Cok fazla sikayet ediyorsun cok fazla naz yapmaya calisiyorsun. Esinin agzi bozuk ama seninki de temiz deyil. Burda esin hakkinda cirkin kelimeler kullaniyosan eminim yuzune ne kullaniyorsundur. Adam sana kalk lan demis, terbiyesizlik etmis ama bunda da senin payin buyuk. Devamli hir gur kavga ediyorsunuz. Eltinle aranizda ne gecti bilemiyorum ama sonucta ne olursa olsun kendiniz gorusmek istemeseniz bile esinizin de kestirip atmasini beklemeniz buyuk bir bencillik bence. Ve acikcasi eltinizin de size karsi cok buyuk bir kotuluk yaptigini sanmiyorum, neler okuyoruz burda. Eminim onla da hir gur cikmistir, sonucta el kizi acmistir agzini yummustur gozunu. Es bu, o insanla iyi bir evlilik goturecekseniz ailesiyle de medeni bir sekilde gecinebilmen gerekiyor.
Bu arada hamileyim hamileyim deyip duruyorsun. Bazi hamileler cok agir geciriyor ama burda 10 tane konu acabiliyorsan ve o kadar kavga edebiliyorsan eminim o kadar da kotu gecmiyordur. Bayramda evine gelmis insanlara kahvalti hazirlatmis olman bi de bayramlasmadan sofraya oturman tam bir nezaketsizlik. Bir tek sen hamile deyilsin su koca dunyada. Ilerde ikinci cocuguna hamile kalsan birinci cocuk sabah 6 da kalksa anne kalk aciktim dese nazlanican mi o zaman da ?
Nazlanmayi birak bence biraz buyu, ve biraz da kendine ceki duzen ver.
Bu arada sunu da acik soyliyim, bence esin seni seviyor. Yoksa katlanmazdi bu kadar, ama artik fikrime gore adam artik dolmus tasmis.