- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi zeysmother
Iyi günler yeri bura mi bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var bu ay iki yaşına giren ve birde iki aylık olacak bir oğlum var .ilk zamanlar bu kadar değildi ama şimdi kızım aşırı derecede kıskanıyor bebeği ihtiyaçlari dışında ellemiyorum sevmiyorum bile kızımın yanında anca kızım uyuyunca ilgileniyorum rahat bir sekilde birde başka bebekleri çok seviyor misafir geldi onlarında bebekleri vardı gidiyor yanına öpüp okşuyor kendi kardeşine ayakkabı anahtarlık eline ne gecerse atıyor şiddet de var yani bebek uyurken göbeğine vuruyor yavrum nasıl sıçrıyor dünde bebeğin kolunu kanatmis sıkıp birde bacağını ısırmış bebeğin derisi sıyrılmış ikisi bir arada tutmamaya çalışıyorum sürekli gözüm üstünde takip ediyorum ev işlerini bile ihmal ediyorum anca eşim gelince hallediyorum onun dışında kızım diye demiyorum ama şu ana kadar gördüğüm en paylaşımcı arkadaş canlısı bu çocuk kıskanmaz sanıyordum ama artık işin işinden çıkamıyorum bu durumda olanlar varmi yardım mi almalıyım ailelerimizden uzaktayizda gerçekten zor bir durumdayım