• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basina boyle bir sey gelen var mi?

Yasam111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
999
1.027
83
37
Merhaba kizlar. Ben 2 yillik evliyim. 3 aylik bir cocugum var. Esimle cinsel hayatimiz hamileligimin 8. ayina kadar devam etti. Sonra bebek 2 aylik olana kadar birlikte olmadik.
Son zamanlarda soyle tuhaf birsey yasiyorum. Esimin optugu her yerim 5 dk sonra kizarip kabariyor. Resmen alerjj olmusum gibi. Yuzum bile kipkirmizi oluyor. Ama oyle allik degil bildiginiz alerji gibi pancar gibi oluyorum. Sivri sinek.isirinca kabarir ya öyle oluyor. Dogumdan sonra sadece opustugumuzde boyle kizariyordu yuzum. Hatta esim ne oldu yedigin birsey mi dokundu diye sruyordu. Tabi biz ondan kaynakli oldugunu hic dusunmuyorduk.
Nedeni ne olabilir. Esime sakayla sana alerjim var dedim ama galiba gercekten alerjim var. %100 eminim artik ondan dolayi olduguna. Ve sadece optugu yerler diger yerler degil...
Boyle birsry yasayan var mi?

Son düzenleme:
Merhaba kizlar. Ben 2 yillik evliyim. 3 aylik bir cocugum var. Esimle cinsel hayatimiz hamileligimin 8. ayina kadar devam etti. Sonra bebek 2 aylik olana kadar birlikte olmadik.
Son zamanlarda soyle tuhaf birsey yasiyorum. Esimin optugu her yerim 5 dk sonra kizarip kabariyor. Resmen alerjj olmusum gibi. Yuzum bile kipkirmizi oluyor. Ama oyle allik degil bildiginiz alerji gibi pancar gibi oluyorum. Dogumdan sonra sadece opustugumuzde boyle kizariyordu yuzum. Hatta esim ne oldu yedigin birsey mi dokundu diye sruyordu. Tabi biz ondan kaynakli oldugunu hic dusunmuyorduk.
Nedeni ne olabilir. Esime sakayla sana alerjim var dedim ama galiba gercekten alerjim var. %100 eminim artik ondan dolayi olduguna. Ve sadece optugu yerler diger yerler degil...

Doktora gidin.
Nedenini kesinlestirin.
Böyle bir şey vücut tipinden, tipine değişkenlik gösterebilir.

eskiden batmıyordur kirli sakal şimdi dokunuyordur cildinize
bide hafif öpsün.. kendini kaptırıyorsa :olamaz: bide öyle deneyin

Son zamanlarda soyle tuhaf birsey yasiyorum. Esimin optugu her yerim 5 dk sonra kizarip kabariyor. Resmen alerjj olmusum gibi. Yuzum bile kipkirmizi oluyor. Ama oyle allik degil bildiginiz alerji gibi pancar gibi oluyorum. Sivri sinek.isirinca kabarir ya öyle oluyor. Dogumdan sonra sadece opustugumuzde boyle kizariyordu yuzum. Hatta esim ne oldu yedigin birsey mi dokundu diye sruyordu. Tabi biz ondan kaynakli oldugunu hic dusunmuyorduk.
sadece eşin dokununca mı oluyor mesela anneniz dokunsa olmuyor mu

Ayy nedense gülesim geldi kusura bakmayın..
Çünkü daha geçen gün haberlerde gördüm yurt dışında bir ülkede bir kadının kocasına alerjisi vardı ve kocası dokununca kabarıyordu..:KK53:
Vala inşAllah sizinkide böyle bir şey değildir..

Ayy nedense gülesim geldi kusura bakmayın..
Çünkü daha geçen gün haberlerde gördüm yurt dışında bir ülkede bir kadının kocasına alerjisi vardı ve kocası dokununca kabarıyordu..:KK53:
Vala inşAllah sizinkide böyle bir şey değildir..
Gormedim ben o haberi hemen bakiyorum. Inan demin yanagimdan optu diye yuzun bir tarafi komple kizardi ve kabardi.

Benim hep kızarır sakalların değdiği yerlerim. Sakalıda yok adamın traş olur hergün ama yinede kızarırım. Hassas cildim ondan heralde diyorum,sizde doğumdan sonra hassaslaştınız demek :)

Back
X