başıma gelmeyen bi bunlar kalmışti...

Adam soyle demiş "bak şimdi kisknacak".... Bu cümleden bile anlaşılıyor ki eşiniz sizi kizdirmaktan hoşlanıyor...Hani iki insan birbirini cok sever de saka ve espri amaçlı kizdirir...Genç sevgililerde bu daha da çoktur...İnsan sevdiğini bazen kasıtlı olarak kizdirmaz mi ? Hatta bazen böyle yapmalar iliskiye renk katar....Bi de adamın cümlesinden belli " bak, şimdi nasıl da kiskanacak"..

Mrb arkadaşlar... bugün çok kötüyüm inanın dertleri çekmek için gelmişim bu dünyaya ben artık dayanamıyorum başıma gelenlere... onceki konumda kaynanmların bize gelecginden bahsetmistim geldiler bi kaç gun bir sorun olmadı eşimin tek kardeş abisi var bide onda 1 gun kalip bizde 2 gun kaldi kv demler hala burdalar... onlae ist da biz antalydayiz... ve bugun bir muabbet cikmis istanbuldaki evlerini satip buraya geleceklermis burda insaat yapcaklarmis benim esimde abiside bole istiyor eltim hic sevmez kv leri ama sesini cikarmamis hayret gelmelrini hic istemiorum esim onlarin yaninda bi başka oluyo bugun mesela gttik bayram alisverisine. Babasi annesi o ben gitmis annesine sariliyo bide diyoki kulagna bak simdi kiskanicak benim icin bende dondum buna senin kafanda sorunmu var dedim kavga ordan basladi zaten... sinra bu arabaya binerken benim kolumu sikti duruken agladim bendw kaynatam geldi yanima uzulme ben kizdim ona dedi gunum zehir oldu anlicagniz kv me sinir oluyorum aslinda aslinda sorun onda degil benin lanet kocamda onlar antalyaya gelicek ve butun duzenim bozulacak offf napicammmm
Herkeste bir kayınebeveyn derdi artık bayramlar mahkeme salonuna döndü. ..

Adam cok mutluymus annesiyle karisi yaninda ikisiyle de oyun havasindaymis adamin burnundan gelmis espirisinin de hicbi anlami kalmamis :KK51::KK51:

Byby69 ne yaptin, esinle ne durumdasin unarim yazilanlardan az cok bi pay cikarip konuyu uzatmamis, bayramda agzinizin tadi yerine gelmistir

Byby69 ne yaptin, esinle ne durumdasin unarim yazilanlardan az cok bi pay cikarip konuyu uzatmamis, bayramda agzinizin tadi yerine gelmistir
Yok canim hersey daha berbat halde en sonki konuma bakarsan görursun

Gemedi mi hala evde sen yalniz misin evde :KK43:
Gitti 7 de aksam 8 bucukda geldi geri bende sasirdim tek kelime konusmadm ama hiç oda agzını acmadı ben yattim su an ama gelmdi kendisi yataga....

Gitti 7 de aksam 8 bucukda geldi geri bende sasirdim tek kelime konusmadm ama hiç oda agzını acmadı ben yattim su an ama gelmdi kendisi yataga....
Eeeee iyi o zaman bak gelmis, su anki konunda sende de hata oldugunu dusunuyorum o yuzden bence onun gelmesini beklemeden sen yanina git bi bakalim

Hangi evlat anne babasinin yaninda olmasini istemez ki
Ve unutmayin herkesin anne babası kendine haklidir

son durum ne byby69 , kocan senden bayram sabahi intikam almis ama sende onun eline firsat veriyorsun
ben 5 aylik hamileyim, haftanin 5 gunu saat 7 de kalkip çocuklari hazirlayip okula goturyorum , gece yatana kaadarda isim bitmiyor
bayram gunu yatilrimi o kadar

Cok fazla sikayet ediyorsun cok fazla naz yapmaya calisiyorsun. Esinin agzi bozuk ama seninki de temiz deyil. Burda esin hakkinda cirkin kelimeler kullaniyosan eminim yuzune ne kullaniyorsundur. Adam sana kalk lan demis, terbiyesizlik etmis ama bunda da senin payin buyuk. Devamli hir gur kavga ediyorsunuz. Eltinle aranizda ne gecti bilemiyorum ama sonucta ne olursa olsun kendiniz gorusmek istemeseniz bile esinizin de kestirip atmasini beklemeniz buyuk bir bencillik bence. Ve acikcasi eltinizin de size karsi cok buyuk bir kotuluk yaptigini sanmiyorum, neler okuyoruz burda. Eminim onla da hir gur cikmistir, sonucta el kizi acmistir agzini yummustur gozunu. Es bu, o insanla iyi bir evlilik goturecekseniz ailesiyle de medeni bir sekilde gecinebilmen gerekiyor.

Bu arada hamileyim hamileyim deyip duruyorsun. Bazi hamileler cok agir geciriyor ama burda 10 tane konu acabiliyorsan ve o kadar kavga edebiliyorsan eminim o kadar da kotu gecmiyordur. Bayramda evine gelmis insanlara kahvalti hazirlatmis olman bi de bayramlasmadan sofraya oturman tam bir nezaketsizlik. Bir tek sen hamile deyilsin su koca dunyada. Ilerde ikinci cocuguna hamile kalsan birinci cocuk sabah 6 da kalksa anne kalk aciktim dese nazlanican mi o zaman da ?

Nazlanmayi birak bence biraz buyu, ve biraz da kendine ceki duzen ver.

Bu arada sunu da acik soyliyim, bence esin seni seviyor. Yoksa katlanmazdi bu kadar, ama artik fikrime gore adam artik dolmus tasmis.

Walla arkası yarin gibi insan baska ne olacak diye bekliyor dimi?? Byby bi giriyor oyle bir konu açıyor ki artik yyazmayagerek duymuyor; zaten 50 kişi onu dert etmiş oluyor coktan:KK30:

Bu hikayeleri fox TV te niye göndermiyorsunuz anlamıyorum..
Cevher var çünkü:KK14:

Back
X