Başıma gelmeyen kalmadı 😞

Melissa42

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2023
107
16
13
Bu ararlar surekli başıma biseyler geliyor diyorum neden diye bende anlamıyorum. bı insan bu kadar sakar olamaz ya bıktım yerimden kalkmak istemiyorum. nazar desem okutturuyorum okuyorum kendimi ne olduğunu anlayamadım bir türlü şimdi anlaticagim;
Benim dedem vefat etti hava soğuktu bende insanlara yemek veriyordum hastalandim hadi o normal hastalık
Ayağımı burktum ayağım çıktı.
Sonra afedersiniz kalça tarafım şişti kıl dönmesi oldu sonra yaraya tendiriyot bekletti eşim o yara yandı orası ayrı açıyordu oturamiyorum yatamiyorum boyleydim.o geçiyor derken eşimle sakalasirken kolum bardağa Çarptı varda koluma girdi dikiş attılar o geçti geçen gunde merdivenden düştüm.. ne bunlar anlamadım nazarmi ne bir türlü anlayamadım kuranı okuyorum duamı ediyorum

Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.

Çok çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum.Sizden aşağı kalmam bende sakarlığınbir adı olsaydı minikkbirkus olurdu diyorum.Eşim bile eve gelince bugün naptın acaba diye takılıyor Bende hepsi nazar diye takılıyorum asla sakar değilim

Sakarlığın bilimsel bir açıklaması var
Kulaklarınıza baktırın, denge siniri hasar görünce böyle şeyler oluyor
Yaşadım, biliyorum, sol kulağımda %40 sinir kaybı var faranjit sebepli
Sık düşme, çarpma, eşyaları kırıp dökme vs... gibi belirtileri oluyor, vestibüler rehabilitasyonla toparlanıyor

Hadi canım bende baktiriyim olmazsa valla

Eşim de bana bakalım sırada ne var diyor sonra merdivenden düştüm

Olumlu konuşun bugün başıma kaza gelmedi derseniz gelir. Aklınıza getirmeyin

Amin Allah razı olsun
Amin inşallah arkadaşım.

Allahım hepimizden razı olsun inşallah.

Ah canım benim
Allahım acil şifalar versin inşallah sana da.

Size tek bir soru sorcem, koç burcu yükselen kova mısınız

Bi sadaka verin kötüyü çağırdıkça devam eder bunlar. Ben çok şanssızım sürekli başıma bişey gelir vs demeyin iyi düşünün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…