Başımı ağrıtan koca

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
merhaba kk. Bilmiyorum çözümü var mı çünkü ben kafa patlatmaktan yoruldum
Öyle bir eşe sahibim ki tam bir laf cambazı. Bir şey söylersin hiç çıkarılmayacak anlamı çıkarıp delirtir sonra da neden sinirlendin der hep sakin kalmayı başardığı için en ağır şeyleri de söylese hep haklı odur. Asla haksızım şurda hatalıydım demez,özür dilemez.
Sorunlardan konuşunca susar ya da konuyu değiştirir.
En son bu akşam yaşanan olayı anlatayım
22 aylık kızımız var. Ben kızımı cinsiyetçi düşünçelerden uzak yetiştireceğim dedim cevap şu:tek başına nasıl karar alırsın,hükümdar mısın :/ tabi ben sinirlenince de bana nie öfkelisin oluyor.
Neyse tartışmayı sever hep muhalefettir ki mesleği de avukat zaten.Sonra modern kadının kendini hep haklı görüşünden başladı nerelerder çıktı başım ağrıyor düşündükçe. Hiç konuşmayım diyorum çıtım çıkmasa öyle yaşar. Ben iyiyken iyiyiz karşı çıktıgımda durum değişiyor tabi.
Off şimdi bile başım ağrıdı
Buraya yazıp rahatlamak istedim baş ağrıttıysam affolaa

Şu an kendimi gördüm..
Bu denli çekilmez olduğumu bilmiyordum ama bunun nedeni kişilik yapısı ve aldığı eğitim üzerine meslek hayatı cila oluyor ..

Valla yanlış anlamayın ama haksız buldum eşim gelip ben çocuğumu söyle yetiştireceğım dese bende karar merci sen misin derim çünkü o evde ben ve benim düşüncelerim de var yetiştirmek istiyorum yetiştirelim çok zor kelimeler değil eşim hep sakin şu bu dediniz ya bende öyleyim bağırmam çağırmam yoktur ta ki dolana kadar çünkü çoğu insan kavga ve tartışmanın ayrımını yapamıyor tartışma güzel şeydir sakin yapılır geçen eşim gelip şunu şunu şöyle yapacağız dedi bende ona niye bu evin kuralları sana mı bağlı ben kimim dedim bunu buraya bir kadın yazsa eşini gömeriz ne anlayışsızligi kalır ne saygısızlığı niyetiniz iyi de olsa kelimeleri düzgün seçin bence ve eşiniz sinirlenmiyorsa sizinle bir konu hakkında tartışıyordur sizde sinirlenmeyin bende nefret ederim böyle şeyden bir tartışma ortamı çıkar iki fikir tartışırız sakince bilgi alışverişi yaparak ama eşim birden patlar kükrer saçma geliyor bana

Adam haklı cinsiyette pozitif ayrımcılıktan yanayın nirde buna siz tek karar veremezsiniz
Bu konuda fazla celallenmişsiniz
Kafını söyle tepkiyi ölç sakin ve doğru cevap ver taktiğini bilirim

Şaşırdım o mu haklı yani,sakin kalabildiği için sırf

Benim eşimde herşeyi biliyor herşeyi... bir insanın her konuda bilgisi olsun ama fikri olmasın

Bende hic bagirmam. Ama cok sinirlendigim bir konuysa tahrik ederim. Esinizde kontrolunu kaybetmek yerine, kontrolu kaybetmenize sebep oluyor. Su da bir gercek ki cok kucuk bir konuya takilmissiniz. Bosuna kavga etmissiniz.

Bence de esiniz hakli. Onun da cocugu. Modern kadinin kendini hep hakli gormesi konusunda da hakli. Bazi kadinlar olayin civigini cikariyor. Isi erkegi ezmeye dogru goturuyor.

Hepinize teşekkürler bayanlar boş gaz vermek yerine gerçek düşüncenizi söylediğiniz için

Şaşırdım o mu haklı yani,sakin kalabildiği için sırf
Sakin kalabildiği için haklı değil sizinle tartışmaya çalıştığı için haklı tartışma zaten normal ses tonu ile olur iki farklı fikir ortaya atılır konuşulur bu kavga değildir birden kavgaya çevirmeye gerek yok farkı fikirler konuşmalara biraz ılımlı olun sakince size fikrinizi öne sürün o çocuğu tek yapmadınız yapalım yapmak istiyorum ne dersin gibi cümleler daha doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…