- Konu Sahibi annesininkartanesi
Muhtemelen. :)demekki iktisatçılar takıntılı bu konuda...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen. :)demekki iktisatçılar takıntılı bu konuda...
Muhtemelen. :)
Bana göre hava hoş, ben çok memnunum bu durumdan.Adı üstünde ekonumi bilimi. Kıt kaynakları verimli kullanıyoruz işte![]()
Ihtiyac disi almiyorum bazen idarelik aliyorum mesela ki yanlis tabi buda,ama hayat gercekten pahali uygun fiyatli gorup bi kac parca alayim diyosunuz onlar kasada dag oluyo, aldiklarimda mutlaka onceligi olan gerekli olanlar,cocuklar icin daha cok cunku onlar buyume cagindalar kiyafet her daim gerekiyo ucuz gorunsede aslinda pahali yaşıyoruz hayat gercekten pahaliKasada calisiyordum bi ara. 30 lirayla gelip 60 liralik alisveris yapanlar mi istersin? Kart limiti yetmeyip 3-5 urunu geri birakanlar mi?
"Hayir sen hata yaptin" diyip kalem kalem fisi kontrol ettirenler mi?
Nasil basariyorsunuz bu kadar hesapsizligi bilmem, ben daha kasiyer demeden asagi yukari ne odeyecegimi tahmin ederim. Hic hesaplamasam bile her seferinde tuttugu fiyattan ongorum olur. Bence gereksiz seyleri dolduruyorsunuz sepetinize.
Aman diyeyim karttan uzak dur...bu mantıkla bedava diye limiti 3 günde doldurursunEsim bana hayatta vermez![]()
Kolayi var kasada baktiniz fazla tuttu.. ehim ehim seklinde bu kalsin.su kalsin aa buda neymis su nerden cikti.yaw ... seklinde gozyaslariyla vedalasacaksiniz bazilariyla ....sonuc ?ayriligin acisi ama boylesi daha munasipti nin dayanilmaz.hafifligiHanimlar guzel kk uyeleribenim bi derdim var yani konunun yeri bence burasi bana dert çünkü..normal gelirimiz var bol bol harcama yapamam..alisveriste yanlis anladigim bu yaniltmacalar kasada kafama balyoz gibi iniyor
her seferinde bidaha dikkat edicem desemde alisveriste unutuyorum,sonrada kafama vuruyorum.bi yere kadar aklimdan hesap yapiyirum sonra dagiliyo kafam sizce alisveriste ne yapmam lazım ki kasada limitimi asmadan alisverisimi tamamlayabileyim
sacma mi oldu konu bilemedim simdi
![]()
Valla hic bi fikrim yok bu konudaAman diyeyim karttan uzak dur...bu mantıkla bedava diye limiti 3 günde doldurursun![]()
Aa bu nerden girmiş sepete yok bu sepet benim degil falanKolayi var kasada baktiniz fazla tuttu.. ehim ehim seklinde bu kalsin.su kalsin aa buda neymis su nerden cikti.yaw ... seklinde gozyaslariyla vedalasacaksiniz bazilariyla ....sonuc ?ayriligin acisi ama boylesi daha munasipti nin dayanilmaz.hafifligi
Ay ne yapalim bende alip uzerime olmayinca pek.ferahliyorum nassilsa benim.olamayacak diyeAa bu nerden girmiş sepete yok bu sepet benim degil falan![]()
Ohooo o etiketli saklamalar fisini faturasini saklamalar ayri aynennn sizin gibi yaparim,esimin de hayatta nefret ettiği belki birinci sirada gelir bu degisimMağazalarda tam tur atmadan bişeyi almam...hatta eve gider düşünür, ertesi gün gidip alırım...alıp etiketiyle saklamaktansa gerçekten ihtiyaç mı diye düşünürüm...bazen düşünmeden beğenip alıyorum eve bi geliyorum hiç bişeyle kombin olmuyor...hemen gider değiştiririm...çocuklarda alıştı bana...eve gelip giyerler,sağa dön soşa dön deyip yakasına paçasına bakarım...artık etiketi koparabilir miyiz diye sorarlar
Eşim tam tersi...fiyat bakma alışkanlığı yok...belli mağazası var gidip 5 dk da alıyor...bazen telefon açıp şu renk ayakkabıya uygun pantolon seçin gelip alıcam diyo...vakti daha değerliymiş
Beraber alışverişe çıksak boşanırız herhalde![]()
Ay ne yapalim bende alip uzerime olmayinca pek.ferahliyorum nassilsa benim.olamayacak diyecok para gidiyor[/QUOTEee oda ayri bi teselli benim icinde gecerli bende mutlu oluyorum boyle durumda
![]()
Hesap makinesıne falan ne gerek var ..
4,50 mı aldığım şey ben 5 diyorum.
yuvarlama hesap yap . Hep öyle yapıyorum.
Açıkcası şuda var yanımda fazladan para bulundururum çünkü kendıme hakim olamıyorum. yuvarlaya yuvarlaya kasaya gelene kdar 150 tl oluyo kasada fişe bakıyorum 130 tl20 tl kar gibi geliyo
![]()
Ya ben fazla para almiyorum 3 4 defadir markete ozellikle cunku marketlerde simdi zuccaciye tuhafiye hersey var sut ekmek alicam mesela illa bi durtuyo o bolumler bakmadan gecme diyeHesap makinesıne falan ne gerek var ..
4,50 mı aldığım şey ben 5 diyorum.
yuvarlama hesap yap . Hep öyle yapıyorum.
Açıkcası şuda var yanımda fazladan para bulundururum çünkü kendıme hakim olamıyorum. yuvarlaya yuvarlaya kasaya gelene kdar 150 tl oluyo kasada fişe bakıyorum 130 tl20 tl kar gibi geliyo
![]()
Farketmez bende bi giriyorum meyve alcam dıye kedilerime yas mama alıp çıkıyorumYa ben fazla para almiyorum 3 4 defadir markete ozellikle cunku marketlerde simdi zuccaciye tuhafiye hersey var sut ekmek alicam mesela illa bi durtuyo o bolumler bakmadan gecme diye
Valla gulmekten yas geldi gozumden cogu noktamiz ayni demekki kadinlar olarakFarketmez bende bi giriyorum meyve alcam dıye kedilerime yas mama alıp çıkıyorumEve gelince aaa ben naptım yaaa diyorum
![]()
Bende boyleyim ya.
Hesaplarken fazla hesaplayip kasada eksik cikinca "ehehe ucuza getirdim aferin bana" diyorum icimden, sinsi sinsi
Konu sahibi, etikete baksan valla sorun cozulecek gibi duruyor.
Konu dağılmadan hemen sorup kaçayım,Bende boyleyim ya.
Hesaplarken fazla hesaplayip kasada eksik cikinca "ehehe ucuza getirdim aferin bana" diyorum icimden, sinsi sinsi
Konu sahibi, etikete baksan valla sorun cozulecek gibi duruyor.