum. Nasil kizgin, nasil uzgunum anlatamam. Bugun bir is gorusmesine gittim. Evim organize sanayi bolgesinin icinde bi koyde. Toplu tasima araclari cok uzun araliklarla geciyor. Tam bir saat araba bekledim. Gidecegim yerde yuruyerek 20 dakika. Arabayla iki dk bile surmedi dusunun. Iki dk icin bes lira aldilar. Neyse lanet olsun dedim. Gittim gorumeye. Gorusme cikisi yine ayni ulasim sorununu yasayacagim icin saatlerce yolda beklemeyeyim diye en iyisi yuruyeyim dedim. Yuruyecegim yolda ankara asfalti. Yurumez olaydim. Herhalde korna calmadan gecen araba olmadi. Bes dk da bir bir araba geldi durdu dibimde gel gidelim diyen mi ararsin durup mal mal bakan mi... O an resmen sinir krizi geciriyordum. Aklimda deli dusunceler. Kim bilir diger aractaki insanlar hakkimda ne dusunuyor diye. Agladim aglayacam. Zor tutuyorum kendimi. Bir de aglarsam heralde biri kaptigi gibi goturur diye tuttum kendimi. Eve kendimi zor attim. Ziril ziril agladim. Bu insanlara(ki onlara insan demeye dilim varmiyo aslinda) noluyo boyle. Bir kadin yolda yuruyunce illa kotu kadin mi oluyo. Nasil bu kadar ahlaksiz olabiliyorlar nasil bu kadar vicdansiz. Bunlarin karisi kizi yok mu? Ben orda hayat mucadelesi veriyorum, bi is bulayim, ailemi gecindireyim derdindeyken bu mahlukatlar ne derdinde. Hala agliyorum bunlari yazarken. Belki abartili bulacaksiniz duygularimi ama bilmiyorum ben cok cok kotu oldum. esim aradi noldu gittinmi diye sormak icin, o sinirle ona patladim. Basima gelmeyen kalmadi bi tecavuze ugramadigim kaldi diye. Hele birde insanin araba kullanmayi ogretmemekte israr eden bi kocasi olunca daha da zor geliyor yasadiklarim deyip telefonu kapattim.
O an ne yapabilirdim de yapmadim bilmiyorum. En son birine bagirmak zorunda kaldim defol git diye. Durup kavga edip bagirip cagirsam daha cok dikkat cekip, daha cok yanlis anlasilmaya musait olacakti durumum. Hicbirsey yapmadan kendimi eve attim. Bunu bana yasatanlara diyecek hakaret, edecek beddua bulamiyorum. Umarim birileri de sizin yaninizda sizin namusunuza goz diker, laf atar da, siz de birsey yapamayin, eliniz kolunuz bagli kalsin benim gibi.
Kusura bakmayin kizlar ya sadece yazip rahatlamak istedim.

Çok geçmiş olsun.

İsyanınızda sonuna kadar haklısınız. Üçüncü dünya ülkesinde kadın olarak yaşamak çok zor :( Maalesef toplum cinsel açlık içinde yetiştiği için savunmasız görünen bir kadın insanlığından soyutlanıp hemen seks objesi muamelesi görüyor.
O size korna çalıp laf atıp geçen ahlaksızlara normalde sorsanız namus ahlak diye mangalda kül bırakmazlar.

Annelere büyük iş düşüyor, erkek evlatları çok sağlam yetiştirmek lazım. İnsanları cinsiyetleri üzerinden değerlendirmemeyi öğretmeleri gerek.

Tekrar geçmiş olsun. Yazık ki yaşadığınız şey çoğumuzun başına sıklıkla geliyor :( Daha iyi yarınları umut etmekten başka elden gelen bir şey de yok.

İsyanınızda sonuna kadar haklısınız. Üçüncü dünya ülkesinde kadın olarak yaşamak çok zor :KK43: Maalesef toplum cinsel açlık içinde yetiştiği için savunmasız görünen bir kadın insanlığından soyutlanıp hemen seks objesi muamelesi görüyor.
O size korna çalıp laf atıp geçen ahlaksızlara normalde sorsanız namus ahlak diye mangalda kül bırakmazlar.

Annelere büyük iş düşüyor, erkek evlatları çok sağlam yetiştirmek lazım. İnsanları cinsiyetleri üzerinden değerlendirmemeyi öğretmeleri gerek.

Tekrar geçmiş olsun. Yazık ki yaşadığınız şey çoğumuzun başına sıklıkla geliyor :KK43: Daha iyi yarınları umut etmekten başka elden gelen bir şey de yok.[/QUOTE]

Cok sagolun. O kadar haklisiniz ki. Bunu dusunen, ona gore cocugunu yetistiren annelerin sayisi da cok az malesef. Oglumun elinin kiri kafasinda o kadar kadin var ki. Bize sadece umut etmek kaliyor o guzel yarinlari

bigun bi araba beni baya bi takip etti araba diyorum cunku icindeki (adam) degildi 20yaslarindayim geldi geldi pesimden ben issiz yerlerde motor taktim arabanin icindeki hoduk 40li yaslarinda bir duraga geldim baktim baya kalabalik bana bir guven geldi dedim suna bi haddini bildireyim su kalabalikta diye durdum orda bu yoanasti yavru ceylana yanasan sansar gibi ben citi piti gencecik kiz o babam yasinda bir herif yanasti yavsak yavsak bu tarafami gitceksiniz dedi ben gayet sakin tit yaptim dilimle bu iyice heyecanlandi netarafaysa atlayin gotureyim dedi ben cehennemin dibine diye bir bagirdim utanmiyomusun be adam cek arabani dedim bu mosmor oldu :) basti gitti.duraktakiler iyi yaptin kizim utanmaz herif kizi yasindaki kiza diye saydirmaya basladi arkasindan.sonra ben yoluma devam ettim aklima geldikcede hala gulerim bu duruma

Hayir gayet usturuplu giyinmistim ustelik. Basimi kaldirmadan yurudum birsey olmasin diye. Yine de olanlara bakin. Normalde bende haldlerini bildirirdim ama iste yasadigim yere yakin bi yerde olunca butun bunlar, bi tanidik gorse, gelip yardim edecegine, x'in karisi yollarda bu durumlarda diye direk adimi cikarirlar. Burasi koy kucuk bi yer millet birinin adini cikarmaya yer ariyor.

Ben de bugun doktora gittim, asildikca asiliyo en son "DOKTOR BANA DEGIL RECETEYE YAZ" dedim "ehehe yok ne alakasi var" falan dedi ama toparlandi isimi halletti de ciktim gittim

Bu ulkede kadin olmak zor, karsi taraf ister kamyoncu olsun, ister doktor olsun. Statu egitim isi de degil

Ben de bugun doktora gittim, asildikca asiliyo en son "DOKTOR BANA DEGIL RECETEYE YAZ" dedim "ehehe yok ne alakasi var" falan dedi ama toparlandi isimi halletti de ciktim gittim

Bu ulkede kadin olmak zor, karsi taraf ister kamyoncu olsun, ister doktor olsun. Statu egitim isi de degil
Cok haklisiniz kesinlikle statuyle alakasi yok. Cesaretiniz icin de tebrik ederim bu arada. Ben oyle birsey diyemezdim dogrusu

Sadece erkeklerle ilgili değil bu durum. Hiç kimse topraktan bitmedi,herkesin anne babası oldu.Kadın ile de ilgili yani anne olan kadın ile,adam ile de ilgili yani baba olan adam ile.

"Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil, yeni neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür." demiş Süleyman Hilmi Tunahan (k.s)

"Kurtlar Vadisi kk" izliyorum sandım bir an. :cool: Ben racon kesmem kafa keserim gibi olmuş.

Artık bu tür olaylara şaşırmıyorum,normal bir şeymiş gibi geliyor...
Böyle insanları görünce midem bulanıyor ya...Kadın olmak dünyanın her yerinde
çok zor ama 3.dünya ülkesinde çok daha zor.Dışarı çıktığımda gözle,sözle tacize uğramadığım
gün yok neredeyse..Gerçi hayvana , onu bırak ev eşyasından bile cinsel anlamda yararlanan
insan görünümlü yaratıklardan ne beklersin ki daha başka.
Allah hepsinin belasını versin.Daha neler yazardım da banlanma korkusu işte.
Çok sinirliyim.

Ben öğrenciyken bu mahlukatlardan biri evime kadar takip etmişti. Pislikler! Ben orda annemden babamdan ayrıyım, aklımda sınavlardan, diplomadan, akşama ne yemek yiyeceğimden başka bişey yok adam evin kapısına kadar gelmişti. Elime taşı alıp s...r ettim, evde babam bekliyor gel diye !! Genelleme yapmak istemiyorum ama ülkemizde çoğu erkek böyle. Yalnız gördükleri, gözlerine kestirdikleri herkesi başka türlü zannediyorlar.
Unut boşver, yoksa böyle sinir sahibi olursun.

Cok haklisiniz kesinlikle statuyle alakasi yok. Cesaretiniz icin de tebrik ederim bu arada. Ben oyle birsey diyemezdim dogrusu

"Kurtlar Vadisi kk" izliyorum sandım bir an. :cool: Ben racon kesmem kafa keserim gibi olmuş.

Asla bos gecirmem catirt diye lafi koyarim, karsi taraf dusunsun sonra

Ama konu sahibi arkadasimiz en dogrusu yapmis kafayi egip yurume disinda fazla bir sey yapilamazdi yolda

Onlarin analari bacilari yokta ondan boyke yapiyolar kardes sikma canini :KK59:

Back
X