Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ben anlatayım şekerler komik bir olay geçmişti başımdan....
Üniverste yıllarımda evmizin tam karşısında bir cami vardı ve ramazanda teraviye gitmeye karar verdik. Cami o kadar kalabalıktıki zor yer bulduk sıkış tepiş namaz kılmaya başladık. Nedense ben ne zaman arkadaşlarla camiye gitsem olan herşeye gülmek geliyor içimden ve tabi arakadaşlarımda aynı biz gülmek için bahane ararken bu arada tabi namazada kılıyoruz, secdeye gittik ben kafamı kaldırdım bide ne göreyim siyah birşey belirdi gözüme etrafa bir baktım başıma bişey geçmiş, (bu arada herkes kıkır kıkır gülüyor) meğer öndeki kadının eteği başıma geçmiş :) bi baktım kadın eteğini çekmeye çalışıyor... Gerçekten çok komikti anlatılmaz yaşanır derlerya o cinsten neyse baktım gülmekten kılamayacaz ben önde en köşeye gitmeye karar verdim, oradada tam önüme bir tüp koymuşlar tam namazdayken kafam tüpe vurmasınmı! Bu seferde öndekiler gülmeye başladılar. O günden sonra o camide teraviye gitmedim...Komik bir anı hiç unutmam
kaydirigubbakcemile3 bi an acabaaa o mu dedim kaydirigubbakcemile3
aynısı benim arkadaşın başına geldi
biz de kızlarla beraber gitmiştik seneler önce
arkadaşımın yanımda kadının etegi başına geçince gülme krizine girmiştik
etraftakiler cık cık cık yapmışlardı hepp
rezillik kaydirigubbakcemile3
Annem karadenizlidir ve karadenizlilerin hemen hemen tüm özelliklerini taşır.
Yıllar önceydi şu leke çıkarıcı koslalar yeni çıkmış reklamları yayınlanıyor. Reklamda suya tentürdüyot döküp lekeli çamaşırı koyuyorlar içinede leke sökücüyü, sonra lekeli çamaşır tertemiz çıkıyor.
Annemde her yeni şeye meraklıdır. Tutturdu bana da al bundan diye. Tamam diyorum ama her defasında unutuyorum. Ama hem kosla al diyor hemde tentürdüyot istiyor. Bir akşam gene evden çıkarken "almadım hala istediğimi kızıyorum bak, al şu koslayı haaa tentürdüyotu unutma" dedi.
"Ya anne tentürdüyotu ne yapacaksın ısrarla onuda istiyorsun?"diye sordum. Cevap:"Kızım suya koslayla tentürdüyot koyuyorsun leke öyle çıkıyor" demezmi. Ben aynen dumur oldum. "Anne onlar reklamda lekeyi zorlaştırmak için döküyorlar tentürdüyotu" desemde bana inanmadı üşendiğimi sandı. Sonuç olarak biz hem koslayı hemde tentürdüyotu aldık annemi ikna etmemiz yaklaşık bir kaç ayı buldu ama annem ısrarla bu birkaç ay içinde çamaşır makinasına koslayla birlikte tentürdüyotta döktü.
Yıllardır anlatır güleriz bu olaya.
12-13 yaşındayın annemlerin mutfağı fayans.annem mutfağı yıkamıştı. annem hastaydı.babam çay istedi neyse çay suyunu koydum kaynadı demledim.su az geldi demlik elimde musluktan su doldurmaya gidiyorum.ayağım yalınayak..ıslak olduğu için mutfak ayağım bi kaydı demlik başımın üstünde arkaya fırladı.....babam su döküldü üstüme yandım sanmış o yüzden kazağımı çıkarmak istiyor.babam yukarı çekiyor ben aşağı çekiyorum dedim baba üstüme dökülmedi dedimde çıkarmadı kazağımı...yoksa çok utanırdım heralde bide yeni ergenliğe giriyorum.aklıma geldikçe gülüyorum hep..