• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başımı açma düşüncesi

Bence bu konu dini bir konu değil nasıl namaz kılarım demiyor başımı açmak istediğimi aileme nasıl anlatacağını soruyor
Anneniz kararınıza saygı duyar ve size destek çıkarsa babanıza kabullendirmek sanki daha kolay olur ama kabul ederse babanız evlendikten sonra ne yaparsa yapsın diyecektir büyük ihtimalle
Nişanlınıza evlendikten sonra açılmayı kabul ettirebilirseniz sanki daha rahat olur gibi

aynen yani kimse durumdan vazife çıkartıp dine bağlamazsa konunun hiç bir alakası yok..

Senin bileceğin iş .
Nişanlında geri kafalı biri değilmiş .sende istediğini yap o zaman

Daha sonra yeniden kapanmak ister misin peki, bunu sordun mu hic kendine? Bu sefer de bi açıl bi kapan falan Tuğçe kazaz misali..

Şuan belki kendini açık daha güzel buluyosundur belki babana karsı bir birey oldugunu ispat etme istegi duyuyosundur belki de bu hayat tarzi sana uymuyodur... ama ilk önce kendini iyice ölç tart. Aynı yaşlardayız dönem dönem farklı istekler olur bizde hayata bakışımız degisir normal.

Bence düğünden sonraya ertele bu kararını iyice bi düşün ve kendini dinle ondan sonra eyleme gecersin

Hayırlı Ramazanlar hanımlar babam çok tutucu bir insan ..İstemediğim halde lisede kapandım uzun ısrarı sonucu...yıllardır buna alışmaya çalıştım ama alışamadım şuan açılmak istiyorum önemli olan insanın içinden geldiğince olması diye düşünüyorum açılınca aynı ben olucam tek değişen başımdaki örtü olucak nişanlanacağım kişiyle konuştum kendi kararın her türlü yanındayım dedi ama babamdan çekiniyorum bunu nasıl yapsam ? Lütfen yargılamayın

Ek olarak gerçekten kapanmamak için lisedeyken çok çabaladım içimden gelince yapayım dedim ama babam gitti bana hediye eşarp aldı bunu bugün takip çıkıcaksın yoksa kızım değilsin dedi yani bu olay yıllardır aklımdan çıkmıyor zoraki olmasa belki şuan bu düşüncede olmazdım
Bunun için ne babanın ne de nişanlının onayına ihtiyacın yok. Nişanlına sorman sadece nezaket gereği olabilir ki o da sorun etmemiş zaten. İnsanın içinden gelmesi önemli dediğin gibi. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap. Bunun için tepki veren de bırak versin. Hesabını ben vericem dersin.

Hayırlı Ramazanlar hanımlar babam çok tutucu bir insan ..İstemediğim halde lisede kapandım uzun ısrarı sonucu...yıllardır buna alışmaya çalıştım ama alışamadım şuan açılmak istiyorum önemli olan insanın içinden geldiğince olması diye düşünüyorum açılınca aynı ben olucam tek değişen başımdaki örtü olucak nişanlanacağım kişiyle konuştum kendi kararın her türlü yanındayım dedi ama babamdan çekiniyorum bunu nasıl yapsam ? Lütfen yargılamayın

Ek olarak gerçekten kapanmamak için lisedeyken çok çabaladım içimden gelince yapayım dedim ama babam gitti bana hediye eşarp aldı bunu bugün takip çıkıcaksın yoksa kızım değilsin dedi yani bu olay yıllardır aklımdan çıkmıyor zoraki olmasa belki şuan bu düşüncede olmazdım
hayir yani anlamiyorum beyin ayni beyin olduktan sonra basta ortunun olmasinin ne anlami var icinden gelmedikten sonra zaten bi anlami olmuyor istemiyosan yapma yani

Back
X