Merhaba kizlar. Ben 2 yillik evliyim. 3 aylik bir cocugum var. Esimle cinsel hayatimiz hamileligimin 8. ayina kadar devam etti. Sonra bebek 2 aylik olana kadar birlikte olmadik.
Son zamanlarda soyle tuhaf birsey yasiyorum. Esimin optugu her yerim 5 dk sonra kizarip kabariyor. Resmen alerjj olmusum gibi. Yuzum bile kipkirmizi oluyor. Ama oyle allik degil bildiginiz alerji gibi pancar gibi oluyorum. Dogumdan sonra sadece opustugumuzde boyle kizariyordu yuzum. Hatta esim ne oldu yedigin birsey mi dokundu diye sruyordu. Tabi biz ondan kaynakli oldugunu hic dusunmuyorduk.
Nedeni ne olabilir. Esime sakayla sana alerjim var dedim ama galiba gercekten alerjim var. %100 eminim artik ondan dolayi olduguna. Ve sadece optugu yerler diger yerler degil...
Boyle birsry yasayan var mi?
Bende aynısını diyecektim.muhtemelen sakallardandir o yaa.opucukle alerji mi olur .benim esimde her gün traş olmasına rağmen yine de batıyor sakalı kıpkırmızı oluyorsakallardan mı acaba :/
sakallardan mı acaba :/
Esimi bildim bileli kirli sakallari var. Ve dedigim gibi oylee kizarma degil komple kabariyor hani sinek isirinca kabarirya oyle..Bende aynısını diyecektim.muhtemelen sakallardandir o yaa.opucukle alerji mi olur .benim esimde her gün traş olmasına rağmen yine de batıyor sakalı kıpkırmızı oluyor
Giderim.de doktora nasil anlaatirim onu bilemiyorumDoktora gidin.
Nedenini kesinlestirin.
Böyle bir şey vücut tipinden, tipine değişkenlik gösterebilir.
Emzirme ile alakali olabilir ama ilk defa gordum boyle birseybu dönemlerde( emirme dönemi) cilt haassasiyeti oluyor mu bilemedim
sadece eşin dokununca mı oluyor mesela anneniz dokunsa olmuyor muMerhaba kizlar. Ben 2 yillik evliyim. 3 aylik bir cocugum var. Esimle cinsel hayatimiz hamileligimin 8. ayina kadar devam etti. Sonra bebek 2 aylik olana kadar birlikte olmadik.
Son zamanlarda soyle tuhaf birsey yasiyorum. Esimin optugu her yerim 5 dk sonra kizarip kabariyor. Resmen alerjj olmusum gibi. Yuzum bile kipkirmizi oluyor. Ama oyle allik degil bildiginiz alerji gibi pancar gibi oluyorum. Sivri sinek.isirinca kabarir ya öyle oluyor. Dogumdan sonra sadece opustugumuzde boyle kizariyordu yuzum. Hatta esim ne oldu yedigin birsey mi dokundu diye sruyordu. Tabi biz ondan kaynakli oldugunu hic dusunmuyorduk.
Nedeni ne olabilir. Esime sakayla sana alerjim var dedim ama galiba gercekten alerjim var. %100 eminim artik ondan dolayi olduguna. Ve sadece optugu yerler diger yerler degil...
Boyle birsry yasayan var mi?
Gormedim ben o haberi hemen bakiyorum. Inan demin yanagimdan optu diye yuzun bir tarafi komple kizardi ve kabardi.Ayy nedense gülesim geldi kusura bakmayın..
Çünkü daha geçen gün haberlerde gördüm yurt dışında bir ülkede bir kadının kocasına alerjisi vardı ve kocası dokununca kabarıyordu..
Vala inşAllah sizinkide böyle bir şey değildir..
Dokununca degil opunce oluyor. Bi optuteyim anneme ama kimseye de soyleyemiyorumsadece eşin dokununca mı oluyor mesela anneniz dokunsa olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?