Başına böyle birley gelen var mı sizce hamilelik belirtisi mi

Ecrin2112

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2023
34
6
1
27
Merhaba arkadaşlar benim adetim 8 gün gecikti adetime 1 hafta kala leke tarzında kanamam oldu ve sadece afedersiniz iç çamaşırımı kirletiyordu 2 gün sürdü durdu duş aldım sonra adetim geciktikten sonra da yine lekelenmem oldu ve yine sadece kirleniyordum sürekli 2 3 gün sürüp duruyordu dün akşam kanamam biraz yoğun oldu bu sabah ise ne bir kanama var ne de lekelenme var başıma ilk defa böyle bir şey geliyor bu sabah test yapacaktım ama dün akşam kanama gelince vazgeçtim sizce bunları yaşamamın sebebi ne olabilir Br bilginiz var mı?

Merhaba arkadaşlar benim adetim 8 gün gecikti adetime 1 hafta kala leke tarzında kanamam oldu ve sadece afedersiniz iç çamaşırımı kirletiyordu 2 gün sürdü durdu duş aldım sonra adetim geciktikten sonra da yine lekelenmem oldu ve yine sadece kirleniyordum sürekli 2 3 gün sürüp duruyordu dün akşam kanamam biraz yoğun oldu bu sabah ise ne bir kanama var ne de lekelenme var başıma ilk defa böyle bir şey geliyor bu sabah test yapacaktım ama dün akşam kanama gelince vazgeçtim sizce bunları yaşamamın sebebi ne olabilir Br bilginiz var mı?
Kist falan olabilirmi acaba

Bilmiyorum ki daha önce hiç kistim olmadı polikistik overliyim
Bende pkoluyum bendede sokulemedigim zamanlarda bu sekilde kanamalar olurdu az az yavas yavas sonrada birden sökülürdüm. Ilacla sokuldugum halde bole olurdu. Adetleriniz duzenliyse muntazamsa bi doktora gorunmenizde fayda var derim

Aslında adetlerim çok düzensiz ilaç kullanmayı bıraktım ve başıma ilk defa böyle bir şey geldiği için nedenini merak ettim bilgi için teşekkür ederim köyde yaşadığım için hastane uzak duruyor birkaç gün daha böyle devam ederse gideceğim.

Back
X