- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.613
- 798
- Konu Sahibi kubracan21
Beden de senin tasarrufu da senin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi kararin. Basta seni etkilemeleri hata. Hic kendini kotu hissetme bir şey yapmaya da çalışma k kadarki olduğunu görsünler. En ufak zayifligini yakalarlarsa yine etkilemeye calisacaklar. Burak eninde sonunda alisirlar, Üstlerine düşme.merhabalar sorunuma bir çare ararken bu siteyi buldum arada girip okurdum şimdi sizlerden yardım istiyorum.
Üniversiteye başlarken ailemin yönlendirmesiyle başımı örttüm mutlu değildim ama kendimi mecbur hissediyordum daha sonra okuduklarım araştırdıklarım vs ile aslında dinimizde böyle bir zorunluluk olmadığına kanaat getirdim şey konu bu değil lütfen tartışma olmasın neyse ben başımı açtım kendimi çok rahat hissediyorum yeniden özgür olmuşum gibi ancak gel gelelim ailem benimle konuşmuyor sanki suç işlemişim gibi bakıyorlar çevreden de eleştiri geliyor arada ancak bunun kendi kararım olduğunu anlatamıyorum bir türlü lütfen yardım ediniz tekrar nasıl barışabilirim?
Ona kalırsa kaynanasiyla kocasiyla kavga edenler de konu açmasın nasıl barisacaklari konusunda nasıl yardımcı olabiliriz kiAilenle ne şekil barışacağın hususta burada kim nasıl yardımcı olabilir ki?
Dinde var/ yok vs gereksiz bir açıklama olmuş, polemik amaçlı bir konu sanki.
Keşke kapanırken de bu kadar araştırsaydınız.
Hay sen çok yaşa. Millet dinde zorlama yoktur lafını resmen kendine göre uyarlayıp kullanıyor.Dine girmekte zorlama yoktur.Dini kabul ettikten sonra yükümlülük ve emirlerini yapmakla mukellefsiniz.
Din de zorlama yoktur ayetinin tefsirini tekrar okumanizi öneririm.
böyle bir cümle kurup konu bu değil tartışma olmasın diyemezsinokuduklarım araştırdıklarım vs ile aslında dinimizde böyle bir zorunluluk olmadığına kanaat getirdim şey konu bu değil